arkadaşlar başlkta soylediim gibi Gmail artık türkçe ilk Gmailinize girin ve sol tarafta Contacts ın hemen altnda Labels seçeneği var tıkladığınız zaman hemen altnda Edit labels seçeneği çıkıcak ve tıkladğnzda sol üst tarafta General seçeneği var orayı tıklicaksn ve Language nn hemen karşsnda Gmail display language English(US) o seçeneğe giriceksnz türkçeyi seçersnz sayfann altnda save tıklayin ve sonuç...artk Gmailiniz Türkçe hayirlı olsun
İşte bu bugün duyduğum en güzel haberlerden biri...
Bilgi verdiğin için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Figo
İşte bu bugün duyduğum en güzel haberlerden biri...
bu berbat ingilizcemle çözemiyordum olayı... teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: engineer21
bu berbat ingilizcemle çözemiyordum olayı... teşekkürler...
Alıntıları Göster
Paylaşımın için Tşk.chawshin nefis oldu...
quote:
Orijinalden alıntı: kaching
Paylaşımın için Tşk.chawshin nefis oldu...
Alıntıları Göster
teşekkürler saol
quote:
Orijinalden alıntı: bodyfx
teşekkürler saol
Alıntıları Göster
@acharad "Tüm maillerim localize oldu" :-) abi sen olayı aşmışsın zaten, localize olmayan epostalarını localize etme processini nasıl anlatıcan (şakaydı)
çok güzel bir haber yaa, ancka yahooda benim klasörlerim vardı Türkçe karakterli, Türkçe yaptıktan sonra karakterleri tanımamaya başladı ben de sinirlendim ingilizceye geri döndüm
quote:
Orijinalden alıntı: 1984
@acharad "Tüm maillerim localize oldu" :-) abi sen olayı aşmışsın zaten, localize olmayan epostalarını localize etme processini nasıl anlatıcan (şakaydı)
çok güzel bir haber yaa, ancka yahooda benim klasörlerim vardı Türkçe karakterli, Türkçe yaptıktan sonra karakterleri tanımamaya başladı ben de sinirlendim ingilizceye geri döndüm
Alıntıları Göster
Teşekkür ederim Eline sağlık emeğe saygı
quote:
Orijinalden alıntı: cuulman1
Teşekkür ederim Eline sağlık emeğe saygı
Alıntıları Göster
sağol ya iyi olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: waa
sağol ya iyi olmuş
Alıntıları Göster
Türkçe olması gerçekten çok güzel oldu. Kullanımı bu şekilde kolaylaşacak ve daha da yaygınlaşacak.
quote:
Orijinalden alıntı: turanyılmaz
Türkçe olması gerçekten çok güzel oldu. Kullanımı bu şekilde kolaylaşacak ve daha da yaygınlaşacak.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: turanyılmaz
aynı fikirdeyim,güzel haber..hemen türkçeleştireyim..
quote:
Orijinalden alıntı: öz gür
quote:
Orjinalden alıntı: turanyılmaz
aynı fikirdeyim,güzel haber..hemen türkçeleştireyim..
Alıntıları Göster
Ben hemen Türkçeleştirdim duyar duymaz.
quote:
Orijinalden alıntı: ares_turk
Ben hemen Türkçeleştirdim duyar duymaz.
Alıntıları Göster
sağolasın bilmiyoduk iyi oldu
teşekkürLer
quote:
Orijinalden alıntı: snackers
teşekkürLer
Teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo
Teşekkür ederim
Alıntıları Göster
ayreten yahoo gibi acemice de yapmamışlar türkeçeleştirmeyi... yahoo'da türkçe dil seçeneğini seçtiğinizde arada tr karakterlerle problem yaşıyorsunuz ama gmail'de daha hiç yaşamadım... bence bununla gmail mynet'in de pabucunu dama atar... etrafımda sırf türkçe diye mynet kullananlar var halen...