Bildirim
GNÇ Faturalı Yeni Kaçmaz Paketler!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Üst tarifelerin gideri varda alt tarifeler çöp.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çöpcell yine çöpleri doluşturmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir gnc kacmaz 40 iyi gibi gerisi çöp.
Kaçtı bilem
Ben gidiyom
turkcell platinum 100 gb iyi gerisi yalan aylik 450 tl ye 50 arti 50 gb daha ne olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çöp paketler hangi devirde yaşıyoruz sosyal medya kullanımı tamamen sınırsız olmalı whatsapp ve bip'in sınırsız olması hiçbir anlam ifade etmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
pttcell de 100 tlye 40 gb veriyorlardı. gnç kaçmaz 40 gb 125 tl. den türkcelle geçtim bakalım ne olacak. sizde 25 tl ye 20gb +20gb olarak türkcell geçmem mantıklı olmuş mu arada 25 tl fark var. çekim kalitesinide düşünerek geçtim. pişman olurmuyum. ilk defa türkcell kullanıcam. 🤔
Sabit konumda bilemem ama hareketli durumda pişman etmez.
Gün itibarıyla Vodafone'daki hattımı kendi üzerime faturasızdan devralıp Turkcell'e Kaçmaz 40 paketi için ön başvuruda bulundum. Vodafone ilk geçtiğim gibi kalsaydı muhtemelen geçmezdim diye düşünüyorum.
-
😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X