Şimdi Ara

★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★ (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
24
Favori
58.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni güncellemegeldi ama 7.1 değil sanırım
    ★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif347 -- 12 Ocak 2017; 19:2:10 >
  • bircanyaman B kullanıcısına yanıt
    Önemli mi bilmem ama artık eskisi gibi şarj sırasında "Hızlı şarj oluyor" yazıyor.
  • arif347 A kullanıcısına yanıt
    HAyır ocak güvenlik güncelleştirmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Provakatörlerin pek uğramadığı konumuzda gm5 ile ilgili sorularınızı ve sorunlarınızı alabiliriz en azından seviyeli ve düzeyli bir şekilde bilgi edinebilirisiniz

Kayınbiraderimin gm5plus telefonu 10 gündür bende,3 gün önce Tekirdağ servisinde sararma nedeniyle ekran değişimi yapıldı.Lakin eski ve yeni ekranda da gördüğüm düz zemine bırakınca dokunmatiğin algılamasının azalması sorunu var.Servis cihaz değişimi yapar mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit: Cihazı rootladım öyle deniyorum ama reset attı dolayısıyla kurtarılamama ihtimali yüksek sanırım
    Edit2:Cihazı rootlamama rağmen hiçbir program tek bir foto bile kurtaramadı, stock romuna geri dönmeye uğraşıyorum şimdi :S

Acaba bu telefonda kendi hafızasındaki silinen fotoğrafları kurtarmak mümkün mü?
    az önce yanlışlıkla bir kaç fotoğraf sildim, bi ton program denedim hepsi root istiyor.
    En kralı ön izleme resimlerini kurtardı süper düşük çözünürlüklü onlarda.

Rootlamaya çalıştım, onu da beceren bir şey bulamadım.

PC uygulamaları da "mass storage" olarak ayarlamayı gerektiriyor dolayısıyla onlar da işe yaramıyor dahili hafıza olunca :/

Edit3:Özet geçeyim, hafıza kartı kullanmıyordum telefon 32gb diye ama artık kullanmak sırf bunun için bile gerekli bence. Denemediysem 15 tane bilgisayar programı ve android programı denedim. Hiç biri bir işe yaramadı.
    Rootsuzken zaten bir şey yapamıyorlar. En fazla ön izleme resimlerini kurtarıyorlar (140*140 boyutunda idi en büyüğü)
    Rootlarken bizim telefon reset yiyor.
    Resetin ardından 1 tane fotoğraf bile bulamadı hiçbir uygulama. Bilgisayarda 5 kere format atsanda tarayınca bir şeyler bulunur geri bizim telefon nasıl bir reset atmışsa artık... :)
    Telefonu geri eski haline getirdiğimi umuyorum, eylül stock romunu yükleyip oradan otomatik güncellemeler ile geri ocak'a kadar yükledim. İnşallah garantide filan bir sıkıntı çıkmaz bir sorun olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinsic -- 23 Ocak 2017; 12:23:15 >

• Aktepe kullanıcısına yanıt
    Sizde de sürekli hızlı şarj oluyor mu yazıyor?
    eskiden başta "hızlı şarj oluyor" yazardı %90dan sonra filan "şarj oluyor" yazardı.
    Şimdi baktım %92'de hala hızlı şarj yazıyor. Düzeltmek yerine sadece yazıyı değiştirmişler herhalde :)
  • sinsic kullanıcısına yanıt
    sürekli yazıyor...
    BEnim şarj süreleri sabitlendi

30 dakka %49
    60. dakka %84
    120. dakika civarıda %100 oluyor
  • sinsic kullanıcısına yanıt
    Öyle sanıyorum ben de. %90'da bile taksam "Hızlı şarj oluyor" yazıyor. Yalnız taktığımda önce sadece "Şarj oluyor" yazıyor, birkaç saniye geçince yazı "Hızlı şarj oluyor"a dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktepe -- 24 Ocak 2017; 20:15:2 >
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Güncellemeden sonra hiç tamamen şarj denemedim valla. Bende ne oldu bilemiyorum.
    Şarj olurken üstteki alanda sadece kilit ekranındayken batarya yüzdesi gözüküyor.
    Her zaman göster de deseniz şarjdayken göster de deseniz menülerde filanken yukarıda yüzde gözükmüyor (şarj sırasında) :) ona da enteresan bir şeyler yapmışlar yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinsic -- 25 Ocak 2017; 0:16:27 >
  • Arkadaş iyi akşamlar benim bi sorunum var bu Sabah telefonumun power tuşuna bastım ekran açılmadı şarjı bitmiştir diye bişey yapmadım fakat işe giderken arama geldi ekran açıldı. Telefonun power ile ses kapama tuşu çalışmıyor (düşme olayı yok sabah bıraktığım yerde bıraktığım gibi buldum) ses açma tuşu çalışıyor fakat oda ekran kilitlendiginde yardımcı olamıyor bi telefonla kendimi arayıp öyle açıyorum ekranı ekstra olarak şarja takılı olmadığı halde üstte şarj oluyor ibaresi var üstünde elektrik sembolü var (şimşek gibi olan) son olarak kulaklığimi taktım fakat sesi dışarıda veriyor kulaklığada yarı sistemsel yarı fiziksel sorun gibi gözüküyor ne olmuş olabilir ne yapabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zbeyirr Z kullanıcısına yanıt
    Şarjını bitir telefon kapansın öyle şarja bağla... yani kapatıp açmış olacaksın telefonu o zaman düzelir telefon
  • Aktepe kullanıcısına yanıt
    sinsic kullanıcısına yanıt
    Zbeyirr Z kullanıcısına yanıt
    Aynen.... @Aktepe

Ben şu şarj süresine takıldım kaldım yüzdeye falan pek dikkat eetmedim acıkcası :) @sinsic

BAhsettiğiniz belirtiler sıvı teması gibi öyle bir olasılık varmıdır? Eğer yoksa power tusuna basılı tutun 40 saniye kadar. buda etkili olmaz ise bataryanın bitmesini bekleyin sonra şarj edip normal şekilde acmayı deneyin @Zbeyirr
  • İnternet de sayfa açarken Gm 5 plus telefonunuza virüs bulaşmış diye bir yazı geliyor, Google sayfasından gözüküyor. Başka bi açma denemesinde watsaba İzmir ele geçirilmiş yazdı. Virüs temizleme uygulaması mı indirmek gerek, yoksa format mı gerek. Ne yapmalı üstadlar.

• erkanerk kullanıcısına yanıt
    Telefona girme ihtimali düşük wifi den bağlanırken oluyorsa modeme girmiş olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    uygulamlarınızdan biri yapıyor olmalı bunu... o acılan reklamları tıklamayın işte o zaman virüs bulaşabilir telefonunuza.
  • Bir de sayfayı açarken açmıyor ve Gm 5 plus için yükseltme gerekli yazıyor. Nedir bilemedim.

hocalarım şimdi power tuşu hiç basmıyor bunu bildireyim dediğinizi yapicam hemen şimdi %24 şarj var bakalım olmazsa zaten telpa ya gidicek

Eşit: Telefonun şarjını bitir şarja tak tavsiyelerine uyum teşekkür ederim sağolun 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zbeyirr -- 29 Ocak 2017; 1:52:32 >
    cihazı bi formalayın düzelecektir
  • Evet bi format atacağım. Rehberi yedekledim. Formatdan önce yapılması ı gereken bir şey var mı. Uygulamaları tekrardan yükleme kurma yapmamak için ayrıca birşey yapmak gerekiyormu.

Telefondan tarayıcıya girince saçma sapan reklamlar çıkıyor. Bu reklamları tıklamayın sakın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.