Şimdi Ara

GM Discovery IPS EKRAN YALANI! (BAKMADAN ALMA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
6
Favori
28.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar olay oyle boyle bir olay degil, butun partiler ayni degil hepsinin farkli bir sorunu var ama bu kadar da olmaz!! Telefonlarin bazilari IPS iken bazilari LCD ekran!! Videoyu izleyerek cok net anlayabilirsiniz. Ekranin birisi kendisini sasiriyor rengi nasil da degisiyor.

Yaziklar olsun guvenimiz bosa cikti.
    Kimse de cikip fanboyluk yapmasin bende de var telefon benimkisi IPS arkadasima aldik LCD...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malesefki doğru yanlız bir noktada yanlışınız var hocam :) bu ıps ekran olmayan sürüm de tft ekran var yanlış olmasın bizim ilk parti cihazlardakide lcd led değil sonuçta ama malesefki telpa sonraki parti ürünlerinde böyle bir hile yapmış nedenini bilemiyeceğim artık saygılar
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=85260097
    ben bu sorun için konu açtım hangi parti de olduğunu merak ediyoruz onu tespit etmeye çalışıyoruz

• Bu cok buyuk bir yalan ve yaptiklari suc. Forumda birkac kisi gordum ya ne olacak diyorlar... İnanamiyorum. IPS diye para veriyoruz telefon ips panelli degil. Daha ne olsun! Bu isin pesini birakmayacagim. Yasal haklarimi kullanacagim

• GMD kullanıyorum. Telden memnunum. Ilk partı stoktan almıstım. Benım telın ekranı neysekı IPS ama bu affedılebılır bır hata degıl. Sonrakı surumun ekranı IPS degılse bunu belırtmelerı ve ona gore fıyat ındırımı yapmaları gerekır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 17 Aralık 2013; 0:44:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

GMD kullanıyorum. Telden memnunum. Ilk partı stoktan almıstım. Benım telın ekranı neysekı IPS ama bu affedılebılır bır hata degıl. Sonrakı surumun ekranı IPS degılse bunu belırtmelerı ve ona gore fıyat ındırımı yapmaları gerekır.

Hocam insanlar sasirmis. Diyorlar ki ne olacak ekrani capraz tutmadan anlamiyosun. Yahu fiyat daha pahali (599'dan 650/700'e) ekran ips degil ve ekran ips diyosun kutusunda sitesinde her yerinde yaziyosun bunu

• Ben internet uzerinde gereken uyandirmayi yapiyorum bu konularla. Onlar iletisime gecmezse hukuki yolla biz iletisime gececegiz. Her turlu kanit elimizde, kendileri vermisler..

• quote:

Orijinalden alıntı: inex2

Ben internet uzerinde gereken uyandirmayi yapiyorum bu konularla. Onlar iletisime gecmezse hukuki yolla biz iletisime gececegiz. Her turlu kanit elimizde, kendileri vermisler..

Beklemeniz hata hocam. Hemen verin tüketici hakem heyetine icaplarına baksınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inex2

quote:

Orijinalden alıntı: ploff

GMD kullanıyorum. Telden memnunum. Ilk partı stoktan almıstım. Benım telın ekranı neysekı IPS ama bu affedılebılır bır hata degıl. Sonrakı surumun ekranı IPS degılse bunu belırtmelerı ve ona gore fıyat ındırımı yapmaları gerekır.

Hocam insanlar sasirmis. Diyorlar ki ne olacak ekrani capraz tutmadan anlamiyosun. Yahu fiyat daha pahali (599'dan 650/700'e) ekran ips degil ve ekran ips diyosun kutusunda sitesinde her yerinde yaziyosun bunu

Merak etmeyın bu tıp ınsanlar hayatları boyunca haklarını hıc bır konuda arıyamazlar. Dıyelımkı ekranı capraz tutmadan anlamıyorsun. Bu benı hıc bır sekılde baglamaz. Kutunun uzerınde ne yazıyorsa onu satmak zorundalar. Yukarıdakı vıdeoda capraz degıl onden bıle fark var. Aslında HD fılm acsalardı o farkı daha ıyı anlarlardı ınsanlar. Benım monıtorum Led mesela GMD Ips ekranını gorene kadar monıtorumden memnundum. GMD Ips ekranından sonra monıtorden sogudum. Farkı yan yana gelmeden anlayamazlar. Ama o yorum yazanlarda malesef o kafa yok.. Tamam telefon fıyatına gore cok guzel ama kotu bır yonu cıkarsada elestırmesını bıleceksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 17 Aralık 2013; 1:12:49 >

• Her zaman savundum GMD yi cevremde herkese aldirdim ama eger boyle bisey varsa buyuk terbiyesizliktir yapilan ben ilk ciktigi zaman almistim gecende arkadas 16gb olanini aldi yanyana geldigimizde diyordu senin ekran daha parlak daha canli diye benimde dikkatimi cekmisti

• Hocam bu sorun 16 gb'lik modellerin hepsinde mi var? Benimki 16 GB'lik siyah modeli ve nasıl bakarsam bakayım renklerde bozulma olmuyor. Gayet düzgün. Acaba bu sorun bir parti de mi var.

Ben de herkesin dediklerine katılıyorum sonuçta bu yapıldıysa bir hiledir. Ama ya GM'nin bilgisi dışında Çin'li üreticinin bir üçkağıdıysa... Kimseyi desteklemiyor, kimsenin fanboyu da değilim. Sadece şeytanın avukatlığını yapmaya çalışıyorum...

Ama durumbu bile olsa bu onları haklı çıkarmaz. Zaten öyle birşey varsa yapacakları en düzgün şey tüm telefonları yenisiyle değiştirmek olur.

Ama böyle yaparlar mı bilmiyorum. Şarj soketi konusundaki davranışlarını düşünürsek herhalde hatalarını veya hatayı kabul etmeyeceklerdi.

Umarım beni yalancı çıkarırlar...

• 700 liraydı galiba bu telefon. bu kadar paraya bu kadar olur. bence fiyatına göre çok bile.
  • Bu çöpe toz kondurmayan fanboyları vardı nerdeler acaba

• iki Cihazda aynı yazılım Yok beyazdaki Samsung ROM Diğerinde ise GamerZ veya farklı bi rom var ...
  • Dalga geçer gibi video çekmişler ayrıca orochi nin dedigine katılıyorum farklı romlarda ekran solması gibi durumlar vardı bazı cihazlarda madem ki böyle birsey kanıtlayacaksın neden her ikiside aynı rom degil ben şahsen hiç ınanmdım

• stock rom üzerinde 4 discovery ve xperia z yi yanyana koyduk discoverylerden arkadaşın cihazda ekran biraz cansızdı bencede bazı telefonlarda tft ekran var

• quote:

Orijinalden alıntı: tav2612

Bu çöpe toz kondurmayan fanboyları vardı nerdeler acaba

O kadar feyk banlandı,bu nicki de yazmistim adminler atlamis.

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeefeS

Dalga geçer gibi video çekmişler ayrıca orochi nin dedigine katılıyorum farklı romlarda ekran solması gibi durumlar vardı bazı cihazlarda madem ki böyle birsey kanıtlayacaksın neden her ikiside aynı rom degil ben şahsen hiç ınanmdım

Hayir hocam videodaki ekranlar bariz farkli. Arasinda az bir fark yok ki. İps ozelliginde siyah renklerin boyle durmamasi gerekiyordu. Bu kadar fark yazilimla olacak is degil.

• Orjinal roma dönünde bi deneyin kimse mi fark etmedide bi siz iki uyanık fark ettiniz bide video çekmişler kendi reklamlarını yapar gibi ortaya da ps'i ve asusu tableti almışlar videoda onlarımı kendinizi mi tanıtıyosunuz. Bide ingilizce biliyorlarmış maşallah maşallah. Custom romlardaki ekran solmasını herkez biliyor zaten. İkisinide aynı şartlara getirirsen inana biliriz. Ortam etik değil arkadaş.

• Orjinal roma dönünde bi deneyin kimse mi fark etmedide bi siz iki uyanık fark ettiniz bide video çekmişler kendi reklamlarını yapar gibi ortaya da ps'i ve asusu tableti almışlar videoda onlarımı kendinizi mi tanıtıyosunuz. Bide ingilizce biliyorlarmış maşallah maşallah. Custom romlardaki ekran solmasını herkez biliyor zaten. İkisinide aynı şartlara getirirsen inana biliriz. Ortam etik değil arkadaş. Sanırım beyaz telefonda atom rom var ovarsa zaten orjinal rom baz alınmış. Şimdi bana fanboy muhabeti yapmayın elime geçen 10-15 discoveryde böyle bişey görmediğim için böyle yazdım. Ekranlarınada dikkatle baktım çünkü kendi telefonumun ekranı sıkıntılı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.