Şimdi Ara

gmail.com a film yüklerken net kesilip sonra gelirse film tam yüklenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • gmail.com a film yüklerken net kesilip sonra gelirse film tam yüklenir mi?

    Eskiden filmleri dvd ye kaydediyordum artık gmail.com e-postasına kaydediyorum çünkü dvd ler çiziliyor eskiyor zamanla bozuluyorlar ama gmail.com a yüklenen film dosya zarar görmüyor.

    Sorum şu.

    Bazen gmail.com e-postama film yüklerken internet bağlantısı kesiliyor ama Dosyanız 25 MB'tan büyük. Dosya, Google Drive bağlantısı olarak gönderilecek. yazısının altındaki kutucuğun içindeki mavi renk iptal olmuyor, kapanmıyor, silinmiyor sanırım geçici olarak donuyor.

    https://i.hizliresim.com/AkEBlr.jpg

    Sonra internet bağlantısı geri geldiğinde kutucuğun içindeki mavi renk dolmaya devam ediyor.

    Bu durumda film tam olarak yüklenir mi sıkıntı yok mu ya da internet kesintisi olduğundan ve film tam olarak yüklenemeyeceğinden yüklemeyi iptal edip internet bağlantısı geldikten sonra tekrar mı yüklemek gerekir?







  • Öncelikle, neden filmleri yüklüyorsunuz ki? Torrent gibi yerlerden rahatlıkla filmlerin her türlü versiyonuna erişebiliyoruz zaten. Kendiniz fazladan niye uğraşıyorsunuz?



    İkincisi, mailden yapmak yerine direkt drive'a yükleyin. Her gmail için 15 gb bedava alan veriyor, film arşivi için epey hesap açmanız gerekebilir ama dediğim gibi yaptığınız çok anlamsız.



    Üçüncüsü, drive'a veri yüklerken elektrik ya da internet kesildiğinde dosya indirmesi iptal oluyor. Baştan başlatmanız gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.