Şimdi Ara

[GMD][ROM]LEWA OS 13.06.14 v2.0[RECOVERY]CWM 6.0.2.8 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
12
Favori
6.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Roomdaki diger sıkıntı mesajları gönderen kişinin ismi yerine N harfi çıkması resimdeki gibi varmıdır bunun bir çözümü

[GMD][ROM]LEWA OS 13.06.14 v2.0[RECOVERY]CWM 6.0.2.8
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

quote:

Imei i yi nasil yukluyoruz beyler bu roma gecince bir bilginiz var mi? Imei kayboldu da :D

*#06#
    Yapin imei gorunmuyor mu? Bende gorunuyor

Malesef hocam. Gorunmuyor.

hacım imei işini ne yaptın ? benimde gitti imei geçersiz yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

quote:

quote:

Imei i yi nasil yukluyoruz beyler bu roma gecince bir bilginiz var mi? Imei kayboldu da :D

*#06#

Hicbir sey yapmadim cunku yardimci olmadilar. Ya da olamadilar bilmiyor da olabilirler. Burak hocaya yazdim henuz cevap vermedi bende gamerz roma dondum. Burak hoca rom cikarana kadar bunda kalacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

quote:

quote:

*#06#

Hicbir sey yapmadim cunku yardimci olmadilar. Ya da olamadilar bilmiyor da olabilirler. Burak hocaya yazdim henuz cevap vermedi bende gamerz roma dondum. Burak hoca rom cikarana kadar bunda kalacagim.

bende orjinal roma döndüm imei hala gelmedi mobile uncleyle yapmaya calıscam bakalım olcakmı

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeefeS

Hocam nasıl olucagını buldum rehbere girip daha sonra eklemek istediginiz kisinin ustune basın sonra yukarda mavi bir serit var oraya basın sonra oradan istediginiz fotografı koyup arayanda gorebilirsiniz

Hocam bunu lewada yaptığınıza eminmisiniz. Foto atabilirmisiniz

• Anlasılan siz yapamamıssınız

• Hangi dine hakaret etmisler? Hani şu insanların, uğruna din kardeşlerinin ciğerlerini canlı canlı söküp çiğ çiğ yedikleri din mi? Yoksa uğruna canlı bomba olarak tek seferde onlarca kişiyi öldürdükleri din mi? Ya da ilkeleriyle yönetilen ülkelere baktığınızda hepsinde birden yaşamak isteyeceğiniz din mi?

Bu adminler gerçekten çok olmuş!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeefeS

Anlasılan siz yapamamıssınız

Hocam Tekrar Rom kuruyorum deniyorum. Ben aktif olarak gmail hesabımda sekronize ediyorum. Tekrar kurup burda bilgi geçeceğim.
  • Acaba müslüman ülkelerden başka hangi ülkede çoğunluğun mensubu olduğu dini yaşamak isteyenlere bu kadar baskı yapılmıştır, dindar olanlarına hakaret edilmiştir, giyimine kuşamına karışılmıştır, dini yaşayış biçimine karışılmıştır?

Hep hizaya getirmeye çalışmalar, yargılamalar aşağılamalar, baskılar yıldırma politikaları,

üniversitelerde ikna odaları,

tunus ta sokakta bile başörtülü gezdirmemeler polis zoruyla baş açmalar,

okullarda okutmamalar, kamuda çalıştırmamalar, vs. vs.

Yahu ben hepsini bir kenara koydum, müslümanlığı yaşamaya çalışanların dışındakiler müslümanlara sövme hakkını nereden alıyorlar? Kim veriyor onlara bu hakkı? Kim eleştirme yargılama hakkı veriyor size? Benim hangi dini seçtiğime kim karışabilir? Dini nasıl yaşayacağıma kim karar verebilir? Ne giyeceğimi ne yiyeceğimi ne konuşacağımı sana mı soracağım?

Özgürlükten ne anlıyorsunuz? Özgürlük sizin istediğinizi yapma, istediğinize sövme istediğinizi aşağılama, siz herşeyi yerken içerken giyerken kullanırken başkalarının ne yiyip içip kullanıp giyeceğine karar verme olarak mı anlıyorsunuz? Kimse size hiçbirşey diyemez çünkü siz doğru olanı biz yanlış olanı yapıyoruz öylemi?

Neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar verebileceğinizi yaşamımıza giyimimize kuşamımıza dinimize karışabileceğinizi size kim söyledi? Biz müslümanlar çoğunluk olarak kimsenin yaşamına karışmıyorken (karışma hakkına sahip değilken) siz kim oluyorsunuz da bizim herşeyimize karışma hatta hakaret etme hakkına sahip oluyorsunuz?

Sanane benim dinimden ben senin dinine karışıyor muyum hakaret ediyor muyum arkadaşım?

@improvise

• quote:

Orijinalden alıntı: cyber71khan

Siz rom haketmiyorsunuz discoverye overclock kernel yapmistim yayinlamiyorum hadi iyi geceler rom gelistirmede bitmiştir
    Edit: an itibari ile lewa gelismecek huawei emotion ui yayinlanmiyacak 1.6 ghz lik oc kernel paylasilmayacak. Kimse kusura bakmasin kurunun yaninda yasta yanar.burakgon hocam hakli degmez.

hocam yapma ya allah aşkına
    ulan arkadaş hay sizin siyatinize bıktırdınız be
  • Ama ben cyber71khan ın yerinde olsam bunlara inat o romları yayınlardım, böyle imanlı inançlı müslümanca yaşayan insanlar bu romları yapabiliyorken bu hakaret eden gibiler cyber71khan yaptığı için çıldırsın diye, acaba bu arkadaşlar cyber71khan ın romlarını kullanıyor mu?
  • Bu ulkede iyi yapılan hetseyin onu her defasında kesilmistir.Bu her yerde gonul isterdiki bunlara hic kulak asmayıp calısmalarınıza devam edin ama sizde kararınızı coktan vermissiniz hayırlı olsun ne diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: improvise

Hangi dine hakaret etmisler? Hani şu insanların, uğruna din kardeşlerinin ciğerlerini canlı canlı söküp çiğ çiğ yedikleri din mi? Yoksa uğruna canlı bomba olarak tek seferde onlarca kişiyi öldürdükleri din mi? Ya da ilkeleriyle yönetilen ülkelere baktığınızda hepsinde birden yaşamak isteyeceğiniz din mi?

Bu adminler gerçekten çok olmuş!!!

İslamı araştırsaydın İntihar etmenin(Canlı Bomba) affı olmadığını bilirdin

Diğer yazdıklarına gelince Ne kadar cahil biri olduğun belli oluyor ayrıca iyi halt ettin adamı da soğuttun forumdan

• YAPMA LAN ZATEN BÖYLE HERİFLER ROOM YAPÇAKSA HİÇ YAPMASIN 2 TANE ŞEREFSİZ ATEİS HAYSİYETSİZ HERİF ÇIKIYOR BİŞEY SÖYLÜYOR OOOO BEN YAPMAM ARTIK HADİ GÜLE GÜLE YOK SİZE ROM MOM DİYEN KARI KILIKLI HERİFLER YAPMASIN ZATEN ROOM
  • Rom yapanda kalmadı helal size

• raashed21 kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımı nerenle okudun?

• Suriyedeki Allahu Ekber nidalarıyla adamların bogazlarini canli canlı kesenleri izlemedin mi? Onlar budizm için mi yaptılar onları. Peki kafalarını kestikleri Yahudi miydi yoksa? Fazla salataya lüzum yok. Bana bir tane ülke adı söyle yalnızca. Yaşamak istediğin ve kutsal dinimizin ilkeleriyle yönetilen.

Dogru; ben cahil değil zır cahilim...

• Dekster D kullanıcısına yanıt
    Yavas gel aslanım... Benim ateist şerefsiz haysiyetsiz olduğum oradan anlaşılıyor mu? Tanıyor musun yoksa beni? Din ile şerefin alakasini bir anlatsana bana hele. Bir de haysiyetin nasıl oluştuğunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi improvise -- 4 Ekim 2013; 13:23:46 >
  • Bu arada hani ozgurduk? Hani düşünce özgürlüğü vardı? Yoksa sadece bir tarafa mı var? İki laf ettik, ne şerefimiz kaldı ne haysiyetimiz. Ben kime hakaret ettim bir yazar mısınız? Söylediğim şeye itirazın varsa yazarsın medenice, tartışırız. Ben diyorum İstanbul boğazı, adam diyor yandı g.tumun
    Ağzı. Ben nerede turbandan kılık kıyafetten bahsettim Allah aşkına? Nerede din özgürlüğünden bahsettim yahu? Lütfen yazdıklarımı tekrar okuyun.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.