Şimdi Ara

gm D almaya karar verdim hangi renk alsam ki ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gm discovery almaya karar verdim arkadaşlar. hangi rengi daha kullanışlı olur acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 11 Ekim 2013; 15:21:22 >

• Black Raven kullanıcısına yanıt
    Tabiki Discovery

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Tabiki Discovery

peki siz kullandınız mı ?
  • Elbette discovery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraakkoc -- 9 Ekim 2013; 22:36:32 >
  • Kesinlikle discovery
  • arkadaşım düşünmene neden olan şey nedironu yazarsan üzerine konuşalım
    fikrimi söylim ben sana;
    casper pc evimegiremez telefonu cebime giremez

discovery şimdi 16 gb oldu onu almanı tavsiye ederim.2 saat önce arkadaşıma aldım süper bi telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefacavdar -- 10 Ekim 2013; 0:23:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefacavdar

arkadaşım düşünmene neden olan şey nedironu yazarsan üzerine konuşalım
    fikrimi söylim ben sana;
    casper pc evimegiremez telefonu cebime giremez

discovery şimdi 16 gb oldu onu almanı tavsiye ederim.2 saat önce arkadaşıma aldım süper bi telefon

düşünmeme neden olan şey bazı kullanıcıların telefonla ilgili yaptıkları yorumlar. şarz girişi sıkıntısı misal veya ölü piksel olayı

• Bende bir sorun çıkmadı bro

• Casperin alt modelinde adreno 203 var üst modelinde tek çekirdek işlemci var ne bekliyorsun Discovery derim ama 16 gblık modeller romlarda sıkıntı çıkarabiliyormuş, bana 4 yetiyor hafıza kartı var sonuçta.

Kamera biraz kötü ama ben sadece telefonun akmasını istiyordum ve bana göre sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 10 Ekim 2013; 18:41:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Casperin alt modelinde adreno 203 var üst modelinde tek çekirdek işlemci var ne bekliyorsun Discovery derim ama 16 gblık modeller romlarda sıkıntı çıkarabiliyormuş, bana 4 yetiyor hafıza kartı var sonuçta.

Kamera biraz kötü ama ben sadece telefonun akmasını istiyordum ve bana göre sorunsuz.

16 gb lıklarda ne gibi bi sorun var dostum?
    tam da bi kaç güne kadar almaya karar vermiştim 16gb lık almaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0110engin

quote:

Casperin alt modelinde adreno 203 var üst modelinde tek çekirdek işlemci var ne bekliyorsun Discovery derim ama 16 gblık modeller romlarda sıkıntı çıkarabiliyormuş, bana 4 yetiyor hafıza kartı var sonuçta.

Sorun yok, rom atacaksan 16 gblıklarda sorun çıkardığını duydum. Farklılıklar var herhalde 4 gblık modelle aralarında.

Galiba yenisin androidde, burakgon hocamın romları var, telefonun windowsu gibi düşün androidi modifiye edip hızlandırıyorlar/şarj süresini artırıyorlar. Yeni özellikler falan ekliyorlar.

• quote:

quote:

Bir sıkıntı filan yok arkadaş yazım hatası yaptı heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Joker Face- -- 10 Ekim 2013; 20:25:04 >

• quote:

quote:

quote:

Sorun yok, rom atacaksan 16 gblıklarda sorun çıkardığını duydum. Farklılıklar var herhalde 4 gblık modelle aralarında.

Galiba yenisin androidde, burakgon hocamın romları var, telefonun windowsu gibi düşün androidi modifiye edip hızlandırıyorlar/şarj süresini artırıyorlar. Yeni özellikler falan ekliyorlar.

anladım dostum teşekkürler cevabın için :)

• Tek kelime ile discovery.

Maya telefonunu kullandim. Arkadasimda var fakat tel elimde kalacakti hicmi hic sevmedim yani. Hemdekalin. Ekran cozunurlugu dahi dusuk. İslemci ayni olabilir gpu ayni. Bu tel elde zarif duruyor cokda ince... Fiyat desen maya tel 750 kusurdu bu telin 16 gb lik versiyonu 650 670 lerde.

Yani rakip olarak gosterilen maya telefonu bile yakin degil fiyatina arada 100 lira fark var. Ozellik desen benim gozumde islemci ve gpu ayni gerisi bos yani...
  • gm alacagım hangi renk alsam ki
  • Ben alacagim zaman siyah alacaktim. Siyah erkege yakisir hemde guzel duruyor. Fakat sonra sadece telpasa beyaz vardi onu aldim :)

İstersen fark olsun diosan goze carpan maviyi al guzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: fearmusa

Ben alacagim zaman siyah alacaktim. Siyah erkege yakisir hemde guzel duruyor. Fakat sonra sadece telpasa beyaz vardi onu aldim :)

İstersen fark olsun diosan goze carpan maviyi al guzel olur.

aslında maviyi bende düşündüm ama çok açık renği , biraz koyu olsa iyi olurdu

• siyah ile mavi
  • Beyaz olanının arkası Galaxy'lerdeki gibi plastik. Yani kaygan gibi mi desem, parlıyor ve biraz oyuncak gibi duruyor telefon. Yani gözüme hoş gelmedi. Siyahlar mat siyah; güzel bir hissi var kapağın. Şahsen ben siyah kullanıyorum. Maviyi bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.