Şimdi Ara

GM discovery

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar bir sorum olacak sizden bilgi istiyorum

Arkadaşlar bende Gm discovery var ve bu 2 gündür sanki telefonun şarjı daha hızlı bitiyor gibi geliyor ve daha geç şarj oluyor sanırım.Bugün telefonu pc ye takarak şarj ettim saat 12 gibiydi %100 oldu çektim ve su an şarj %49 a inmiş durumda sizce bu normal mi ? yoksa batarya mı şişdi veya soket girişte mi sorun var ?

Teşekkürler iyi günler

• Sorun olabilir çünki, ben telefonu %100 şarj edince rahat 2 gün boyunca gidiyor. Gün boyunca whatsapp, facebook, youtube vsvs giriyorum 1 günü tamamlıyor hatta 2 günüde biraz daha verimli kullanırsam 2 günü bile tamamlıyor.

Burdaki işlevleri yapın yine aynı derece hızlı bir şekilde iniyorsa sorun var demektir.

http://forum.donanimhaber.com/m_85359863/tm.htm

"BÖCÜK ø''
  • Teşekkür ederim bugün bakacağım telefonu prize takınca sarj olmuyor laptoba takınca oluyor anlamadım olayı telefonum şarj olun bu işlemi yapıcam yoksa garantiye vereceğim
    Telefonu Bilgisayarla Şarj Etmek Bence İyi Birşey Değil Çünkü Prizle Ettiğiniz Şarja Aynı Oranda Çıkış Amperine Sahip Değil. Bende de şöyle bir sıkıntı var telefon %100 Şarjı Çıkarıyorum tuş kilidini açıp kapatıyorum %99 oluyor böyle devam ediyor azalarak :D
    Gm Discovery kasa kırıldı...
    12 yıl önce açıldı
    Land Rover Discovery 3 ???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.