Şimdi Ara

GM 5 PLUS OREO (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
5
Favori
33.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
400 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hay sizin guncellemenize... Heriflerin yaptığı telefon şebeke hatası yüzünden İstanbul un göbeğinde çekmiyor bunların derdi oreo gelmemiş diye. Güncelleme hastası boş goygoy peşindesiniz. Ekran sararir, telefon çekmez ama sadece boktan bi güncelleme gelmediği için ortalığı ayağa kaldirirsiniz. Ben nakitim buna yetiyor, taksite girmeyeyim diye mecbur aldım ama yaza tekrar iPhone a dönüyorum. Telefonun 1. Asıl amacı bu heriflerin telefonunda hatalı. Çekmiyor telefon Bakırköy gibi yerde. Oreo gelse ne olur, Android 9 gelse ne olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bu pervasız firma yüzünden pixel yada nexus serisi telefonlardan olduk beter olsunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 1 Mart 2018; 23:38:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up arkadaşlar.
    twitter hesabım yok ama burda popüler konulara taşımaya çalışalım bari
  • Sattım kurtuldum gm5 plus dan gm pişmanlıktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • QuaLityTR Q kullanıcısına yanıt
    General Mobile'in çıkarmış olduğu birşey değil bunu google belirliyor ayrıca bir cihaz sonsuza kadar güncelleme atabilirmi sence? Bu zamanda böyle bir şey olurmu? Adamlar yeni telefon saticaz diye güncelleme vermiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir cep telefonuna güncelleme gelmemesi daha hayırlıdır. Ya yavaşlar, ya şarj süresi düşer, ya donma yapar vs vs. Ben hiçbir aldığım telefonu güncellemedim ve en az 3 yıl kullandım. Şuan s7 var 6.0.1 sürüm. Güncelleme yapanlar yarım gün anca gidiyor sarjım diyor.
  • tamamen yalan üzerine kurulmuş bir firma

    geçen yaz ekranın sağ ve sol tarafında sararma oldu. profilo avm elden teslim ettim. 10 dk sonra 320 TL ücret ödemem karşılığında yapılacağını söylediler. Nedeni de benim yüzünden telefonun kasası eğilmiş ben bankolarında konuşurken aynı teşhis bir discovery elit marka cihazı olan bir adamada verilmiş oradaki yetkiliyle tartışıyordu. tam telefonu aldım itiraz ettim o sırada bir bayanda bağır çağır kavgaya tutuştu neyse çıktım gittim ertesi gün tüketici heyetine başvurdum telefon bilir kişiye gitmiş altta ufak bir çizik vardı ekran sararması o yüzden olmuş güya ve suçlu benmişim (işin garip yanı kullanan bilir oneplus 5lerin yan çıtası boyalı tırnak bile çiziyor ki ekranın sararmasını çiziğe bağlayan o bilirkişinin de adresini istedim açıklasın bana ekranla çıtanın çiziği arasındaki bağlantıyı bulamadım çünkü vermediler telini ) 15 gün içinde itiraz edip tüketici mahkemesine başvurmam gerekmiş 1000 lira için uğraşmak istemedim o gün görevde düşürüp ekranı kırıldı :D zaten böylelikle bu illet markadan kurtuldum. 1000 TL yi çöpe atsam daha hayırlı olurdu. geçenlerde içinde oğlumun videoları var onu alayım dedim durduk yere soketi bozulmuş 20 TL ye soket istedim netten kendim taktım şimdi benim oğlanın oyuncağı oldu :D


    ne olursa olsun 1 TL bile deseler bu markanın hiç bir ürününe güvenip almayın tamamen fason kalitesiz.




  • Vestel, casper, gm



    Şu markalara para verenlere aciyor gibi oluyorum sonra bi gülme geliyor .d



    Ayni paraya xiaomi alinirdi be haktir size be gülüm :))))))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gm pişmanlıktır...GM1'de yaşanan tüm sorunlar birebir sonraki modellerde de çıkyor.Merdiven altı denen çakma telefonlar bu kadar sorunlu değildir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon yamuluyor ve kulağımıza koyduğumuzda cuk diye oturuyor. teşekkürler muzaffet gölcü teşekkürler g.mobile
  • suç gm nın değil.
    merdiven altı firmadan telefon alan bilinçsiz müşterilerin
  • GM alınmaz diye bağırdık ama forum sağolsun güzel reklam yaptı belki onlar da kandırıldı.

    İşte sürekli forumlarda yazıyor ya savunucular. Türkler iş yapamıyor da, sürekli eleştiriyorsunuz da, yerli malları mis gibi vs vs vs. Vestel konusunda yazanlar da çok.

    Yahu millet şans veriyor güveniyor alıyor onları da yüz üstü bırakıyorlar. Ben şu konuyu gördükten sonra hiç işim olmaz GM ile.

    İleride yerli arabada böyle olacak. Bizim Türkler bir gazla büyük reklamla işe başlar ama sonradan sallamazlar işi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.R.A.C.L.E -- 2 Mart 2018; 0:12:13 >
  • dat0me D kullanıcısına yanıt
    Vestel'i bu kategoride değerlendirmek bence haksızlık. Bugün 650 liraya 5580 modeli pekâlâ kullanılabilir. İyi kötü belli bir yatırım yapıyorlar.



    General Mobile'ın yaptığı ise tam olarak dolandırıcılık. Sonuçta satılan sadece donanım değil, yazılım da. One platformunda güncelleme garantisi verip güncelemeyi vermemek dolandırıcılıktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim babamın GM5 cihazına hâlâ Oreo gelmedi

    Oysa ki Android One kapsamında idi

    THH'ye başvurarak sonuç çıkar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufc2012

    Benim babamın GM5 cihazına hâlâ Oreo gelmedi

    Oysa ki Android One kapsamında idi

    THH'ye başvurarak sonuç çıkar mı?

    Tek başvurudan sonuç çıkmasa bile çok sayıda başvuru olursa etkili olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 1.5 sene önce 4g modelini almıştım 550 liraydı galiba. Telefona çok önem veren birisi değilim o yüzden en ucuz işimi gören telefonu alırım.
    Her neyse o zamanlar 600 lira civarına samsung veya diğer markalar daha ufak ekranlı 1 gb ram'li, 4g'siz vs. olduğundan; 4g, android one ve çift sim de olunca bunda karar kılmıştım. En sevdiğim yanı telefonu ilk açtığınızda google'ın standart uygulamaları dışında başka hiç bir programın olmaması(GM'nin 2 uygulamasını da kaldırdım). Tabiri caizse bomboştu telefon. Her şeyi kendim kurdum. Sadece lazım olan şeyler olduğundan geçen zamana rağmen gayet hızlı çalışıyor. Forumda yazılan kronik sorunların da hiçbiri başıma gelmedi.

    Fakat kullanılan malzemenin kalitesi iyi değil. Köşeleri hafiften ezilmeye başladı(arada bir düşürüyorum), arka kapak sarardı vs.
    Ekonomik ömrünü doldurunca en f/p telefon olarak gösterilen xiaomi'ye geçeceğim gibi gözüküyor.




  • Cihazi android one, google tarafindan saf yazilim aliyor sorunsuz ve stabil olur diye aldik. Donaniminada bakdik ozellikle ilk ciktigi zamana gore tam bir f/p idi. Quick sarj, usb type c, gorunumunun guzelligi vs goz kamastiriyordu. Aldik telefonu. Yaklasik 7-8 ay kullandim galiba. Saf (!) Android cihazimizda abuk subuk yazilimsal problemler vardi. Aniden donma resetleme hadi onu gectim uyumama sorunu nedir arkadas? Telefon bataryayi iciyordu resmen. Her sarj sonrasi yeniden baslatiyordum. Ona ragmen amelelelik yapa yapa kullandim. En saglam kiliflardan aldim. En az on tane android telefon kullanmissimdir hic birinin ne ekranini kirdim ne biyerini cizdim. Hic bir zamanda arka cebimde kullanmadim. Buna ragmen gm5 plus kendi kendine ekranin yanindaki citalari atmaya basladi. En son dayanamadim garantiye gittim bakdi telefona yamuk bu dedi bende bakdim yamuk! Satarken cok saglam yok celik kasa yok ucak govdesindeki malzeme kullaniyor dedikleri telefon o kadar titiz kullanmama ragmen yamuldu. Sonra oylede sattim bir dahada bulasmam. Hem kasa sorunlu, hem isiniyor, hem yazilim gelmez, yazilimsal sorunlari bin takla attirir. Aylar sonra guncelleme gelir gelen yenilikler diger markalarda yillardir var. Ekran yansitma ozelligide kalkar. Gerilim dram 10/10

    Kisacasi gm ye bulasmayin !

    Hele gm8 go tam rezalet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 4 yıl discovery kullandım 2 hafta önce xiaomi redmi note 4 global aldım mükemmel 👌 gm pişmanlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezil bir telefon; çekmiyor, hoparlörü cızırtı yapıyor, servise de veremiyorum yedek telefonum yok kısacası aldığım güne lanet ediyorum.
  • Saat 20.00 da #dolandırıcıGeneralMobile hashtag iyle sesimizi duyuralım. Marka ile ilgili şikayetlerimizi anlatalım. GM alacakları uyaralım. Hakkımızı arayalım. Saat 20.00 da herkesi bekliyoruz. Haksızlığa karşı birlik olalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.