Şimdi Ara

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.013
Cevap
51
Favori
373.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C0MM4ND3R

Bütün romları kullandım şu vakte kadar bu rom kadar pil konusunda iyisini göremedim.

Bu romdan çok memnun kaldım 1 günde %50 gitti resmen (Wifi-Sms-Konuşma-Mobil Veri) aktif kullanımda.

[ROM][4.2.1] GamerzROM MTK Nexus Edition v2.0

Eline sağlık @burakgon iyi iş çıkarmışsın bu rom ile.

Mümkünse ekran açık kalma sürelerinizi de paylaşır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dream4 kullanıcısına yanıt
    Telefonu sarjdan cekeli 1 saat oldu, aksam paylasayim hocam

• arkadaşlar nexus room kurdum ama sim2 de 3 g aktif olmuyor nasıl ayarlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Fiber

Eyvallah, ve mümkünse %1'e kadar sabredip sonuç yazarsanız daha iyi bir karşılaşma yapabileceğim.Çok teşekkürler.

• Benim telde kilit ekraninda donup resetatma + kendiliginden kapanma sorunu var.garantiden geldigi halde devam ediyor ayni sorunlar.rom kursam duzelir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: dream4

quote:

Eyvallah, ve mümkünse %1'e kadar sabredip sonuç yazarsanız daha iyi bir karşılaşma yapabileceğim.Çok teşekkürler.

Tamam hocam sorun değil, yalniz telefonu eline alan birakmiyor, 1 saat aralıksiz facebook.ta gezdi bi arkadaşım mesela, paylasacagim sonuç normal kullanım değil yani, extreme sonuçlar olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

Benim telde kilit ekraninda donup resetatma + kendiliginden kapanma sorunu var.garantiden geldigi halde devam ediyor ayni sorunlar.rom kursam duzelir mi

Lutfen bilen bisey yazsin

• Edit: Bulundu

quote:

Orijinalden alıntı: haviconi

quote:

Orijinalden alıntı: Ü s t a D

Mega harici LİNK VEREBİLEN YOK MU. ???

Kimse mega dan başka yüklemedi mi gençler. ?

Bir link atın bir zahmet biz de deneyelim şu romu.

http://yadi.sk/d/8CNSTOPY9GxxJ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 18 Eylül 2013; 19:07:30 >

• Beyler nexus v2 link verecek olan var mı

• quote:

quote:

Benim telde kilit ekraninda donup resetatma + kendiliginden kapanma sorunu var.garantiden geldigi halde devam ediyor ayni sorunlar.rom kursam duzelir mi

Lutfen bilen bisey yazsin

Sanırım duzelecektir çünkü bu tip sorunlar genellikle yazilimsal oluyor.gm nin guncellenmis romunda bile arayuz kisminda bircok hata ile karsilasmaya devam ediyorum nexus rom v2 kurarsaniz sanirim sorununuz kalmayacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: improvise

Birkac elestiri yapıldı diye çekip giden insandan zaten hayır gelmez. Buraya gelip "siz beni yanlış anladınız, ben aslında böyle böyle yapıyorum, ya da şöyle şöyle olduydu da cevap veremediydim" falan yazması gerekirdi. Ama hiç bir şey yazmiyorsa "seyimde değilsiniz" demektir. Arkadaşın tespitlerine katılıyorum ve Burak arkadaşın da yazılanları güzelce okuyup takkeyi önüne koyması gerektiğini düşünüyorum.

Adama bak ben senin paralı işçinmiyim bide seni tatmin etmeye çalışacam bukadar emek veripte. Kimseye silah zoruyla bişey kullandırtmadık. Böyle düşünüyorsa kullanmasın defolsun kendi çöplüğüne. Ben burda çalışmalarımı paylaşıyorum hobi olarak ama içine sıçtınız. Takkeli adam bulur kullanırsınız yazılımlarını bundan sonra. Hala böyle düdük zekasıyla ötenlerede hakkım haram olsun. Benim ağzımı açtırmayın. Bu zamana kadar sustum ama bokunu çıkarmayın. Bundan sonra günahımı vermem böyle hayırsız düşüncesiz nankör insanlara. Arada kurunun yanında yaşlarda yanıyor onlarında affına sığınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 18 Eylül 2013; 20:16:19 >

• quote:

quote:

quote:

Tamam hocam sorun değil, yalniz telefonu eline alan birakmiyor, 1 saat aralıksiz facebook.ta gezdi bi arkadaşım mesela, paylasacagim sonuç normal kullanım değil yani, extreme sonuçlar olacak

Bataryanın kaç saat gittiğine değil, ekran süresine bakicaz. O yuzden önemli değil. Kurcalasinlar:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dekster

arkadaşlar nexus room kurdum ama sim2 de 3 g aktif olmuyor nasıl ayarlarız.

General Mobile'de yalnız Sim1'de 3G aktif oluyor. Ayrıyetten hattının 3G'si açık olmalı :)

3G network : WCDMA 900/2100 MHz – SIM1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MM4ND3R -- 18 Eylül 2013; 22:23:01 >
  • dream4 kullanıcısına yanıt
    Hocam ona tam olarak nereden bakılıyor? Ayarlar>Pil>Ekran şeklinde girdim, ayrıntıları kullan diyor, açma zamanı şu kadar saat vs diye yazıyor, bakmak istediğiniz kısım bura mı?
  • quote:

quote:

General Mobile'de yalnız Sim1'de 3G aktif oluyor. Ayrıyetten hattının 3G'si açık olmalı :)

yok hocam sim2'dede gayet kullanıyorum sadece nexus roomda sorun var degiştirdim roomu
  • //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.S.I. -- 19 Eylül 2013; 16:35:50 >
  • quote:

Hocam ona tam olarak nereden bakılıyor? Ayarlar>Pil>Ekran şeklinde girdim, ayrıntıları kullan diyor, açma zamanı şu kadar saat vs diye yazıyor, bakmak istediğiniz kısım bura mı?

Evet orası, 5-6 saat gibi bi değer olacak muhtemelen.

• quote:

quote:

quote:

yok hocam sim2'dede gayet kullanıyorum sadece nexus roomda sorun var degiştirdim roomu

Telefonla alakalı kardeşim. Telefon detaylarını incelediğimizde 3G yalnız sim1 de kullanılıyor diyor :)

Şimdi sen nasıl 3G kullanıyon sim2 de onu anlamadım. Sim'e Sim2'mi diyosun yoksa?

Genel tabirle küçültülmüş simlerde 3G aktif oluyor.

• Hocam diyeceklerimi yanlış anlamayın, ama bunun gibi mesajlar yüzünden çok tartışma çıktı. Ayrı konu açıp orada paylaşılması isteniyordu böyle mesajların, çünkü voltaj farkı vs yüzünden telefonlara zarar da verebiliyormuş.

Rom arayan bulur xda'dan, siz bence mesajınızı değiştirin kimse görmeden, sıkıntı çıkmasın yine isterseniz Teşekkür ederim şimdiden Tabi siz bilirsiniz yine de..
  • quote:

quote:

Evet orası, 5-6 saat gibi bi değer olacak muhtemelen.

%15 şarjım var şu an, 5sa13dk
  • 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.