Şimdi Ara

[GMD][ROM]LEWA OS 13.06.14 v2.0[RECOVERY]CWM 6.0.2.8 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
12
Favori
6.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wormholes3535

Deneyenler ram miktarı ve hız konusunda tecrübelerini aktarırsa seviniriz

rami temizlersem 650mb gördüm :)

hız olarak akıyor zaten uçuyormuşsunuz gibi yağ gibi
    pili yarın test edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraakkoc -- 28 Eylül 2013; 23:48:52 >
  • Dayanamayıp flashladım.
    Ama bir bugla karşılaştım , Whatsapp'te kişi listesinde kimse görünmüyor. Sırf bu yüzden Nexus v2'ye geri döndüm fakat LewaOS çok iyi olmuş.

Not :Sorun benden de kaynaklanıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkesaglam

Dayanamayıp flashladım.
    Ama bir bugla karşılaştım , Whatsapp'te kişi listesinde kimse görünmüyor. Sırf bu yüzden Nexus v2'ye geri döndüm fakat LewaOS çok iyi olmuş.

Not :Sorun benden de kaynaklanıyor olabilir.

Hocam Sorun Senden Kaynaklanıyor bende öyle bir sıkıntı yok şuanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

quote:

Orijinalden alıntı: wormholes3535

Deneyenler ram miktarı ve hız konusunda tecrübelerini aktarırsa seviniriz

rami temizlersem 650mb gördüm :)

hız olarak akıyor zaten uçuyormuşsunuz gibi yağ gibi
    pili yarın test edeceğim

Hocam bende boş hafıza 400ü geçmedi bi türlü. Sende nasıl 600 civarı oluyor?
  • Romu yükledim ancak belli bi zaman sonra (5-10 dk.) ekranı daha ellemeden kendi kendine biyerlere girip ortalığı dağıtıyor. Önceden yüklediğim nexus romdada sorun ayniydi

• 2. sim 3g çekiyosa kral olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber71khan

sorun telefonunuzda

Sorun nedir o zaman hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkurt74

Romu yükledim ancak belli bi zaman sonra (5-10 dk.) ekranı daha ellemeden kendi kendine biyerlere girip ortalığı dağıtıyor. Önceden yüklediğim nexus romdada sorun ayniydi

Aynı sorun bende de var, sorun telefonda hocam bence de :/

• quote:

fix yarine kaldı arkadaşlar müzik çalar fixlenemiyor malesef karakter kodlamasında sıkıntı var (yani çalışmaması için dilin türkçe olması yeterli ) o yüzden sony walkman eklemeyi düşünüyorum roma lewa müzik çalara elveda :)

Hocam ViPER4Android destekliyor mu ROM?
  • quote:

Romu yükledim ancak belli bi zaman sonra (5-10 dk.) ekranı daha ellemeden kendi kendine biyerlere girip ortalığı dağıtıyor. Önceden yüklediğim nexus romdada sorun ayniydi

Şarja bağlıykenmi oluyor?

• quote:

ekleyim mi hocam bende çok severim ses kalitesi muazzam oluyor.

Ekleyin hocam süper olur Ayrıyeten APK falan kurmamıza gerek kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit

quote:

Şarja bağlıykenmi oluyor?

Yok hocam devamlı bu şekilde. Rom çok hoşuma gitti ama bu sorundan dolayı cihazı doğru düzgün kullanamıyorum. Çözümde bulamadım daha

• quote:

hocam blogdaki anlatımdan stock romu kurun DOWNLOAD tuşu ile repartition düzeltebilir bazen böyle hatalar olabiliyor olmadı kernel değiştiririm. stock kerneli eklerim roma çalışırsa tabi :D

Hocam birkaç sitede kernel değiştirmeyi önermişler, bu kendi kendine tıklama sorununa çözüm olarak, ama ben nasıl değiştireceğimi bulamayıp kaldım öyle Yapabilirseniz süper olur valla
  • Hocam Diğer sürümde GravityBox gibi apk ekleyebilirmisin. Otomatik yüklü gelmesi çok işimize yarar. Ayrıca birde Aranan kişilerin Fotoğraflarını göstermiyor. Sadece Rehber kısmında gösteriyor arama yapınca duvar kağıdı ney ise o gözüküyor. Ayrıca Kilit tuşunu acma kısmında Telefon ve Mesaj bölümüne sürükleyince acmıyor. Yani tqam üstüne gelecek öyle acıyor. Mesela aynı durum kamera yada kilit acma kısmında söz konusu değil cekiyorsun acılıyor. Fakat telefon yada mesaj cektiğinde illaki tam üstüne gelmesi gerek.
  • quote:

bu arada bir sonraki sürüm mecburen wipe gerektirecek arkadaşlar bazı özelleştirmelerin etkinleşmesi için wipe şart.

Onemli degil ben her rom kurarken wipe data yapiyorum temiz kurulum iyidir

• Xposed Kurulumunu yapamadım Permissions Denied hatası veriyor. Çözümü nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeaRFoX

Xposed Kurulumunu yapamadım Permissions Denied hatası veriyor. Çözümü nedir.

ben kurdum xposed sorunsuz kuruluyor.
    rootlu değil rom önce rootlamalısınız
  • Masa ustu ana ekrana digital saat koyabilen oldumu. Ben yaşliyim digerini zor goruyorum. Vidget lerde falan Digital saati goremedim. Daha simdi kurdum roomu kurcaliyorum. Tuskilidi ekraninda var ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

quote:

Orijinalden alıntı: FeaRFoX

Xposed Kurulumunu yapamadım Permissions Denied hatası veriyor. Çözümü nedir.

ben kurdum xposed sorunsuz kuruluyor.
    rootlu değil rom önce rootlamalısınız

Evet Onu gözden kaçırmışım.. Sıkıntı çözüldü teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.