Şimdi Ara

Gizli Klasör-Autorun.inf ve Sürücü açılmama, birlikte aç Sorunları için Çözüm (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
969
Cevap
22
Favori
866.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi akşamlar ustalar benim bilgisayarımada zhengbo. isimli dosya silinmiyor yardımlarınızı bekliyorum kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haylas

iyi akşamlar ustalar benim bilgisayarımada zhengbo. isimli dosya silinmiyor yardımlarınızı bekliyorum kolay gelsin

o bendede var formatla gidiyo sadece.Ama butun suruculere atcan.
  • hariçi hardiske video prgm kes yapıştır atsam sorun cıkarmı daha sonra c d format atayım birde emesdost ta zhengbo komutla silinmezmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haylas

hariçi hardiske video prgm kes yapıştır atsam sorun cıkarmı daha sonra c d format atayım birde emesdost ta zhengbo komutla silinmezmi

olmaz sorun sanırsam çünkü virüs autorun.inf dosyasının içinde yer aliyo onu kopyalamzsan sorun olmamalı.
  • evet bir ara bende de vardı, keşke format atmasaydım ya, burada çözümü varmış
  • Yararlı bilgiler teşekkür ederim bende ama autorun.inf dosyasına bulaşan virüsleri silmek için combofix adlı programı yüklerseniz oda çok yardımcı olur.
  • eywww hocammm emeğine sağlıkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: umuttt

arkadaslar sophosu denedim ama olmadı nod32 kurduktan sonra bittorennt.exe exe mexe kalmıyor çatır çatır siliyor autorun virüsünü de temizliyor hiç öyle karışık yolarla uğraşmayın

Sophos AV. kurulumunu yapıp, tüm updatelerini aldıktan sonra bilgisayarınızı güvenli modda açıp full tarama gerçekleştirirseniz de bu virüsten kurtulmuş olursunuz.
  • Merhabalar. Laptop'ım (ve başka 2 laptop daha) 500GB'lık WD harici diskimi görmüyor. Düne kadar bir sıkıntı yoktu. Dün bir program I:\autorun.inf ile ilgili uyarılar veriyordu, önemsiz bir şeydir diye hiçbir şey yapmamıştım. Laptop'ımda Nod32 ve Malwarebytes' Anti-Malware programları son güncellemeleriyle yüklü. Harici diskimde çook önemli şeyler var. Onları kesinlikle kaybetmek istemiyorum. Ama autorun.inf'i temizleyemiyorum çünkü harici disk takılı olmasına rağmen, görünmüyor. Çok enteresan. Lütfen tecrübesi olanlar yardım etsinler. Acilen hard diskime ulaşmam lazım. Şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar öncedende yazmıştım avg hem virüslere hem autorun a etkili ben cok memnunum.

http://www.inndir.com/program.php?id=23583
  • quote:

Orjinalden alıntı: hokayi

arkadaşlar öncedende yazmıştım avg hem virüslere hem autorun a etkili ben cok memnunum.

http://www.inndir.com/program.php?id=23583

Bu cevap banaysa, bende hem Nod32, hem Malwarebytes' Anti-Malware kurulu. Üstelik harddiskim görünmüyor zaten, arama yapmam imkansız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bullet

Merhabalar. Laptop'ım (ve başka 2 laptop daha) 500GB'lık WD harici diskimi görmüyor. Düne kadar bir sıkıntı yoktu. Dün bir program I:\autorun.inf ile ilgili uyarılar veriyordu, önemsiz bir şeydir diye hiçbir şey yapmamıştım. Laptop'ımda Nod32 ve Malwarebytes' Anti-Malware programları son güncellemeleriyle yüklü. Harici diskimde çook önemli şeyler var. Onları kesinlikle kaybetmek istemiyorum. Ama autorun.inf'i temizleyemiyorum çünkü harici disk takılı olmasına rağmen, görünmüyor. Çok enteresan. Lütfen tecrübesi olanlar yardım etsinler. Acilen hard diskime ulaşmam lazım. Şimdiden teşekkürler.

Harici hddnizi disk yönetiminde görebiliyor musunuz?
  • disk yönetimine bağlanılmıyor.
  • Neyse benimki yazılımsal bir hata değilmiş zaten, ne yaptımsa olmadı. Ben de içinden diski çıkarıp, başka bir disk kasasına bağladım. Yine masraf, yine masraf, offff.
  • bende autorun.inf ile bulaşan ov.cmd virüsü var onu nasıl temizlerim bilmiyorum.
  • elinize sağlık bide bişi sorcam disk knight nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thecosmiclighthouse

elinize sağlık bide bişi sorcam disk knight nedir?

Disk knight da bu tip bir USB virüsüdür.
  • kardeş allah razı olsun beni bir uğraştan kurtardın aynen virüsü bizde yedik bu program sayesinde D ve E driverlarım artık sorunsuz çalışıyor.
  • Bir tek şansız benim heralde. Yazanları tek tek uyguladım ve pc kendi kendine kapandı, ve açıldığında ntldr eksik ctr alt delete yeniden başlatın uyarısı çıktı. Bilgisayar açılmadı, taktım xp cd'sini. Mecburen C'ye ikinci bir xp yükledim. Şu an dosyalarımı görebiliyorum tek tesellim bu. Tavsiyeniz nedir? Yeni kurduğum sistemi nasıl kaldırıp eskisinden devam edebilirim. Açılışta bir tane gözüküyor fakat c'de iki tane windows var. Ne yapacağımı şaşırdım. Dediğim gibi tek tesellim dosyalarımı kurtarabilme olanağım var. Kısadan çözüm yolu varsa deneyeceğim yok derseniz format atmak zorundayım.

Teşekkürler.
  • Glovez saol arkadaşım amaçım terbiyezlik deil ama
    arkadaşlar Combofix adlı program genel aynı özelliktedir.
    glovez arkadaşım dedigi gibi
    kendim teknik serviste kullanıyorum bu programları regedit ayarlarını bozmanız windowsunuza zarar verebilir
    tabiki bilinçsizce yapılan oynamalar.

Glovez Tekrar Özür Dilerim
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.