Şimdi Ara

GM Discovery IPS EKRAN YALANI! (BAKMADAN ALMA) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
6
Favori
28.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mu5tafa

benim gmd 16 gb likten ama çapraz vs tutunca renklerde değişim olmuyor hiç bir şekilde. benim cihaz hangi partiden oluyor o zaman?

İlk parti ve sanslisiniz telefonunuz ips ekran.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay bence telpanin sucu degil gm nin suçu. Çünkü ilk partilerine kaliteli ekrani koyarak eli bol davranmışlar ancak telefon tutunca nasil olsa yediririz kar marjimizi yukseltelim diye kalitesiz ekran kullanmaya baslamislar. Şu saatten sonra uretilen her telefon tft ekrandir buyuk olasilikla.

• S3 ile kıyaslanan değil mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

S3 ile kıyaslanan değil mi bu?

BSG

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

S3 ile kıyaslanan değil mi bu?

kullanıcı deneyimi olarak bu telefon S3 den kat ve kat daha iyi. sadece kamera ve malzeme kalitesi olarak S3 daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Olay bence telpanin sucu degil gm nin suçu. Çünkü ilk partilerine kaliteli ekrani koyarak eli bol davranmışlar ancak telefon tutunca nasil olsa yediririz kar marjimizi yukseltelim diye kalitesiz ekran kullanmaya baslamislar. Şu saatten sonra uretilen her telefon tft ekrandir buyuk olasilikla.

Katılıyorum,ılk partı alanlarda ekrandan kazanıp olu pıksele cok denk geldı,her partisi ayrı sorun.

• bugun karşılaştırcaktım ama alamadım artık yarına kaldı Allah İzin Verirse Kesin Olarak Cevap Yazıcam.:D.
  • Terbiyesizlik yapma.
  • Xperia z ve gmd ben bir şey anlamadım bu işten
     GM Discovery IPS EKRAN YALANI! (BAKMADAN ALMA) GM Discovery IPS EKRAN YALANI! (BAKMADAN ALMA)

• al İşte xperiadada daha beter parlama hadi karalamacılar buna ne diyeceksiniz çok merak ediyorum...

• iki deli kuyuya taş atıyor kırk akıllı çıkaramıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Arkadaşlar bende rom falan yok ama daha önceden açılan bir konuda rom sonrası ekran soldu diye bir konu açıldığını hatırlıyorum.Donanımhaber de bulamadım ama pittech de buldum.Buyrun yorumları okuyun.
    http://forum.pittech.net/index.php?topic=685.15
    http://forum.donanimhaber.com/m_84589703/f_//tm.htm#84589703 Burada da @bugraakkoc ekran solma sorunun çözümünü yazmış. Yani kesinlikle romdan kaynaklı olamaz denemez.

Romla alakali olabilir ama bu actigim konu alakasiz. Cunku soluk olan stock rom. Digerinin de stock hali ayni

• Fena kafa bulmuslar renklerın saftı kaydı kısmında sesli güldüm,kandırıkcı telpa ve zaman kotu kısımlarıda komık,helal olsun,burda telefonu kullanmadan camur atmayın dıyen fanboylar yok sunda arkadasta var vb guya telefondan cok ıyi anlayan kımsede farkına varamamıs demekkı bugune kadar,hay allahım yaa ne bekliyordunuzki ne ka para o kaaa köfte,cok güldüm çookk

• Okulda s3e o kadar para saymış arkadaşlar la bir araya oturduğumuz da ben telefonumu ortaya koyuyorum ve ekranımin güzelliği s3u eziyor ya mutlu oluyorum :-D herkes kendini salak gibi hissediyor o an :-D

Lumiacilar daha sizin 1 kaç yılınız var konuşmak için. Önce sisteminiz bir otursun sonra Android konularına gelin.

• İnadına GM discovery

• Aynı dertten ben de muzdaribim.İlk aldığımdan beri farkındayım ev arkadaşımın telefonuyla kıyaslamıştım bariz fark var.Bilmeyenler konuşmasın lütfen rom ile olacak iş değil hangi romda kontrastın dibine vurduğunu gördünüz ? Aldığımın ertesi günü telefonculara gitmiştim.Orda baktım Retina LCD yazıyor jelatinlerde sonra sordum kimse anlamadı niye yan tutuyon diye tepki aldım hatta Sonra internette baktım ne telpa ne de gmnin sitesinde lcd yazmıyordu.

Neyse sonuç olarak ayın 4ünde memlekete dönüp şu işi halletmeye çalışacağım.Hukuki işlem vs bilgilendirebilecek var mı ? Nasıl bir yol izleriz ? Tüketici haklarına mı başvurmak gerekir ? Yardım

• 4-5 aydir4gb lik modelini kullaniyorum...ilk parti ...ips ekran ....genel olarak memnunum ancak birkac aydir ekranin ortasinda buyuk nokta seklinde parlaklik olustu( bir nevi olu pikselmis)
    ...ekranin.saginda ve solunda uzunlamasina sararma olustu....yani demem o ki ilk seride sorunsuz degil...ayni sorun forumda kac kere dile getirildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 18 Aralık 2013; 2:08:59 >
  • video güzelmiş kardeşim izlerken güldüm
    bende bu telefondan almak istiyorum ama böyle şeyleri olduğunu görünce hevesim kaçıyor.
    bı telefonu Vatan pc hariç nerede bulabilirim. normal fiyatı 600 galiba;
    vatan 4 gb ye 650 16 gb ye de 700 felan diyor. nerden alalım biz bunu.
  • Aynı romda hem tft hem ips ekranı sürmek için prosedürler olacak,
    Anakartta display driver katında tft ekran için gerekli modifikasyonlar yapılacak, 4 katlı pcb tekrar çizilecek, kalıp çıkarılacak
    Ekran tasarımı elektronik olarak baştan yapılacak, pinoutlar değişecek, kalıp çıkarılacak
    Bunların hepsi telefonu neredeyse baştan tasarlamak ve maliyet arttırmak.

Biraz elektronik bilen böyle ciddi bir modifikasyonun maliyet arttırmaktan öte olmadığını, ürünü ucuz satmak için böyle oyunların astarı yüzünden pahalı olduğunu bilir. Durduk yere çamur atmayın.
  • Arkadaslar sewgilimin yüzü galiba ips degil yandan baktım yüzü degişiyor tft ekran kesin

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.