Şimdi Ara

gizli op

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

o kadar gizliymiş ki hangi hero olduğunu göremedim.

son 50 oyunumda kimse almadı reiz.Çok alınmayan bi tercih

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shen :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Çok saçma karakter ya. Fazla güçlü geliyor bana.

Ben bir Türk'üm, dinim, cinsim uludur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kek2

quote:

2-3 sezondur çok güçlü ama pick ratei düşük gerçekten.

Orijinalden alıntı: Irelia Sucks

Çok saçma karakter ya. Fazla güçlü geliyor bana.

zaten çok güçlü millet rünleri bilmediği için oynayamıyor.As ve bekleme süresi rünüyle girince e skilini sınırsız basıyosun ve inanılmaz seri vuruyosun q ile yavaşlattığın adam 20 tokat yiyor.En büyük saçmalığı ultisi.Karakter adeta bir adc şampiyonun ap versiyonu ama o ulti cidden saçma bırak başkalarına atması kendine atması bile saçma.1v1 girilmiyor karakterle

Orijinalden alıntı: Prophet Velen

hasaki döver

trollse komik ciddiyse daha komik

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Cidden cevabim full as kayle olacakti. Ad kennendan ve trundle dan tokat yiyorum ama.

akaliden yediğin tokat kadar hiçbirinden yiyemezsin

Orijinalden alıntı: borembo

6 ya kadar sürünürsün sonrasını bilemem,liginide soyle bari

şuan plat 2 sreisindfeyim ama geçen sezon elmas 5 e kadar çıkmıştım.Earlyde sürünürsüne katılmıyorum earlyde kayleden çok daha fazla sürünen şampiyon var

quote:

quote:

2-3 sezondur çok güçlü ama pick ratei düşük gerçekten.

Güçlü olmasına güçlü de çok sıkıcı be, ben bile her yerde , rolde oynadım ama yani böyle daral geliyor oynarken, sanki hiçbir şey yapmıyormuşum gibi. Bir de başka bir sebebi de oyunun belki de oynayanı en çok tilt eden kostümüne sahip . Rito kayle e açınca o siren sesi var ya yarım saat çekilmiyor. Cidden ikinci bir maç atmayı kafan kaldırmıyor. Bir de base animasyonunu izlemeye dalıp abuk subuk yerlerde base atıyorsun ( ama bak bu base animasyonu da ilk üçe girer ) yiğidi öldür hakkını yeme

''Şu ve bu biçimde, birtakım kuş beyinli kimselere kendinizi beğendirmek hevesine düşmeyiniz; bunun hiçbir değeri ve önemi yoktur. Eğer şunun, bunun güler yüz göstermesinden kuvvet almaya tenezzül ederseniz, halinizi bilmem, fakat geleceğiniz çürük olur.''
    1908 (Atatürk’ün S.D.V, s. 112)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Cidden cevabim full as kayle olacakti. Ad kennendan ve trundle dan tokat yiyorum ama.

akaliden yediğin tokat kadar hiçbirinden yiyemezsin

Yavaş akaliden tokat yesin kayle. All in yapan her suikastiçinin belini kırar kayle. Zed, talon, akali, diana, fizz,yasuo başta olmak üzere . Bunlara koridor kaybeden kayle net beyinsizdir. Oyunculuk da bu matchuplarda pek farketirmez çünkü kayle skill set olarak bunların ilacı.

Akalinin şu oyunda zaten 3 ct'si vardı 2'ye indirdiler, 1 annie 2 kayle 3 pink ward

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 4 Temmuz 2017; 2:11:14 >
    ''Şu ve bu biçimde, birtakım kuş beyinli kimselere kendinizi beğendirmek hevesine düşmeyiniz; bunun hiçbir değeri ve önemi yoktur. Eğer şunun, bunun güler yüz göstermesinden kuvvet almaya tenezzül ederseniz, halinizi bilmem, fakat geleceğiniz çürük olur.''

• kek2 K kullanıcısına yanıt
    Off karşıma akali gelince çıldırıyorum cidden , onuda ekleyelim unutmuşum .

Ayrıca yukardaki arkadaş Akalinin ct si Kayledir demiş . Yanılıyorsun , ulti attığında Akali W atıp ultinin bitmesini bekliyor sadece . 6 ya kadar dövdün dövdün , sonra tüm oyun tokadi yiyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    6 öncesi de sonrası da farketmez. 3 itemi bitiren kayle zaten o akaliyi afedersin balls'larını yaya yaya keser . Akalinin atlama menziline girme riskini almazsın. Anca w+ulti yapar akali ondan da akaliye slow kendine heal+ms vererek çıkar her türlü. Akalinin hasarı da kayle'ı teklemeye yetmez ama kayle lich almışsa tekler, başka bir şey almışsa da süründürür. Akalinin saydığım diğer suikastçilere göre tek avantajı pasifinden gelen sustainidir.

Eğer bir de as rünü varsa kayle'ın hiç guinsoo bitirine kadar beklemez çeker nashor, lich bane . Üzerine de split gerekiyorsa bi runaan değmesinler keyfine. Ama akaliye karşı da çok erkenden bitirebilir guinsoo'yu kayle araba minyona dönüşür akali.

Not: bu yazdıklarım sadece kayle vs akali karşılaşmasında geçerlidir. Yoksa takımızda en az 2 hard cc ve bir morello/ignite/celladın çağrısı yoksa o akali daldan dala anladınız siz onu. Oyunun en pis kartopu etkisine sahip şampiyonu olur

• fervor degismeden once katılabilirdim de suan berbat

Sustain, CC, Burts damage, wave clearance, split push herşey var. Ayrıca her rolde göreceli olarak başarılı Top ve midde harika ormanda vasat üstü, sup olarak bile zorlarsan oluyor.

Tek sorunu skinsiz oynanmıyor, E animasyonları berbat. Altın Kanat şart.

Ps. Duvarının sizin E nizi durduracağını sanan Yasuo ların eriyip gitmesini seyretmek için bile oynanabilir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.