Bildirim
Gm Discovery kasa kırıldı...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: asim03
Arkadaşlar 1 ay önce falan telefonumun ses tuşlarının hemen üstündeki kasaya ait olan yer kırıldı.Yaklaşık 3 cm falan var bu kırık.Sizce telpa yeni bir kasa takabilir mi telefona ? ortalama olarak ne kadar ücret öderim ? telefon şuan bende olmadığı için resmini atamadım arkadaşlar...
Normalde samsung vb markalarda ekran değişimi 350-400 tutarken GM'de 150-200 arası tutuyor. Aynı şey kasada da geçerli olsa herhalde 50 TL falan tutar. Bu tahmin tabi. Arayıp öğrenmekte fayda var -
quote:
Orijinalden alıntı: TacoNikky
quote:
Arkadaşlar 1 ay önce falan telefonumun ses tuşlarının hemen üstündeki kasaya ait olan yer kırıldı.Yaklaşık 3 cm falan var bu kırık.Sizce telpa yeni bir kasa takabilir mi telefona ? ortalama olarak ne kadar ücret öderim ? telefon şuan bende olmadığı için resmini atamadım arkadaşlar...
Normalde samsung vb markalarda ekran değişimi 350-400 tutarken GM'de 150-200 arası tutuyor. Aynı şey kasada da geçerli olsa herhalde 50 TL falan tutar. Bu tahmin tabi. Arayıp öğrenmekte fayda var
İnşallah 50 falan olur hocam,ben daha fazla bekliyorum.Yakın zamanda göndereceğim zaten.Göndermeden önce arar sorarım telpa'yı.
-
Telpaya artik ulasilabiliyormu ilginc dogrusu :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne 50 tl'si hocam 5 veya 10 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Joker Face- -- 14 Ocak 2014; 20:54:40 > -
5 veya 10 tl mi ? sanmıyorum :) çok fena kitleyecekler gibi bu kasa konusunda.En az 100 lira diye tahmin ediyorum ben. GM Facebook resmi sayfasına yazdım cevap vermediler. -
quote:
5 veya 10 tl mi ? sanmıyorum :) çok fena kitleyecekler gibi bu kasa konusunda.En az 100 lira diye tahmin ediyorum ben. GM Facebook resmi sayfasına yazdım cevap vermediler.
Hocam kasadan kasıt arka kapaksa 10 tl'den yukarı bir fiyat alacaklarını sanmıyorum -
Telpa GM'lere iyi destek veriyormu arkadaşlar? Memnunmusunuz? -
arka kapak değil hocam ses tuşları ve ekran camı arasında kalan ince kısım kırıldı 2-3 arasında var bu kırık -
-
Ne kadara yaptirdiniz acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaslar bnm telefonnda ekran kırıldı kasadada bukulme var bılgısı olan varsa yardımcı olabılırmı yanı fıyat konusunda tesekkur ederm.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: tolgan06
arkadaslar bnm telefonnda ekran kırıldı kasadada bukulme var bılgısı olan varsa yardımcı olabılırmı yanı fıyat konusunda tesekkur ederm.
Hocam ekran garantide 180 tl tutar ve çerçeveyle birlikte değiştirirler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X