Şimdi Ara

GMD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet gm den bikkinlik gelmis artik fdh de bile konusuna girmek istemediginiz sirf 4.4 gelecek diye bi umutla bekleyen discovery kullanici arkadaslar...Nisan ayinin baslarinda verilmesini bekledigimiz discovery cihazina 4.4 guncellemesi gelecegi artik kesin gibi ama telpa her zaman oldugu gibi yamuk cizmesse ki yapabilir beklerim. Ben bu konuyu acmamdaki amac arkadaslar bakin ben discoveryden en cok dert yananlardanim. Belki aranizda en fazla ben telpa servisi ile ugrastim dakikalarca telefonda bekledim surekli servisteki kisilerle tartistim hep bi ekşın yasiyorduk kisaca. Simdi sozum su ki ben cektim siz cekmeyin bazi arkadaslar var telefonuna toz kondurmuyor ve bunu her firsatta soyluyor. Belki soyledikleri gercektir bilemeyiz. Ama bu kadar kisi sorun yasayip da tek o kisi yasamiyosa bunda bi sorun var demektir. Ama gel gor ki bunu o kisiye anlatamiyoruz. Merak etmeyin bu konunun altinda yine toplanacaklardir.. Herneyse konuyu dagitmadan soyleceklerim sunlardan ibaret arkadaslar bakin ben zamaninda bir suru kisiye discovery onerdim aldirdim, aldim. Bazen rast geliyorumda discovery alinirmi falan diye almayin aldirmayin! Aslinda sorun telpa sirketi degil bu telefonun Cin deki ureticileri, hani cocuklugumuzda ucuzluk pazarindan aldigimiz oyuncaklar yoldayken kirilir bozulurdu ya ve altinda da made in chine yazardi. Heh mantik ayni aslinda bu telefonlarinda farkli bir yani yok. O yuzden baska seylere sebep bulmaya gerek yok telefon saglam degil bu kadar basit alan kisinin mutlaka canini yakar bu telefon.. Simdi yeni telefonlar cikartiyor bu firmalar ayni mantik hic bir degisiklik yok o yuzden almayin arkadaslar bu kadar basit uzerine 100 200 koy kafan rahat olsun... Yorumlarla desteklersek konulari sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Enpara ile 450 tl ye aldm.arada sirada kiziyorum ama aldigim zama f/p nin resmen dibiydi ama simdi yeni tel alsm 650 tl verip almam. 550 tl ye kadar alinabilir ama ustune cikilacaksa alternatiflere bakmak lazim..örnek htc 310

• GM pişmanlıktır. Kaç ay önce belki bir sene öncesi telefona olan sevgimden nickimi değiştirdim biz yandık siz yanmayın GM

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Enpara ile 450 tl ye aldm.arada sirada kiziyorum ama aldigim zama f/p nin resmen dibiydi ama simdi yeni tel alsm 650 tl verip almam. 550 tl ye kadar alinabilir ama ustune cikilacaksa alternatiflere bakmak lazim..örnek htc 310

Motorola moto g var alternatif olarak . Hatta motorola moto g gmd den daha iyi zaten nexus programina katildi stock arayuz ve guncelleme garantisi

• Zamanında almayın dedik

• Bilen bilir en fanatik antigmd ciyim,ama yazik o kadar soldik yazdik brn ssler paylastim ama yine son psmnalik fayda etmiyor,konu acan arkadasa katiliyo tebrik ediyorum,kapaga marka basan fason cin oyuncaginin seni satis sonrasi,ne musteri
    memnuniyeti,ne teknik servisi hicbiri olunmasi gerekn kalitenin yanina bile yaklasmis degil

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Enpara ile 450 tl ye aldm.arada sirada kiziyorum ama aldigim zama f/p nin resmen dibiydi ama simdi yeni tel alsm 650 tl verip almam. 550 tl ye kadar alinabilir ama ustune cikilacaksa alternatiflere bakmak lazim..örnek htc 310

Motorola moto g var alternatif olarak . Hatta motorola moto g gmd den daha iyi zaten nexus programina katildi stock arayuz ve guncelleme garantisi

Su anda alternatif cok.ama malesef 6 ay once bukadar alternatif yoktu. S3 mini yada gmd den baska alternatif yok gibiydi bu paralara..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s7 edge imei
    4 yıl önce açıldı
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    APPLE IPHONE 6S - 16GB
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.