Şimdi Ara

GM 5 Plus Şarj Soketi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
34.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar canım çok sıkkın. 2016 8. ayda aldığım ve gerçekten özenle kullandığım GM5 Plus'ın şarj soketinde durduk yere problem oluştu. Bazen hiç şarj etmiyor bazen yarım kesiyor vs. İnternette araştırdığımda bu sıkıntının sıkça yaşandığını gördüm. Galiba soketler yeterince sağlam değil bu telefonlarda. Şimdi işin yoksa 7 aylık telefonu garantiye gönder uğraş. Üstelik yedek telefonum da yok ve bir çok önemli işlemi bu telefonla yapıyordum (bankacılık işlemleri vs.) Bu sorunu yaşayıp garantiden yaptıran bazıları bir süre sonra tekrar aynı sorunu yaşadığını belirtiyor. Acaba bu sorun kronik midir? Daha yeni telefon Tüketici mahkemesine filan mı başvurayım gizli ayıplı ürün iadesi için. Sizlerden bu sorunu yaşayanalar oldu mu? Herkese selamlar.



  • Hocam aynisi benimde basima geldi sarz kablosu adaptoru ve telefonu goturun soketteki sıkıntiyi anlatin 1 saat icinde degistirip veriyorlar ama vermeden once verilerinizi yedekleyin cunku formatlanip geri veriliyor telefon iyi günler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selimtas

    Hocam aynisi benimde basima geldi sarz kablosu adaptoru ve telefonu goturun soketteki sıkıntiyi anlatin 1 saat icinde degistirip veriyorlar ama vermeden once verilerinizi yedekleyin cunku formatlanip geri veriliyor telefon iyi günler..

    1 saatse mesele yok o zaman ama acaba tekrar bu sorun yaşanır mı? Bu 1 saatlik servis işi Şişli Telpa merkezde yapılıyormuş. Ben ta Kartal'dan kalkıp gidecem. İnşallah bir seferde hallolur bu sorun. Bu arada bu sorun kronikmiş bunlarda az önce bir cep tel bayi söyledi. Çok göndermişler tamire. Teşekkürler bilgi için.
  • Sadece şisli degil tum yetkiki servislerde gecerli diye biliyorum ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi inşallah. Bu doğruysa süper olur. Bana yakın Pendik'de yetkili servis var. Sabah ilk iş orayı arayıp bir sorayım.
  • Selamlar arkadaşlar. Biraz da merkezlerini merak ettiğimden üşenmeyip Telpa Merkez Servise götürüm telefonumu. Yaklaşık 45dk da ücretsiz onarıp teslim ettiler. İşin komik ve biraz da acı tarafı işlemler belki uzun sürer diye yedekte tuttuğum Turkcell T40 telefonumu kullanacaktım tamir süresinde ancak Android yazılımı çöktü onun da aksi gibi. Aksilik üst üste gelirmiş. Gitmeden birkaç gün önce KVK'ya teslim ettim yazılım yüklensin diye. Olsa olsa 1-2 saatlik iş dedim yazılım yüklemek. Cihaz garanti dışı olduğu için 60TL fiyat çıkardılar. Ona da eyvallah dedik ödedik. Ha bu arada sms onayı verdiğim halde 4 gün ödeme yapmamı beklemişler habersiz. Servise ne oldu diye gidince öğrendim tabi çıldırdım ama yapacak bir şey yok ödedim. KVK'ya telefonla ulaşmak mümkün değil zaten! Neyse. Sonunda 5 -6 gün T40 hala tamir olmayınca aklıma eski Nokia 6600 efsane canavarım geldi. Dolapta buldum, kartı 10TL lik bir aparatla ona uyarlayıp takıp gittim Telpa'ya. Adamlar 45dk da soketi değişip teslim ettiler arkadaş üstelik garantiden! :) Bu arada gitti bizim 70Tl boş yere.. Şimdi bir KVK'ya bak, bir Telpa'ya bak. Neyse güzel bir ders oldu bu bana. Bakalım KVK daha ne kadar bekletecek merak ediyorum. Telefonu bir kurtarayım tövbe daha KVK'nın kapısının önünden geçmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KHakans -- 17 Şubat 2017; 14:11:23 >




  • GM işte n.e bekliyon

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

    GM işte n.e bekliyon

    Niye canavar gibi telefon. Ben çok memnunum. Tek sıkıntım otomatik Android güncelleme yapmasıydı. 7 de bazı programlarım çalışmıyor. Onu da 6.0.1 e dödürüp güncellemeleri de kapatıp hallettim. Herkese de tavsiye ediyorum. Hangi telefon sorunsuz ki? Önemli olan teknik desteği nasıl. Adamlar 45 dk da onarıp teslim etti daha ne olsun?
  • KHakans K kullanıcısına yanıt
    eski usb kablolarınızıda yenisiyle değiştirdilermi acaba ?
  • Gerçekten kronik sıkıntıları bol olan bir telefon. Yaklaşık 1 sene oldu alalı, ekran sararması, kulaklığın tekinden ses gelmemesi, ahizeden az ses gelmesi ve şarj soketinde temassızlık gibi sıkıntıları yaşadım. Etrafımdaki gm 5 plus sahipleri de bir fazla bir eksik aynı sorunları yaşadılar. Yazdığım sıkıntıları not alın başınıza gelmediyse gelecektir ilerleyen zamanlarda. Fiyat performans telefonları kullanıyorum genelde ama bir daha general mobile'a yanaşacağımı sanmıyorum.
  • discovery den beri olan fix sorun.baydı artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CanM

    Gerçekten kronik sıkıntıları bol olan bir telefon. Yaklaşık 1 sene oldu alalı, ekran sararması, kulaklığın tekinden ses gelmemesi, ahizeden az ses gelmesi ve şarj soketinde temassızlık gibi sıkıntıları yaşadım. Etrafımdaki gm 5 plus sahipleri de bir fazla bir eksik aynı sorunları yaşadılar. Yazdığım sıkıntıları not alın başınıza gelmediyse gelecektir ilerleyen zamanlarda. Fiyat performans telefonları kullanıyorum genelde ama bir daha general mobile'a yanaşacağımı sanmıyorum.

    Aynı şeyleri bizzat yaşamaktayım. Allah cezasını versin bu telefonun. Umarım Ankara'daki Telpa da şu şarj soketi problemini 1 saat içerisinde hallediyordur.
    Android One için almıştım bu telefonu ama müthiş pişmanım.
    Bu arada ben de 2016 Ağustosunda almıştım. Sanırım belirli üretim partilerinde aynı kronik sorunlar söz konusu.
    Özetle: UZAK DURUN!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seksanddirt -- 10 Ağustos 2017; 15:59:26 >




  • seksanddirt kullanıcısına yanıt
    1 saat içinde yapıyor.

    Diğer konu senden daha önce ben 2 adet aldım ve ikisindede soket problemi yaşamadım. LAkin eski soketleri herhangi bir sebepten ötürü servise gittiğinde değiştiriyorlar.

    Sayıp sövmek yerine var olan garantiyi kullanıp sorununuzu halledebilirisiniz
  • CanM kullanıcısına yanıt
    2 gün önce gm5 plus şarj soket board'unu 22 liraya aldım ve kendim değiştirdim. İşlem 5 dk sürmedi ve şuan sorunsuz şarj oluyor. Serviste buna istedikleri ücret 75 tl.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oskurrr

    1 saat içinde yapıyor.

    Diğer konu senden daha önce ben 2 adet aldım ve ikisindede soket problemi yaşamadım. LAkin eski soketleri herhangi bir sebepten ötürü servise gittiğinde değiştiriyorlar.

    Sayıp sövmek yerine var olan garantiyi kullanıp sorununuzu halledebilirisiniz

    Bir telefonda bu kadar kısa sürede bu kadar fazla sorun çıkıyorsa sayıp sövmek gayet doğal bence. Servisleri de telefonu garanti dahili dışında tamir etmek için ellerinden geleni yapıyor. Sorunla alakalı olmasa bile en küçük çizik, darbe, eğik arıyorlar.
  • 2 3 ayda bir sarj soketi yuzunden garantiye yolluyorum almayın aldırmayın iyi forumlar
  • Bence soket iyi sabitlenmemiş olabilir. Biraz içine kaçmış gibi. Çünkü bende,telefon bağlantıyı iyice bastırdığım zaman algılıyor. Bırakınca tekrar kopuyor. Telpa'nın kısa sürede soket sorununu çözmesine sevindim yakın zamanda ben de götüreceğim.

    Telfon değerlendirmesine gelince, benimki kasa olarak ta yazılım olarak ta sağlam çıktı. bir buçuk iki metreden taş ve beton zeminlere üç dört defa düşürdüm ve yandaki metal kasadaki ufak tefek ezilme dışında bişey olmadı. Üstelik koruyucu cam dahil herhangi bir koruma aparatı kullanmıyorum. Yazılınsal olarakta güncellemeleri genelde yaparım ve ilk günlere göre bir hız kaybı gözlemlemedim.

    Kısaca bu telefonu aldığıma hiç pişman değilim. HENÜZ....
  • Almayın bu telefonu ben aldığımın 6. ayında soketi bozuldu serviste hemen değiştirdiler ama tekrar ne zaman bozulacak bekliyorum garantisi bitince ne olacak cebinden ödeyip yaptıracaksın.

    Bunun haricinde de kısık seslerde hoparlörden cızırtı geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 16 Ekim 2017; 19:58:28 >
  • Hocam bende ikincielmobildem aldım bu telefondan 1 ay sonra sarj soketi bozuldu garantiye götürdükten sonra bir hafta sonra geldi telefon sorunsuz bir şekilde
  • Telefon filan değil servisi de berbat ayrıca 1 saatte yapsa ne olacak yine bozulacak.

    Şarj yeri bozuk diye gönderdik ekran sararmış geri geldi yine gönderdik. Tuş takımı değişmiş sözde birisi dansöz gibi oynuyor. Bir de kalite kontrolü yapılmış sözde nerenle baktın kontrol yaparken.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.