Şimdi Ara

GM 20 ve GM 20 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
4
Favori
18.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Firma eğer batma eşiğinde olmasa bunlar mediatekin eski işlemcisini koymazdı.Burdan da anlaşılacağı üzere son kozlarını oynuyorlar.Adamlar mediatekin helio g90t sini bile koymaktan acizler.O kadar fakir durumdalar işte.Hala daha herifler a25 işlemciyi iteliyorlar.5G felan beklentim yoktu bari mediatek g80 koyaydınız yada ne biliyim snapdragon 712 felanda olurdu.Antutu skoru bile 150binde yani exynos 9611den bile kötü.Bide yapay zeka felan demişler sizde onu kullancak yazılımmı var ebe GM ! Neymiş 108 mp kameraymış güya.Burdan kullanıcıyı yakalamaya çalışıyorlar yemezler.34x zoom yapsan ne olur ois yok.Ben inanmıyorumda bunlar samsungtan 108 mp sensör alamazlar.%10000 gerçek değil.GM 9 pro da amoled vardı bunda ips.Adamlar geriye dönük ilerliyor şaka gibi.Android 10 da kalır ben söyliyim.Parmak izide arkada çıldırcam.Elle tutulur tek fiyatı var o da diğerlerine nazaran.Şu cihaz normalde olsa 1000 tl etmez.Bırak 2200ü.Ha düz modeli dahada beter.Almayın aldırmayın.Bakın miss gibi xiaomi var yada yakında m31s gelck o var.Bırakın bu leşi.





  • General Mobile Discovery ve GM 5 Plus kullanmış biri olarak söylüyorum, Allah düşürmesin bir daha bu firmaya. AĞIR ÇÖP.

  • Mediatek işlemcili telefon zorda kalmadığım sürece almam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 👎🏼👎🏼👎🏼

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GM bir ara sessiz kaldı sonra konkadato ilan ettiler. Hayrola noldu öyle? Eski havası kalmamış şirketin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hsyn_38 kullanıcısına yanıt
    Dediğinize katılıyorum, Snapdragon olması gerekirdi ama demekki olamıyor. Olası tahminlerimi yazıyorum, 1-Qualcomm'a gidip bana 25-30 bin işlemci ver diyemezsiniz sizi iplemez 2-Qualcomm'dan işlemci isteseniz ve parasını verseniz bile sizi Xiaomi varken bekletir 3-İşlemci maliyeti

  • Kağıt üstünde yazan 100 megapixel gibi astronomik sayılara itibar etmem ben. Gerçekte kaliteli çekim yapabiliyor olması önemli.

    Ayrıca daha önceki serilerinde ekran sararması, şarj soketi sorunu vb sorunların olması sebebiyle de alternatif markalara yönelirim şahsen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muxo

    Xiaomi de telefonlarında mediatek işlemci kullanıyor ve süper de çalışıyor. Note 8 pro'da milyonlar sattı. Hala da satıyor. Eski devir kapanalı aylar oldu. Mediatek de snapdragon kadar iyi. Artık geçelim şu snapdragon fanlıgını

    Onda g90t var ama en iyilerinden biri p70 iki sene önce orta seviyeydi ama şimdi vasat altı bu telefon aynı fiyata g90t ile gelseydi yok satrdı.

  • Geçmişten hiçbir şekilde ders alınmamış. Mediatek hadi seçtin diyelim, helio p70 yerine P 90, p95 kullan, hatta biraz bekle dimension serisi kullan. Yani, Mediatek’in de güzel çözümleri var.


    general mobile fiyatı düşük tutmak için bunu yapmış ama kullanıcıların nezdinde berbat bir marka. Şarj soketi arızasında kullanıcıları yolda bırakması, gm 9 pronun güncelleme almaması hep eksi yan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin GM20 PRO tam anlamıyla bir F/P ürünü olmuş. 21 Ağustos'ta direkt sipariş geçeceğim.

    Redmi denen çöpü isteyen alsın. Redmi note 9 pro Hem pahalı hem işlemcisi Helio P70den daha düşük.Millet çok anlıyormuş gibi tutturmuş snapdragon işlemci diye :) Apple,Samsung,Huawei mis gibi telefon yapıyor snapdragon mu kullanıyorlar tüm telefonlarında? 2300 TL fiyata böyle bir telefon yok. Kamerası da GM9 pro gibi kaliteli olacağından hiç şüphem yok. DXOMARK da GM9 bile birçok amiral gemisini sollamış bir cihazdı. İsteyen istediği kadar karalasın bu telefon yok satar.


    https://versus.com/en/mediatek-helio-p70-vs-qualcomm-snapdragon-720g





  • Şu yerden yere vuranların hayretle okuyorum resmen.Çoğu da hayatında general mobile kullanmamıştır.


    Firmanın ve ürettiği telefonların tonla eleştirilecek şeyi vardır doğru.Adam gibi yazılım güncellemesi vermeyen,verdiklerinde de ufak tefekte olsa sorunları olan bir firma evet.Ancak adamlar yıllar sonra,kağıt üstünde kendi segmentinde gayet güzel görünen tasarımı güzel bir telefonu uygun fiyattan çıkarmışlar ki dahada fiyatı düşer başka yerlerde.3 5 ay sonra pro modelini 2000-2100 bandına düşeceğini tahmin edersek,bu fiyat segmentinde kaç tane telefon var rekabet edebilecek.Hali hazırda gm9 pro modelini alıp yıllardır kullananlar zaten güncellemez ancak telefonunu değiştirecekler için gayet güzel bir alternatif telefon girmiş piyasaya,daha satışa bile başlamadan neymiş işlemcisi çöpmüş alınmazmış.Bunu diyenlerde gidip exynos çipli samsung un alt model telefonlarına bunun 1.5 katı para bayılıyordur eminim  


    Beğenirsin,alırsın almazsın ayrı konuda hayatında hiç gm kullanmamış insanların bu kin ve nefreti nereden geliyor anlamış değilim.Sorun yaşayan arkadaşlardan mutlaka haklı olanlar vardır ancak tonla başka marka kullanıcısı da var aynı şekilde mağdur olan.


    Özetle Türkiye'de bir tasarım yapıp, bir marka ortaya koymak,değer üretmek gerçekten zor iş  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 14 Ağustos 2020; 16:22:31 >




  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

    GM9 pro android 8 ile piyasaya çıkmış bir telefon. Android 9 da almış. Telefon üreticileri genelde zaten android sürümünün bir üstünü de verip sonrasını vermiyor.Bende Lenovo var. Android 6 idi aldığımda 7yi verdiler. Ne yapayım şimdi oturup ağlayayım mı? Neden 8i vermediniz bir daha almam mı diyeyim ? Hem adamlar Türkiye şartlarına uygun f/p ürün çıkartıyorlar hemde diğer markaların bile sunmadıklarını bekliyorsunuz. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. Bak bende Sony Z5 te var. Android 8-9-10 vermelerini beklemedim bu yüzden Sony'yi karalamıyorum.

  • huncacare kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlama ama Allah sana akıl fikir versin. Helio P70 ile Snapdragon 720G'yi karşılaştırıyorsun üstüne P70 daha iyi diyorsun. Madem eleştiri yapacaksın bari düzgün yap git biraz araştır gelmiş birde versus sitesini atmış buraya :DDD Lütfen senin gibiler yorum yapmasın ya.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Madem GM20 cikaracaksin oncesinde GM10 neden tanitiyorsun. İsimlendirme ozurlulugu bir yana, farkli segment bile hedefleyememisler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gm5 plus da dahil olmak üzere o zamana kadar ürettikleri akıllı telefonlar piyasa için bulunmaz nimetlerdi. Fiyatlarına göre güzel tasarım ve ortalama performans sunarken rakiplerinin aynı fiyatlarda sundukları donanımlardan daha iyi donanımlar sunuyorlardı. Bir de olayın şimdiki boyutuna bakmak lazım. Bu dönemde ortalama 2k bandında hatta daha düşüğüne kaç tane telefon kaldı Türkiye pazarında? Neredeyse hiç. Olaya bu açıdan bakınca güzel fakat bu paraya daha iyi bir işlemci olabilir miydi? Yüksek ihtimalle olabilirdi. Peki firma neden koymadı bu adamlar da biliyor bunu sonuçta? İşte bütün hepsinin cevabı ŞİRKETİN PARASI YOK. Adamlar zaten 3-5 telefon satarak piyasaya tutunup belki yatırımcı çekeriz de daha iyi cihazlar üretiriz mantığı ile hala telefon çıkartıyor. Öteki yandan alt segmentlerde gerçekten mevcut piyasa için rekabet edebilecek fiyatlara çıkartıyorlar cihazları. Bence bu bile hala başarı sayılabilir. Eğer ki yatırımcı bulur da gelecek senelerde daha iyi cihazlar üretirlerse tekrardan bir yükselişe geçebilirler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL Parti -- 14 Ağustos 2020; 16:23:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • huncacare kullanıcısına yanıt

    Eskiden dediğiniz gibiydi doğru. Hatta samsung bile bazı cihazlara eskiden 1 yıl günceleme verdiği olmuş. Ama şuan cihazlar 2 yıl büyük android update i ve sonrasında da güvenlik yamalarını alır. Her şeyi geçtim bu cihaz android one projesi ile çıkmış. Android one hakkında bilginiz yoksa internetten öğrenebilirsiniz. Güncelleme gelmemesini savunamazsınız. Böyle saçma bir bahane yok. Samsung'un bile giriş segmentine sahip cihazları 2 yıl güncelleme alıyorsa bunun hayli hayli alması lazım. 2 gb ram 32 gb depolamaya sahip cihazlar 2 yıl güncelleme alıyor. Ki bu cihaz donanım bakımından bir sonraki sürümü kaldırmama gibi bir olasığı da yok. Yani 3 kuruşa 5 köfte olayi hiç alakası yok. Siz hiç güncelleme almayan bir telefon alabilirsiniz. Bizi ilgilendirmez. Eğer güncelleme vermeyeceklerse biz bu cihazı piyasaya sunuyoruz. Güncelleme de vermiyoruz diyecekler. İnsanlar güncelleme almamak için almadı bu cihazı. Güncelleme meraklısı değilim ama firma yapması gerekenleri yapmıyor. Ve siz de ucuz satıyorlar zaten diye savunuyorsunuz. Böyle saçma sapan bir düşünce olamaz kusura bakmayin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ggcam çıkarsa iş yaparlar da bu cihazlara kim ggcam çıkaracak

  • huncacare kullanıcısına yanıt

    Cevap yazdıktan sonra baktım da size yorum yapmaya gerek yokmuş aslında. Her şeyden bir habermişsiniz. Kıytırık Mediatek P70 in Snapdragon 720G den daha iyi olduğunu iddia ediyorsunuz. Bilmediğiniz işlere girmeyin. Bilmiyorsanızda gidin araştırın. Siz önceden kesin gm kullandınız veya yerli malı alayımcılardansınız. Böyle saçma sapan cihazı note 9 pro dan saha iyidir dediniz ya komik gerçekten. Bu yorumu okuyanlara da sesleniyorum. Bu kişiye güvenip sakın gidip cihazı almayın. 720G ye P70 den düşük dedi arkadaşlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 14 Ağustos 2020; 17:13:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM 9 Pro'dan sonra niye sürekli geriye gidiyor bunlar? GM 4G'yi uzun süre kullanmıştım. Bundan sonra GM bitmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 14 Ağustos 2020; 17:23:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.