Şimdi Ara

GMAİL HESABIMA ŞÜPHELİ GİRİŞ YAPILMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az once mesaj geldi hemen şifreyi değiştirdim ip çinden gözüküyordu başına gelen var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up Up Up

• ''Çin sayfalarında'' fazla takılıyorsun sanırım peşine bıldırcın takılmış. Şaka bir yana acil antivirüs taraması yap ve en az üç tane etkinleştir. Hâlâ devam ediyorsa olabildiğince uzun ve karmaşık şifre koymanı tavsiye diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

''Çin sayfalarında'' fazla takılıyorsun sanırım peşine bıldırcın takılmış. Şaka bir yana acil antivirüs taraması yap ve en az üç tane etkinleştir. Hâlâ devam ediyorsa olabildiğince uzun ve karmaşık şifre koymanı tavsiye diyorum.

Bilgisayardan gmaile girmedim hiç telefondan ne olduysa. Ama güvenliği baya artırdım şifremi de değiştirdim tedbir şart.

• Eger bilgisayarina trojen bulastiysa hic bir antivirus silemez en iyi cozum cozum formattir (virusu yapan akilliysa) sifreyi ne yaparsan yap keyliggerdan bulurlar ekran klavyesi kullan bazi hatflerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

''Çin sayfalarında'' fazla takılıyorsun sanırım peşine bıldırcın takılmış. Şaka bir yana acil antivirüs taraması yap ve en az üç tane etkinleştir. Hâlâ devam ediyorsa olabildiğince uzun ve karmaşık şifre koymanı tavsiye diyorum.

ben çok takılıyorum japon sayfalarına ama hiç öle bişe olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

Eger bilgisayarina trojen bulastiysa hic bir antivirus silemez en iyi cozum cozum formattir (virusu yapan akilliysa) sifreyi ne yaparsan yap keyliggerdan bulurlar ekran klavyesi kullan bazi hatflerde

Telefondan giriyorum hocam onun çözümü ne ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefondan girdigin zaman kolay kolay bisey yapamazlar yapsalar bile senle alakali bisey degildir zaten ama bilgidayardan 1 kere bile sifreyi girsen bulmak isteyen sifreni bulur telefonlar icin suan fazla virus yok o kadar

• quote:

Eger bilgisayarina trojen bulastiysa hic bir antivirus silemez en iyi cozum cozum formattir (virusu yapan akilliysa) sifreyi ne yaparsan yap keyliggerdan bulurlar ekran klavyesi kullan bazi hatflerde

ComboFix bu virüsleri siliyor, affetmez...

• büyük ihtimal hotspot vs. bir vpn programı açıkken gmailine giriş yapmışsındır
  • Elma kullanıcısına yanıt
    Virusler herzaman antivirulserin yakalayamayacagi sekilde yapilirlar virus cikar gorevini yapar sonradan antiler yakalar

• Öncelikle telefonda vpn açtın mı?Açtiysan sana cinden ip vermis olabilir.Bu ihtimal var.

Eğer açmadiysan telefonu kesinlikle sifirla.(hele bir de herhangi bir uygulamada banka ve kredi karti bilgilerin varsa mutlaka yap.)

• quote:

Orijinalden alıntı: master96

Öncelikle telefonda vpn açtın mı?Açtiysan sana cinden ip vermis olabilir.Bu ihtimal var.

Eğer açmadiysan telefonu kesinlikle sifirla.(hele bir de herhangi bir uygulamada banka ve kredi karti bilgilerin varsa mutlaka yap.)

Açmadım hocam. Ama telefonum wp yani güvenli diyorlardı virüs açısından.

• quote:

Virusler herzaman antivirulserin yakalayamayacagi sekilde yapilirlar virus cikar gorevini yapar sonradan antiler yakalar

Bu program basit bir program değil, en köklü ve kuvvetli arama yapan programlardan biridir.

• 2 kez oldu banada
  • quote:

quote:

Bu program basit bir program değil, en köklü ve kuvvetli arama yapan programlardan biridir.

Buldugu kadar bulamadigi viruslerde var hic bir antivirus %100 garanti veremez

• Telefonunda sonradan yüklenmiş rom var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

2 kez oldu banada

Sorun çıktı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

2 kez oldu banada

Sorun çıktı mı?

hayır bir sıkıntı çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Telefonunda sonradan yüklenmiş rom var mı?

Tel wp8.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.