Şimdi Ara

gmd 2 nin çakması var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben 450-500 tl civarında telefon almayı düşünüyorum. sahibindende 450 tl civarına sıfır gmd 2 ilanları gördüm. telefon normalde vatan da 800 tl goldda 600 tl filan . ama sahibindende bu kadar ucuz nasıl oluyor anlamadım. gmd nin de çakması olmaz diye düşündüm. bu tip yerlerden alan varsa yardımcı olursa sevinirim

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-general-mobile-discovery-2-100-orjinal-cift-sim-kapida-kontrol-237650703/detay

• replika hocam bunlar açıklamayı okumak yetiyor zaten
  • İlan açıklaması çelişkilerle dolu, ancak bana kalırsa cihaz orjinal , buyuk ihtimal farklı cihaz imei çakmışlardır, general mobile iyi bir marka da bir de çakmasını çıkaracaklar :-) bu şekilde lg g2 , galaxy s3 s4 vs ucuza satılan orjinal fakat imeisi başka cihazlardan çakma bolca cihaz satılıyor, ben farklı bir satıcıdan s4 aldım , guncelleme ve 3g ile bağlanma sıkıntısı dışında bir problem görmedim, cihaz orjinaldi, aksesuarları orjinal değildi, ha birde samsungun işe yaramaz temassız kontrol sensorü çalışmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

İlan açıklaması çelişkilerle dolu, ancak bana kalırsa cihaz orjinal , buyuk ihtimal farklı cihaz imei çakmışlardır, general mobile iyi bir marka da bir de çakmasını çıkaracaklar :-) bu şekilde lg g2 , galaxy s3 s4 vs ucuza satılan orjinal fakat imeisi başka cihazlardan çakma bolca cihaz satılıyor, ben farklı bir satıcıdan s4 aldım , guncelleme ve 3g ile bağlanma sıkıntısı dışında bir problem görmedim, cihaz orjinaldi, aksesuarları orjinal değildi, ha birde samsungun işe yaramaz temassız kontrol sensorü çalışmıyor.

hocam peki bu s6, s5 vb. birebir replikalar hakkında ne düşünüyorsunuz. fiyatları 300-400 tl civarında ama donanımı gayet iyi cihazların malzemesi kötüdür biraz sadece. bir de sar değeri sıkıntısı var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netstat

quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

İlan açıklaması çelişkilerle dolu, ancak bana kalırsa cihaz orjinal , buyuk ihtimal farklı cihaz imei çakmışlardır, general mobile iyi bir marka da bir de çakmasını çıkaracaklar :-) bu şekilde lg g2 , galaxy s3 s4 vs ucuza satılan orjinal fakat imeisi başka cihazlardan çakma bolca cihaz satılıyor, ben farklı bir satıcıdan s4 aldım , guncelleme ve 3g ile bağlanma sıkıntısı dışında bir problem görmedim, cihaz orjinaldi, aksesuarları orjinal değildi, ha birde samsungun işe yaramaz temassız kontrol sensorü çalışmıyor.

hocam peki bu s6, s5 vb. birebir replikalar hakkında ne düşünüyorsunuz. fiyatları 300-400 tl civarında ama donanımı gayet iyi cihazların malzemesi kötüdür biraz sadece. bir de sar değeri sıkıntısı var sanırım.

Onlar direk çakma, uzak durulması gereken telefonlar, problemleri çok oluyor, aklınızdan bile geçirmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.