Şimdi Ara

Gm discovery yeni seriler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaslar bu yeni serilerin kutusu siyah oluyormus vede ekran uzerinde gm yazan bir film varmis dogrumudur? Bu serilerde ayrica sarj soketi vede ekrandaki sorunlar olmuyormus bilgisi olan varmi? Ayrica 4gb olaninda yeni serisi varmi tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 4 Mayıs 2014; 0:13:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• evet hepsi doğru galiba. geçen ay aldım 16 gb cihazı deniyorum kutusu siyah ve üzerinde general mobile yazan dandik çizilen bir film var kaldır at doğru düzgün ya da içinden çıkan filmi tak. Gerçi tüm uygulamaları micro sd karta taşıyabiliyorsunuz ama tavsiyem 16 gb lik tir her zaman. 4 gb ile ilgili bir fikrim yok.
  • Üzerinde general Mobile yazan filmle geleni aldım hepsiburada ya stok gelir gelmez. Telefon şarja takılıyken üzerinde uyudum tüm gece. Kablo da boynuma dolanmış. Soket hafif gevşedi kemik gibi oturuyordu önceden, son 3 aydır birazcık oynama yapıyor yine de hiç bozulmadı soket.

Üzerinde takılı olan film ile kutusundan çıkan aynı film. Üstünde gelende yazı yazıyor sadece.

Ekranım ips değil galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biliyorsunuz ki 2. parti Discovery'ler İPS olduğu iddia edilerek satılmasına rağmen LCD panel olarak geliyor. Kutusunda İPS yazmasına rağmen ekranı LCD olan , tüm Discovery kullanıcılarını @yavuz21 'in açtığı kampanyaya bekliyoruz! Kampanya bilgileri ;

" GM firmasının üretmiş olduğu Discovery1 cihazının kutusu üzerinde IPS ekran yazmasına rağmen telefonlarda LCD panel kullanılmış. Hileli mal satma olarak nitelendirilecek bu davranıştan ötürü tüm tüketicileri imza kampanyamıza katılmaya davet ediyorum. IPS ekran nedir ve benim cihazımda da sorun var mı diye merak edenler google ile arama yapın. "

NOT : Paylaşabildiğiniz heryerde linki paylaşın..

https://www.change.org/tr/kampanyalar/general-mobile-cihazların-ekran-panelleri-ücretsiz-olarak-ips-panellerle-değiştirisin

• quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

Arkadaşlar biliyorsunuz ki 2. parti Discovery'ler İPS olduğu iddia edilerek satılmasına rağmen LCD panel olarak geliyor. Kutusunda İPS yazmasına rağmen ekranı LCD olan , tüm Discovery kullanıcılarını @yavuz21 'in açtığı kampanyaya bekliyoruz! Kampanya bilgileri ;

" GM firmasının üretmiş olduğu Discovery1 cihazının kutusu üzerinde IPS ekran yazmasına rağmen telefonlarda LCD panel kullanılmış. Hileli mal satma olarak nitelendirilecek bu davranıştan ötürü tüm tüketicileri imza kampanyamıza katılmaya davet ediyorum. IPS ekran nedir ve benim cihazımda da sorun var mı diye merak edenler google ile arama yapın. "

NOT : Paylaşabildiğiniz heryerde linki paylaşın..

https://www.change.org/tr/kampanyalar/general-mobile-cihazların-ekran-panelleri-ücretsiz-olarak-ips-panellerle-değiştirisin

resmen kurnazlık yapılıyor tuketıcıye malesef...

Gm discovery yeni seriler? Gm discovery yeni seriler? Gm discovery yeni seriler?

• Ben de mart ayında aldım ekran filmi üzerinde General Mobile yazıyordu. Telefon ips, herhangi bir kusur yok. Şarj kablosunun çentiklerini eyeledim şu an çok rahat girip çıkıyor. Arkadaşım almıştı 4 gb olanını ekran IPS değil tft, ben de inanmıyordum videolarda gördüklerime fakat gözlerimle gördüm. Alırken dikkat et çok bariz bir şekilde belli oluyor zaten. Mümkünse bayiilerden almaya çalış, netten alırsan işini şansa bırakmış olursun.
  • Şöyle bir kutusu bulunuyor yeni serimi eski serimi bilmiyorum dün Vatan bilgisayardan aldım. Ekranında GM Discovery yazan bi jelatin bulunuyordu o hemen çıktı zaten ama kamera ve hoparlör kısmında boşluklar var sanki başka bir ekran koruyucusu yapıştırmış gibiler. Sol üst taraftada hava kabarcığı oluşmuş inşallah ekran koruyucusudur. Onun dışında içinden bir tane daha ekran koruyucusu çıktı ama daha kullanmadım.
     Gm discovery yeni seriler?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi arkadaş ben alacamda içime kurt düşürdün napıyım hangisini alıyım media marktan beyaz kutulumu alıyım telefon siyah alcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: piyonroe

şimdi arkadaş ben alacamda içime kurt düşürdün napıyım hangisini alıyım media marktan beyaz kutulumu alıyım telefon siyah alcam

Hocam ben biraz araştırdım eski parti mallar beyaz kutuymuş siyah kutular üstte resmini attığım sanırım 4. parti malmış Yeniler her zaman daha iyidir. Siyah kutudan alırsan eğer bakıp söyleyebilir misin monte edilmiş şekilde ekran koruyucusu var mı?
  • Bey Amca kullanıcısına yanıt
    Sağol abide bak şimdi bende alacamda arkadaş konu açmış kimin açtığını tam bilmiyorumda .
    ben alacam bu telefonu hangi garanti olandan alam telpa iyimidir bilmiom, birde ben bu telefonu alıpta ekranda pixel sorunu olurmu birde böyle mallarda kutu açılıp sonradan kapatma olabilirmi korkuyorum arızalı çıkar diye bu parayı zor denkleştirdim birde s3 mü daha iyi bumu daha iyi bi türlü anlamadım gönül discoveryi istiyor ama hangisi iyi bi çözemedim :( yardım edin
  • Int32.Parse kullanıcısına yanıt
    kardeş banada yardım edermisin bende alacamda parayı denkleştirdim önerirsin dimi birde şarj kablosunu çentikledim derken kutunun içinde koruyucusu çıkıyormu biz takabilirmiyiz 16 gb iyi demi
  • ben youtube videoyu izledim ips mi lcd mi bilmemde youtubede video da adam ekranı ceviriyor renk menk kalmıyor benim gm de 180 derece bile baksam renkler karışmıyor
  • Vatanda baktim yeni serilerin hepsi siyah kutulu yani beyazda alsan kutusu siyah. Ordakilerin soyledigi ekranda olu pixel ve sarj soketi sorunlarinin yeni serilerde olmadigi. Yanliz teshirdeki gmd ye baktim ips panel gibi degildi. Renk degismesi oluyordu farkli acilardan ama cokta onemli degil bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 8 Mayıs 2014; 13:52:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kutu rengine gore serimi belirliyorsunuz,adam kutuya ips yaziyo ama ekran ips degil,icindeki baska disindaki baska,ama nedense kutuya itimat ediliyo yazik..

• piyonroe P kullanıcısına yanıt
    Öneriririm. Şarj kablosunun soketinde tırnaklar var 2 tane. Kablonun telefondan cikmasini onlemek icin. Onlari zımparala telefon soketini bozmasin ya da direk kabloyu degistir. Evet içinden de bir adet ekran filmi cikiyor, takarken General Mobile yazili olarak gelen ustundeki filmi sokmen gerekecek. Ustunde gelen ekran filmini eskittikten sonra tak yenisini. 16 gb daha iyi tabii ki.
  • Int32.Parse kullanıcısına yanıt
    başkan telefonu aldım süper valla teknosadan on numara bunu nasıl neyle zımparalayabilirimki * küçücük bişey çok zor giriyor sokete ha @Int32.Parse
  • piyonroe P kullanıcısına yanıt
    ben de geçen hafta golddan 16gb aldım. iphone kablosuna benzeyen kablo çıktı. bu önceki kablodan da kötü ve daha da zor girip çıkan bir kablo. gm neyi amaçlıyor bilmiyorum sorunu düzeltmek yerine artırmak istiyor galiba. çentikleri yontmak kırmak işe yarar mi bilmiyorum ama yarayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

ben de geçen hafta golddan 16gb aldım. iphone kablosuna benzeyen kablo çıktı. bu önceki kablodan da kötü ve daha da zor girip çıkan bir kablo. gm neyi amaçlıyor bilmiyorum sorunu düzeltmek yerine artırmak istiyor galiba. çentikleri yontmak kırmak işe yarar mi bilmiyorum ama yarayabilir.

Aynen katılıyorum. Bende nokia samsung lg hepsinin kablosu mevcut hatta şarjları onlarla kullanıyorum, en iyisi s3 mini yumuşak kablolu şarj tam oturuyor ya da nokia yumuşak kablo. General mobile şu dandik kabloyu çözmedi düzeltemedi gitti herkesin ağzına işte böyle sakız oldu neden doğru düzgün bir kablo ya da şarj koymazlar ki. neyse siz siz olun her ne kadar usb portu düzeltilmiş olunduğu belirtilse de içinden çıkan o kablo yerine kaliteli bilindik bir kablo kullanın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 13 Mayıs 2014; 2:09:24 >

• 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    nokia ac 10e aldım kablosu uzun alet arıyordum zaten. samsungun da uzun ve adaptor kısmı küçük hoş ama kablosu ince.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

nokia ac 10e aldım kablosu uzun alet arıyordum zaten. samsungun da uzun ve adaptor kısmı küçük hoş ama kablosu ince.

aynı kablo kullanıyorum süper evet n97 den vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 13 Mayıs 2014; 2:13:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.