Şimdi Ara

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.013
Cevap
51
Favori
373.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım ben telefonu alana kadar Türkçesi de gelmiş olur:)
  • Burak hocam ne tembel adamsın

Şaka bir yana ROM beklemekten staj defterini yazamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMiR

sanırım ben telefonu alana kadar Türkçesi de gelmiş olur:)

android türkçe oluyor zaten bazı yerleri ingilizcedir sadece.
  • Uploadi bekliyorum cok az kaldi hemen aticam linki ilk sayfayi iyi okuyun ama :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mobıleuncle mtk tools ile aldığımız ime yedeği çalışır mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

Uploadi bekliyorum cok az kaldi hemen aticam linki ilk sayfayi iyi okuyun ama :-)

Hocam rom full ingilizcemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcasd1006

Hocam mobıleuncle mtk tools ile aldığımız ime yedeği çalışır mi?

No. :-) Oyle olsa customizerdakide calisirdi. Belkide imeileriniz gitmez ama kolay geri getirmesi :-)

• quote:

quote:

No. :-) Oyle olsa customizerdakide calisirdi. Belkide imeileriniz gitmez ama kolay geri getirmesi :-)

Yanliş mı okudum yoksa telefona elmizle IMEI yazmak kadar kolay mı IMEI mizi geri yuklemek

• Arkadaşlar rom çıkınca bir video hazırlayın lütfen yavaş bir şekilde merak ediyorum romu burak arkadaş koymus 40 saniyelik video çok hızlı gösteriyor :D Veya burak okadar romla uraşıyorsun bir video hazırlasana düzgün bir şekilde :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: erimemre

quote:

quote:

Yanliş mı okudum yoksa telefona elmizle IMEI yazmak kadar kolay mı IMEI mizi geri yuklemek

MTK işlemcilerin özelliği bu istersen başka telefon imelerini bile yaz çalışır :)
  • quote:

IMEI DUZELTME (ÇOK ÖNEMLİ)
    Romu kurduktan sonra IMEI numaranız gidebilmektedir ve Discovery Customizer ile geri yüklenememektedir. Fakat düzeltmesi gerçekten kolaydır şimdi aşağıdaki adımları izleyiniz.
    1- ROM ile gelen GravityBox isimli programa tıklıyoruz.
    2- En altın bi üstündeki "Engineering Mode" seçeneğine giriyoruz.
    3- Sağ taraftaki connectivity bölümüne geliyoruz.
    4- CDS Information'a tıklıyoruz.
    5- Radio Information'a tıklıyoruz.
    6- Phone 1'i seçiyoruz
    7- AT+ yazan yere AT+EMGR=1,7,"IMEIADRESI" şeklinde birinci imei adresimizi yazıyoruz örneğin: AT+EMGR=1,7,"123456789" ve SEND AT COMMAND'a tıklıyoruz.
    8- Sonra bir geri gelip Phone 2'yi seçiyoruz.
    9- AT+ yazan yere AT+EMGR=1,10,"IMEIADRESI" şeklinde birinci imei adresimizi yazıyoruz örneğin: AT+EMGR=1,10,"123456789" ve SEND AT COMMAND'a tıklıyoruz.
    10- Telefonu yeniden başlatıyoruz ve işlem tamamdır. Bundan sonra romu update etseniz bile imeiniz gitmeyecektir.

phone 2 kısmına ikinci imei numarasını girmek gerekmiyor mu?sonuçta iki farklı imei numarası var.tek imei yi iki farklı yere mi yazacağız?

• Arkadaşlar Burak arkadaşımız IMEI geri yükleme için bir çözüm kesinlikle bulacaktır.Ona içtenlikle inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdimaj

Arkadaşlar Burak arkadaşımız IMEI geri yükleme için bir çözüm kesinlikle bulacaktır.Ona içtenlikle inanıyorum.

Zaten yazıyo ya ilk mesajda. :-)
  • quote:

7- AT+ yazan yere AT+EMGR=1,7,"IMEIADRESI" şeklindebirinci imei adresimizi yazıyoruz örneğin: AT+EMGR=1,7,"123456789" ve SEND AT COMMAND'a tıklıyoruz.
    8- Sonra bir geri gelip Phone 2'yi seçiyoruz.
    9- AT+ yazan yere AT+EMGR=1,10,"IMEIADRESI" şeklinde birinci imei adresimizi yazıyoruz örneğin: AT+EMGR=1,10,"123456789" ve SEND AT COMMAND'a tıklıyoruz.

Selamlar, teşekkürler ellerine sağlık... siyah renkle vurgulamaya çalıştığım yerde bir yanlışlık olabilir mi? ikinci telefona ikinci imei adresi girilmeli değil mi? @burakgon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enson1 -- 21 Temmuz 2013; 13:01:21 >
  • Telefonun zaten 2 imesi var,2 sinide gircen.Tek imeiyi nerden uydurdun yahu !!!
  • yukle dene bukadarmi zorda video isteyip duruyorsunuz. Sizin yerinize bakkalada gitsin oldu olacak.
  • Enson1 kullanıcısına yanıt
    Burak yanlış yazmış galiba hocam aceleden. İkinci koyu yazılan kısıma telefonun ikinci imeisini yazacaksın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cdimaj

Arkadaşlar Burak arkadaşımız IMEI geri yükleme için bir çözüm kesinlikle bulacaktır.Ona içtenlikle inanıyorum.

Zaten yazıyo ya ilk mesajda. :-)

Romu kurduktan sonra IMEI numaranız gidebilmektedir ve Discovery Customizer ile geri yüklenememektedir.
    Burak kardeş yanlış anlama elle girmek yerine daha önceki romlarda olduğu gibi silinmemesi gibi anlamında birşeyler yaparsınız anlamında yazdım.
  • IMEI geri yükleme sorununu çözdüm. ROM'u tekrar upload etmek zorunda kaldım yanlız. Artık Discovery Customizer ile geri yükleyebilirsiniz IMEI'nizi.
  • Hocam bu titanyum backup la yedek aksak yeni roma programlar oradan kurabilirmiyiz
    Birde programla nasil yedek alindi gibi anlatabilirmisiniz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.