Şimdi Ara

go-kart yapalım (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben karbüratörün memeleriyle oynamadan önce motor 10dk. dolaş en az 1litre yakıyordu. çünkü orjinalinden büyük meme takmışlar. ben orjinal kendi karbüratör memelerini taktırdım. 2.olarak benim aktarma oranı şu anda 21/56 diş yani 1/3 gibi. daha fazla aktarma yapmak da yi olmuyor çünkü böyle hem hızı iyi hem de fazla fazla güç var arabada.
    lique arkadaşım,,
    senin dediğin gibi jikle kablosu bağlı değil benim yani jikle her zaman devrede. dediğini deneyecem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremors1

Arpisel merhaba,

Ayrıca pancar motor takılmış arkası tarım römorku gibi olan genellikle Adapazarı ve çevresinde yaygın olarak kullanılan bir araç daha var. Bu araçda plaka kullanmıyor ve bu aracın satışı şu an oldukça yüksek.

Herkez binip geziyor, durduran yok soran yok.. Bu nasıl iş anlamıyorum.

Bu arada geçmişte yaptığım go-kartın resimlerinide göderiyorum , Belki ilgili arkadaşların işine yarıyabilir.
    ( 5 vitesli MZ motorlu çok süratli bir araçtır....)

go-kart yapalım

go-kart yapalım

ben adapazarındanım doğudum büyüğüdüm böle aaraba görmedim acabaxD nie

• quote:

Orijinalden alıntı: ysf1984

quote:

Orijinalden alıntı: androit_kardesler

selam arkadaslar ne zamandır sızı takıp edıyorum bende bırseyler yapmaya karar verdım ozellıkle akın abıyı kutluyorum cok guzel calısmaları var ve ınternettrkı butun arastırmalarımdas karsıma akın abı cıkıyor
    ve sımdı bende yapmıs oldugum sası resımlerını gonderıorum umarım begenırsınız sadece sasi ama sımdılık

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

arkadaşlar acil bu şasenin ölçüleri lazım bana....

lütfen bi yardımcı olun hafta sonuna bitirmem lazım...

arkadaşlar acil bu şasenin yada buna benzer güzel bir şasenin ölçülerü lazım bana yada çizimleri ...

şase yapacağız ...

• selam arkadaslar bende formunuzdan yararlanarak bi go-kart aracı yaptım begeninize sunuyorum .ilk resimde kullanılan lastikler spin attırırken problem cıkarttı cabuk eridi sonradan 10 inç schoter motor lastigi kullanmaya karar verdim

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• teşekkur ederim kardeşim..
    aracın şase kısmını profilden yapmadım biraz araştırma yaptım dogal gazda kullanılan boruların daha saglam olduklarını duydum ve dogalgaz borularından yaptım esneme fazla yok surat fena degil.kalkışta biraz zorlanma var hızlı kalkmak istersem zincirde atlamalar oluyor oda arka dıngılın uzunlugundan dolayı esnemeden kaynaklanıyor onuda çözme yolundayım
    bu yaz boyamayı ve eksiklerini gidermeyi dünyorum yeni resim ve videoları sunarım
  • arkadaşlar,,
    150cc scooter motorumda jikle kablosu hiç bi yere takılı değil bende. ona 12v elektrik vermezsek yakıtta felan fark ediyormu gerçekten?? bilenler yardım... herkese kolay gelsin...
  • arkadaşlar go-kartlara illah scooter motorumu gerekiyo ya?
  • rc_car kardeş dedigin mantıklı yani motordaki dişli ile arka dingil dişlisi arasındaki zincir paralel olusa ama bu biraz zor gibi cünkü motordaki zincir ile arka dişli deki zincir bir birinii paralel görmesi cok zor motor yuksekte motoru asagı alamam yere surtmeihtimalı yuksek dingilide yukarı cekmem zor nasıl yapabılırım bunu .. ayrıca ben konyada yım sen nereden ??
  • sorumuza hala cevap gelmedi
  • ben cevap vereyim
    illa schoter motoru sart degil ama vitesli motorları monte etmek daha zor .schoter motoru kendinden kavramalı oldugu için basit bu arada mobilet motoruda koyabilirsin ama cekişte ve kavramada problem cıkarabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: redscorpion42

ben cevap vereyim
    illa schoter motoru sart degil ama vitesli motorları monte etmek daha zor .schoter motoru kendinden kavramalı oldugu için basit bu arada mobilet motoruda koyabilirsin ama cekişte ve kavramada problem cıkarabilir

sagol tşkler önerin için
  • abuzercan arkadaşım,,
    motorun yakıtını iyice ölçtüm: motor sendeyken 2.5litreyle 3-4 saat dolaştırıyomuş; ben de 2.5litre benzin doldurdum şişeye ve arabayı orta gaza bile getirmeden yavaş sürdüm tam 2saat dolaştırdı. motorun çekişi, hızı çok iyi, marş koluna ayakla yavaşça bassam bile anında çalışıyor; ama tek sorun bu yakıt... karbüratörü komple deiştirsem sorun kesin çözülürmü acaba nedeni ne olabilir hala anlamadım bi daha yardımcı olursan sevinirim... herkese kolay gelsin...
  • Yaptığım sistemde Kama 200 cc motor ve kuru kavrama mevcut. Motor kasnağı kavrama sistemi ve diferansiyele giden kavrama mevcut. Sorunum kavrama ısınıyor hafif hareket veriyor ama aracı yerinden oynatamıyor. Kavramanın daha etkili tutmasını kavramasını sağlayacak fikri olan var mı acaba

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• Çalışmalar çok güzel ben biraz daha izleyeceğim. Bu arada abuzercan kardeşim güzel projelere imza atuıyorsun tebrik ederim.Bende halidan biriktirmeye devam etmeyteyim paramı malum abuzercan rc car'ın bana aktardığı tecrübelerini dikkate alarak yapacağım aracın fiyatının biraa üstünde bir bütcem olduğunda parça temini dahil herşeye başlamayı düşünüyorum. Bu arada yeni arkadaşlar var aramızda hoşgeldiniz. Bende sizleri arkadan izliyor olucam herkeze kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omuryavuz -- 24 Nisan 2010; 22:06:47 >
  • merhaba arkadaslar elımde yamaha ybr 125cc motor vardır komple calısır durumdadır.
    komple motor+karburator+egzost+elektrık tesisatını verıcem.yhane motor yerde calısır vazıyettedir
    0535 708 63 75 abuzer_1907@hotmail.com

go-kart yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: minnos44

Yaptığım sistemde Kama 200 cc motor ve kuru kavrama mevcut. Motor kasnağı kavrama sistemi ve diferansiyele giden kavrama mevcut. Sorunum kavrama ısınıyor hafif hareket veriyor ama aracı yerinden oynatamıyor. Kavramanın daha etkili tutmasını kavramasını sağlayacak fikri olan var mı acaba

go-kart yapalım

go-kart yapalım

Kardeş lastikleri nereden ve kaca aldıgını yazabilirmisin acaba

• arkadaşlar,,
    -- 22X10-8 boyutunda 2 tane çıkma 2.el atv lastiği
    -- 150cc scooter arka jant göbeği (dişli takmak için) veya dişli takılmış varsa o da olur.
    -- 150cc scooter komple karbüratör
    bunlardan herhangi biri elinde olan varsa bana lazım....
  • LASTİKLER

www.tekzen.com.tr
    404 - File or directory not found.
    http://www.tekzen.com.tr/new/productdetail.asp?ref=12&urun=810287001
  • meraba arkadslar yapacagm projemde bna 125cc 5vitezli bir motorsiklet motoru lazım (mondial,kanuni... markası farketmz) elinde olan varsa ulassin... gokartci@hotmail.com
  • arkadaşlar elinde 125 cc civarı vitesli motosiklet motoru olan varsa benimle irtibata geçebilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.