Şimdi Ara

Gizli Bilgi(Terör Olayıdır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Amcam Hakkaride Özel Tim Olarak 92 Yılında Askerlik Yapmış
    Çatışmaya Gittiklerinde Ölen Teröristleri basına Açıklanmıyorlarmış.
    Her Zaman Bu Taktiği Uygularlarmış
    Ölen Teröristleri Basına ve Medyaya Sızdırmıyorlar
    Çünkü Olası Terörist Yandaşları Sokaklara Dökülmemesi İçin
    Amcam o Bombardımanlarda Rahat 200 Terörist Öldüğünü ve Bunu Açıklamadıklarını Söyledi

Bilgi Olsun Diye Yazdım İçiniz Rahat Olsun Bombalar Boşa Gitmiyor

Yorumlarınızı Beklerim

• Buradan şu sonucu çıkardım.

Türkiye terör yandaşlarından korkacak kadar aciz mi?

dediği doğru olabilir ama böyle bir şey için de bunu yapmak biraz tuhafıma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

Buradan şu sonucu çıkardım.

dediği doğru olabilir ama böyle bir şey için de bunu yapmak biraz tuhafıma gitti.

Belki de vatandaşlarını tehlikeye atmak istememişlerdir.
    Sonuçta Taksim' de yapılan bombalı saldırılar kimsenin hoşuna gitmiyor.
  • quote:

ülke karışmasın diye olabilirmi acaba? korku demesek
  • quote:

G.doğuda devlet mi var?Orayı aşiretler ve pkk yönetiyor.Ülkemizin toprağında,ülkemizin yolunda gece arabayla yol almaya korkuyorsak kimse devlet var demesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

quote:

G.doğuda devlet mi var?Orayı aşiretler ve pkk yönetiyor.Ülkemizin toprağında,ülkemizin yolunda gece arabayla yol almaya korkuyorsak kimse devlet var demesin.

Kaç kere geldin Güneydoğu'ya da devlet orda yok diyorsun? Hadi bakalım Güneydoğu'da bir il ismi söyle ona da razıyım. Saçmalama arkadaşım.
  • kesinlikle doğru bilgi.benimde akrabam şırnakta yaptı dağlarda.öldürüp öldürüp dağdan aşşağı salıyolarmış leşleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • No ss no güven,
  • quote:

2 terorist öldürüldü diye sokaklara çıkan pkk yandaşları 200 teroristin öldürüldüğünü duyunca neler yapar sen düşün.Tabi ki korkma durumu değil ama bu sorunu en barışçıl şekilde çözmeye çalışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sweet Lemonade -- 19 Ağustos 2011; 0:33:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

quote:

2 terorist öldürüldü diye sokaklara çıkan pkk yandaşları 200 teroristin öldürüldüğünü duyunca neler yapar sen düşün.Tabi ki korkma durumu değil ama bu sorunu en barışçıl şekilde çözmeye çalışıyoruz.

+1923

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 KÖPEK ÖLÜNCE SOKAĞA ÇIKIYORLAR

biz ne yapıyoruz 1 ayda 30 şehit donanım haberde tartışıyoruz nasıl bi çelişki .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuYaZ

quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

quote:

+1923

burda nerde baksan bdp nin oy oranına bak ülkenin %5 i bizim terörümüz ırki ve çoğu kürt sempetizanı ırki olan tipi ve an zoru çünkü mantar gibi ürüyolar :) dağdaki 5000 kişiyi atom bombasıyla imha et istersen :) değişen pek bişey olmaz şimdi hava herakatların tsk nın ve hükümetin tırsık değiliz intikam göstergesinden başka bişey değil çözümmü hiç değil! 5-10 gün sürer sonra arakası yarın tekrar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Ağustos 2011; 0:42:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264

quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

quote:

Kaç kere geldin Güneydoğu'ya da devlet orda yok diyorsun? Hadi bakalım Güneydoğu'da bir il ismi söyle ona da razıyım. Saçmalama arkadaşım.

Mardin nusaybin yıl 1991-1993

Üst komşu uzun namlulu silahlarla taranırken annemle babam bizi koridora sokmuşlar.Gece boyunca orada kalmışız.Evlere gelip zorla erkek çocukları alıp dağa çıkarıyorlarmış.Sokakta tek kişi yürürsen öldürülme ihtimalin arttığı için babam iş yerine dayımla birlikte gidiyormuş.Gece bazı yollardan gitmek intihardan farksızmış.

Şimdide orada bulunan tanıdıklarımızdan duyuyoruz böyle olayları.Hiç merak etme sen senin gibi evde silah sesi duyunca altına işeyen çocuklardan olmadık biz.

• ntvmsnbc yi takip ediyolarsa zaten bombordamında ölme gibi bi imkanları yok.Canlı canlı uçağın kalktığını bile haber yapıyorlar
  • ne kadar doğru bilmiyorum ama şark hizmetini hakkaride yapan kuzenim(uzman çavuş) bişeyler söylüyordu onun söylediklerinden bi yorum yapayım.

doğudan gelen şehit haberleri için 1-2gün önce çatışma oluyor olayı önce orda biz atlatıyoruz ailelerine haberleri ulaştırıyoruz daha sonra size haber ulaşıyo falan demişti. birde öldürdükleri pkklıları mesela 10taneyse 2-3tane öldü diyolarmış fazla söylendiği takdirde orda olabilceklerden dolayı şehir içlerndeki askeri birlikleride düşünüyorlarmış ne kadar doğrudur bilmem ama bana anlattığı böleydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anectodhe

ne kadar doğru bilmiyorum ama şark hizmetini hakkaride yapan kuzenim(uzman çavuş) bişeyler söylüyordu onun söylediklerinden bi yorum yapayım.

doğudan gelen şehit haberleri için 1-2gün önce çatışma oluyor olayı önce orda biz atlatıyoruz ailelerine haberleri ulaştırıyoruz daha sonra size haber ulaşıyo falan demişti. birde öldürdükleri pkklıları mesela 10taneyse 2-3tane öldü diyolarmış fazla söylendiği takdirde orda olabilceklerden dolayı şehir içlerndeki askeri birlikleride düşünüyorlarmış ne kadar doğrudur bilmem ama bana anlattığı böleydi

+1923
  • Bende tam aksini düşünüyorum bizim bi abi anlatıyordu pkk lıların olduğu yeri bulmuşlar pusmuşlar ateş emrini bekliyolar komutanları sürekli biryerleri arıyormuş ama ateş emri çıkmamış tabi askerler kafayı yemiş komutanım vuralım diye ama gerisin geri dönmüşler.
  • Askerliğini özel tim olarak yapmış Amcanın mesleği ney askerlikte özel tim diye birşey yok komando olarak yapmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAS -- 19 Ağustos 2011; 13:23:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAS

Askerliğini özel tim olarak yapmış Amcanın mesleği ney askerlikte özel tim diye birşey yok komando olarak yapmıştır.

Bende askerliğimi Orgeneral olarak yaptım
  • bende tam tersini düşünüyorum.. 10 şehit verdiysek 6 7 şehit 5 leş öldüyse 7 8 leş diye açıklama yapıldığını düşünüyorum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.