Şimdi Ara

Gm Discovery Stock Rom vs Custom Rom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Stock Rom kullanmak eziyet neden mi ? Performans desen yok hemde hiç yok , Arayüz berbat , ve son güncellemeyle beraber bir sürü sorun ortaya çıktı

Custom Rom tarafına bakarsak hemen hemen hepsini denemiş biri olarak çoğunun Stock Romdan daha performanslı çalıştığını söyleyebilirim.

Onlarca Rom var ama ben aralarından bir kaç tanesini yazıcağım

Performans Romları
    -Atom Rom
    -Nexus Rom
    -Lite Rom

Performans+Görsellik
    -Huawei Rom(Uygulama dokunduğun anda açılıyor )
    -Lewa Rom
    -Baidu Rom(Şuan için herkes indiremiyor. Rom test aşamasında )

---MIUI Rom (Çok performanslı bir rom değil ama görselliği gerçekten harika)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Joker Face- -- 19 Aralık 2013; 9:52:30 >

• Kesinlikle size katılıyorum. Bu telefon custom rom'la kendine geliyor.
    Benim tavsiyem de Xperia Rom olabilir(Burakgon'un uyarladığı) Xperia rom da görsellik ve performans olarak oldukça başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

Kesinlikle size katılıyorum. Bu telefon custom rom'la kendine geliyor.
    Benim tavsiyem de Xperia Rom olabilir(Burakgon'un uyarladığı) Xperia rom da görsellik ve performans olarak oldukça başarılı.

Hocam Xperia Romda iyi ama şarjı su gibi içiyor o yönü olmasa gerçekten çok güzel bir rom .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cru.

Hocam Xperia Romda iyi ama şarjı su gibi içiyor o yönü olmasa gerçekten çok güzel bir rom .

Bende şarjı 1 günün üzerinde gidiyor. Günde 5-6 kez internete bağlanma(kısa süreli), ortalama 10-15 mesaj, 30-40dk telefon görüşmesi ve yarım saat oyunla 2 günü görüyorum. Pil ayarlarından STAMINA mode hep açık konumda.
  • quote:

tuş ışıkları yanmıop
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBouT

quote:

tuş ışıkları yanmıop

Romun konusunda tuş ışıklarının yanmadığı yazıyor.
  • baidu rom harka kullanıyorum ram olsun oyunlar olsun harika hiç takılma görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.