Şimdi Ara

GM, Motor fabrikası faaliyette

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

General Motors, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te kurduğu motor fabrikasını faaliyete açtı.

ABD'nin General Motors şirketi, Özbek Oto Sanayi Birliği (Uzautoprom) ile ortaklıkta kurduğu ''GM Powertrain Uzbekistan'' motor fabrikasını resmen faaliyete açtığını duyurdu.

Hisselerinin yüzde 52'si General Motors'a, yüzde 48'i ise Özbek Oto Sanayi Birliği'ne ait olan söz konusu motor fabrikasında, yıllık 225 bin adet binek araçlara takılacak EURO-5 standartlarına uygun 1, 1,2, 1,4 ve 1,5 litre hacimdeki yakıt tasarruflu Ecotec motorların üretilmesi öngörülüyor.

Özbekistan'ın diğer bir kenti Andican'da binek araç üretimi yapan GM-Uzbekistan otomobil fabrikasına da ortaklığı bulunan General Motors Corp., Ekim 2007'de, Özbek Oto Sanayi Birliği bünyesindeki araç fabrikasının yüzde 25 hissesini 66,7 milyon dolara satın almış, bu çerçevede taraflar arasında sermayesi 266,7 milyon dolar olan GM-Uzbekistan araç fabrikası kurulmuştu.

Kaynak

• Bizim memlekete de yatırım yapmış GM
  • gm yapar valla adamlar büyük şirket
  • 1.5 ecotec varmıki?
  • 1.5 Ecotec ne zaman çıktı yav?

1.6 olmasın o HaberTürk mü yanlış yazdı acaba?
  • Dahalık böyle bir motor yok yada ben duymadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar 1.5 ecotec cdti geliyormuş.

çift turbo 130hp 320nm olacakmış.

• hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

arkadaslar 1.5 ecotec cdti geliyormuş.

çift turbo 130hp 320nm olacakmış.

gülün

• Hayırlı olsun ne diyelim. Şimdi kore malı damgasından sonra özbek motoru damgasını da yiyecek. Olsun heryerde görmemek daha güzel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Hayırlı olsun ne diyelim. Şimdi kore malı damgasından sonra özbek motoru damgasını da yiyecek. Olsun heryerde görmemek daha güzel oluyor.

Kore malı Daewoo diye birşey yok Korede üretilen Chevrolet var sadece isteyen istediğini idda edebilir ama gerçekleri değiştiremezler, Daewoo teknolojisinin yok olduğu gibi artık Daewoo ismide bu yıldan itibaren tarih oldu GM, G.Kore'de artık Daewoo değil Chevrolet markası ile satacak araçlarını, Daewoo ismi otomobillerde artık tarih oldu.
  • Ama hala anlamıyorlarki. Tutturmuşlar bir daewoo gidiyor. Eski daewoo falan filan. Ben biliyorum ve aldım ama millete laf anlatmak çok zor. Adı çıktı dokuza hesabı. Bikaç sene sonra herşey iyice ortaya çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ama hala anlamıyorlarki. Tutturmuşlar bir daewoo gidiyor. Eski daewoo falan filan. Ben biliyorum ve aldım ama millete laf anlatmak çok zor. Adı çıktı dokuza hesabı. Bikaç sene sonra herşey iyice ortaya çıkacaktır.

cahil kesim hala bu yeni chevroletlerin daewoo türevi olduğunu sanıyor.kalos,lacetti,evanda,rezzo.bunlar daewoo türevi chevroletlerdi.yenileri artık onlardan bağımsız,daewoo diye bir olay yok.
  • GM'in yeniden yükselişi ile Toyota ve VW'nin işi zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raytheon -- 18 Kasım 2011; 20:29:38 >
  • GM bünyesindeki marka ve modellerle belli bir noktaya kadar gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

GM bünyesindeki marka ve modellerle belli bir noktaya kadar gelebilir.

Daha ne yapacak acaba? Bu yıl sonuçlarda lider çıkması bekleniyor General Motors'un
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Daha ne yapacak acaba? Bu yıl sonuçlarda lider çıkması bekleniyor General Motors'un

VW nin diyecektin sanırım.
  • quote:

quote:

quote:

http://en.wikipedia.org/wiki/Automotive_industry

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://en.wikipedia.org/wiki/Automotive_industry

yanlış görmediysem 2010 değerleri var orda.2011 yılındayız.bende şöyle bir haber göstereyim.

http://www.worldcarfans.com/111102737713/vw-group-likely-to-become-worlds-largest-automaker-this

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.