Şimdi Ara

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.013
Cevap
51
Favori
380.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gamerzrom secret edition yeni güncellemeyle türkçe olabilirmi ?

Orijinalden alıntı: eXteras

quote:

Orijinalden alıntı: !!!nightmare!!!

quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

quote:

Orijinalden alıntı: !!!nightmare!!!

hocam supersiniz ama en az 10 kere yazmisimdir kisisellestirmek isteyenler vardir benim gibi lockscreen, launcher vs seyleri anasayfada paylassaniz

????? anlamadım ????? yazıyoya herşey

Onları demedim ben mesela yana yakıla kilit ekranı aradım bir tane buldum sordum yapılabilir mi diye cevap alamadım link buhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2242349

forum xda'da ki başlığa neden yazmıyorsun? burak yapmamış ki o programı nerden bilebilir nasıl sorunlar oluşabileceğini?

edit: forum mantığı oturmamış arkadaşlara yazıyorum, burada bir düzen mevcut. gelip de buraya rr3 ü nerden indirebilirim demek ile şu program burda çalışırmı demek veya acaba pembe discovery gelir mi :( demek aynı şey. sadece renk farkı var.

O zaman söyler misin programı kendi yapmamış olması denemicek anlamına gelmiyor senin örneğini verdiğin soruların cevabını ana konuya verdiler aynı şey demişsin ne alakası var benim sorumun cevabını orda alamadım beni buraya yönlendirdiler, burda da böyle cevap alıyorum düzenden bahsetmişsin o zaman benim sorumla ilgili konu açın düzene binsin benim xda da üyeliğim yok ingilizcem pek iyi değil iyi olmaması cevap verilmicek anlamına mı geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methotrexate -- 21 Temmuz 2013; 14:43:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu telefona Custom Rom çıkmasaydı. Çıksada yarısı ingilizce olsa kâfi derdi "Tükeç olsaydı" diyenler.

Buna da şükür arkadaşlar zamanla tamamen türkçeleştirilirde sonuçta cihazlar elimizde e burak gibi bunlardan anlayanlarda var.

Ufak tefek şeyleri sıkıntı etmeyin. Allah razı olsun burak kardeşten deyip romun upload olmasını bekleyin. (:

General Mobile Discovery
    GM Discovery | Custom Rom | GamerzROM

Acemi Birliği: 7. Jandarma Komando Eğitim Alayı Komutanlığı Yenifoça/İzmir
    Usta Birliği: Muğla İL Jandarma Komutanlığı
  • adam rom yapıyor bir de bizim için onu paylaşıyor sende şunu dene diyorsun. açıkçası ben istemiyorum böyle gereksiz şaşalı görseller telefonumda.

her neyse sildim yazdıklarımı tartışmayı büyütmek istemiyorum. bütün android işletim sistemli cihazlarda çalışıyor demiş xda daki başlıkta, yüklemek için de
    Q.How to apply?
    A.boot into CWM-->mount system-->flash this zip---->now reboot your device.That's it.

cwm a gir - mount system > indirip de telefonuna attığın zip i flash la > ardından telefonu yeniden başlat demiş. deneyebilirsin çok istersen.

edit: ayrıca sen ingilizce bil veya bilme google translate diye birşey var, girip xda da sorabilirsin. üyelik de çok zor birşey değil. meali: senin sorduğun konunun başlığı bu forumda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXteras -- 21 Temmuz 2013; 14:53:26 >
  • Romun İngilizce olması iyi olmuş en azından bu başlıkta liseli çocukların aptalca mesajları ile uğraşmayız. Yeni Rom CM sanırım. Eski rom yamalarla biraz düzelmişti ama yine de çok büyük eksiklikler vardı. Böylesine güçlü bir cihazda bile takılmalar yaşanıyordu. CM tabanlı bu rom telefonu bambaşka hale getirdi.

Ellerine sağlık Burak kardeşim.
  • Geldi Secret rom 1.0
    https://mega.co.nz/#!ecMzjZzZ!U2KLKiCUN7e43CAFZw3Y7X3XlxYSLObG-JWaQTRVQOw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcasd1006 -- 21 Temmuz 2013; 14:58:39 >

Orijinalden alıntı: burakgon

Upload oldu ama ben 2 saat uykuyla duruyorum iyi geceler millet :-D herşey ilk sayfada yazıyo fazlasıyla.

Eline sağlık üstad, sen dinlenmene bak şimdi bizde sefasını sürelim :)

• bende yüzde90 da da kurucak tel olmadıktan sonra :D

Daha önce android telefon deneyimi olmayanlar için, yapılacak olan işlemleri ayrıntılı olarak anlatan bi yer var mıdır acaba?
  • arkadaslae burak arkadasimiz gibi biri olmasaydi napcaktik? cin mali arayuzle berbat bir sekildr kullanicaktik.ufak tefek seylere takilmayalim.donanimi donanim yapan yazilimdir ve burak bu nimeti bizlere sundu.xda bile yokken su anda bizde var ve gercekten harika bir durum.ne kadar tesekkur etsek azdir.Allah razi olsun hocam senden.mubarek ramazan ayinda okadar iyi geldiki valla konunu takip etmesi bile zevkli :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkanse -- 21 Temmuz 2013; 15:23:04 >

Orijinalden alıntı: XWING

Allah rizasi icin indiren yandexe ativersin

%81 de iner inmez upload edeceğim ama ADSL kullanıyorum max 60 kb olur sanırımacaba linki direk yandexin sunucularının almasını sağlamamızın bir yolu varmı?
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.