Şimdi Ara

Gizli Kamera(Ciddi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
4
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaslar yeni evlendim evim biraz merkeze uzak ve devasav bir sitede giren cikan belli degil.
    Dun basima bir olay geldi.Kapinin onune biraktigim ayakkabim calindi.Bugunde eve girerken ayakkabinin her yerinden bicaklanmis bir sekilde geri birakildigini farkettim.Oturdugum katta benden baska 1 komsu daha var.Onlarda sessiz,sakin insanlar.
    Ayakkabimin calindiktan sonra ertesi gun kapima delik desik bicaklanmis bir sekilde birakilmasi beni huzursuz etti.
    Katta kapima kadar gelen birini duyup gormemeninde yarattigida bir sikinti var.
    Konuyu asil acmamdaki sebep kapinin onune gizleyebilecegim sarjli yada pilli gun boyu cekim yapabilecek ufak bir kamera var mi? Bu gizli kameralari nasil bulabilirim? Tesekkurler.

Edit:Tekrardan merhaba arkadaslar yazamadim kusura bakmayin.Kimin yaptigini buldum olay soyle gelismis..
    Damacana su getiren cocuk vardi getirdiginde ayakkabinin disarida oldugunu gormus daha sonra gelip çalmış.Calan cocugun yasiti olan kuzeni ayakkabiyi sorunca buda caldigini soylemis.Kuzenide iyi bir dovmus bunu,buda ona sinirlenip ayakkabiyi delik desik etmis ertesi gunde gelip kapiya atmis.
    Sevindirici yani calinmasi haric benle ilgili bir durum olmayisi.
    Uzuldugum yaniysa ayakkabimi kampanyadan almistim cok rahat bir kosu ayakkabisi ve cok seviyordum.Tam spora baslamistimki o gün ayakkabim calindi devami gelmedi.Ayni ayakkabidan tekrar alayim dedim kampanya falan olmadigi icin fiyati artmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 11 Ağustos 2015; 0:50:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Usta pilli kameralar gun boyu cekemez heralde 3 4 saat falan heralde.
    Ben olmsam gerci ugrastirir ama bi guvenlik kamerasi kapiya bakan, iceri de de pc ye baglayabilirsiniz. Dvr karti falan gerekecek ama.
    En temizi bi tane webcam 30 50 tl ye, birde usb uzatma kablosu, pc ye baglayip gunlerce kayit yapabilirsiniz.

O ayakkabinin calinmasi problem degil. Bicaklanip geri konmasi buyuk problem. Normal insanlar problemi olunca gelir konusur. Bu tip insanlar sakat, her turlu seyi yerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polise başvurun diyeceğimde bu ülkede pek ilgilenmixyolar anca başımıza bi iş gelince
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

Usta pilli kameralar gun boyu cekemez heralde 3 4 saat falan heralde.
    Ben olmsam gerci ugrastirir ama bi guvenlik kamerasi kapiya bakan, iceri de de pc ye baglayabilirsiniz. Dvr karti falan gerekecek ama.
    En temizi bi tane webcam 30 50 tl ye, birde usb uzatma kablosu, pc ye baglayip gunlerce kayit yapabilirsiniz.

O ayakkabinin calinmasi problem degil. Bicaklanip geri konmasi buyuk problem. Normal insanlar problemi olunca gelir konusur. Bu tip insanlar sakat, her turlu seyi yerler.

Hocam kamera belli olursa kimin yaptigini ogrenemem onun icin gizleyebilecegim kablosuz bir cihaz olmali.Yeni evliyim bu tur seylerden korkmam ama esimle ayni saatlerde eve gelmiyoruz her zaman bu beni tedirgin ediyor.Binadan tasinmayi bile düşünüyorum su an ama evlenicem diye evin icine bir ton para harcadim duvar kagitlari ozel mutfak vs vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: maşık

polise başvurun diyeceğimde bu ülkede pek ilgilenmixyolar anca başımıza bi iş gelince

Hocam babam emniyet muduru kendisiyle konustum kamera vs olmadigi icin tespit etmek imkansiz gibi dedi.Onun icin kamera onerisi istiyorum.

• sitenin güvenlik kameralarından falan o gün girenler bakılsa ertesi sefer bi ayakkabı daha bırakın bi ayakkabı o günde girenlere bakın falan bir fikir yürüttüm ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

sitenin güvenlik kameralarından falan o gün girenler bakılsa ertesi sefer bi ayakkabı daha bırakın bi ayakkabı o günde girenlere bakın falan bir fikir yürüttüm ama

Teşekkürler ancak sitede guvenlik kamerasi yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Usta kapinin durbunu varya ister o durbune, isterseniz de o durbunun merceklerini sokup, webcam gibi bisey sabitleyebilirsiniz, yoksa disarda zor bayagi gizlibolacak sekilde. Eger durbunun acisi geleni goruyorsa yapilabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

Usta kapinin durbunu varya ister o durbune, isterseniz de o durbunun merceklerini sokup, webcam gibi bisey sabitleyebilirsiniz, yoksa disarda zor bayagi gizlibolacak sekilde. Eger durbunun acisi geleni goruyorsa yapilabilir.

Bunu deneyebilirim eyvallah usta

• Hocam bi gelisme var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Selamlar arkadaslar yeni evlendim evim biraz merkeze uzak ve devasav bir sitede giren cikan belli degil.
    Dun basima bir olay geldi.Kapinin onune biraktigim ayakkabim calindi.Bugunde eve girerken ayakkabinin her yerinden bicaklanmis bir sekilde geri birakildigini farkettim.Oturdugum katta benden baska 1 komsu daha var.Onlarda sessiz,sakin insanlar.
    Ayakkabimin calindiktan sonra ertesi gun kapima delik desik bicaklanmis bir sekilde birakilmasi beni huzursuz etti.
    Katta kapima kadar gelen birini duyup gormemeninde yarattigida bir sikinti var.
    Konuyu asil acmamdaki sebep kapinin onune gizleyebilecegim sarjli yada pilli gun boyu cekim yapabilecek ufak bir kamera var mi? Bu gizli kameralari nasil bulabilirim? Tesekkurler.

Hocam duyup görmeme diyorsunuz ama sizin iş saatlerinizde de alıp o işlemi yapıp bırakmış olabilir

• evet müdür durum nedir merak etttim.
  • Şöyle sonda şeklinde kameralar var. Kapı dürbününün içine sokarsınız veya başka bir yere. Bilgisayara gün boyu kayıt yapar.

http://www.aliexpress.com/item/Industrial-8-5MM-USB-Endoscope-HD-720P-2-Mega-Pixels-USB-Endoscope-Inspection-Camera-with-6/32348116185.html
  • Polise git basbaya tehdit var suç .

• şuanda vatan bilgisayara erişemiyorum. kablosuz webcamera vardı ondan alıp bir şekilde kapını görecek vaziyette kamufule edersen işini görür gibi. Ev kiraysa kendine yeni bir ev bul. Tabi senin le şahsi sorunu olan biride olması yüksek ihtimal o zaman da bulur seni. Son olarak kamerayı yerleştirince kapına yine eskisine benzer bir ayakkabı bırak ki tekrar yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyon35 -- 9 Ağustos 2015; 4:08:53 >
  • ben bir şirkette görmüştüm kapı dürbüne koymuş adam
    hemen arkasında da lcd ekran vardı 7inclik
    araştır istersen ama ürkütücü bir durum
  • Hocam benim de başıma böyle bir olay gelmişti, açıkçası seni yüreklendirmek gibi olmasın ama bu tip psikopatlara karşı koyacak gücün varsa ve zarar görmeyeceğine inanıyorsan göz korkutma amaçlı yap derim, ben biraz dengesizim o konu ayrı da.. Bir kez benim de yeni aldığım, kendi paramla aldığım ayakkabılar çalınıp yakılıp geri bırakılmıştı. Ben de apartmanın her bir katına şöyle bir yazı astım "eğer bir daha kapımın önünden bir toz tanesi dahi kaybolursa, kimin çaldığına bakmadan tüfekle bir bir gece vakti zillerinizi çalacağım." 3 yıldır atıcılık yapıyorum, pek riske edemedi arkadaş herhalde. İtin hakkından it gelirmiş.
  • Justwatchdarkness J kullanıcısına yanıt
    Hahahahahahah

• Adam yazmıyor inşallah bir şey olmamıştır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.