Şimdi Ara

gizledigim dosyaları acamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan aylar önce bilgisayarımı bi arkadasıma vermek için görmesini istemedigim resimleri gizlemiştim... şimdi bilgisayarımda hdd tek parca bölünmemiş vaziyette çift tıkladıgımda acılmıyor sag tıklayıp ac seklinde acabiliyorum.... işin en rezil tarafı gizledigim klasörleri acamıyorum. Araclar- Klasör secenekleri - görünüm - gizli dosya ve klasörleri göster diyorum tamama tıklıorum ama aynı yere geldigimde etkinlestirmedigini görüyorum.... şimdi pc ye format atsam bi sürü resim vs görüntü gidicek bunlarında bi esi daha yok cok kötü olacak bunları kurtarmanın bi yöntemi varmı...

Yardımlarınız için simdiden cok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 27 Eylül 2024; 18:5:35 >

• Bendeki bi programı upload ettim

http://rapid.share.com/files/51283469/kartal.EXE

rapid ile share arasındaki noktayı silmeyi unutma.
    bu programcık normalde göremediğin bazı dosyaları görmeye yarıyo gizli dosyaları bu program ile görebilirsin.
    + yükleme gerektirmiyo.
  • hocam partition magic kur ve böl hdd yi.
    sonra yedekleri taşı diğer alana ve format at.

biliyorsun ki windows ortamında hdd yi bölebiliyorsun.
    ama önce disk birleştirme yap sonra böl.
  • özür.
    ben yukarıyı iyice anlamadan cevap yazmışım.
    peki hdd yi başka bir pc ye bağladığın zaman da mı görüp, copy-paste yapamıyorsun.
  • adres satırını yazabilirsen klasör seçeneklerine girmene gerek kalmadan da açabilirsin dosyalarını

Örn: d:\özellerim\foto yazarak da klasörünü açabilirsin. kolay gelsin
  • dostum başka bi disk bul smart recovery kullan o diske yedekle format backup :D
    tek yolun o virus girmiş içine cok ii biliorumbende aynı sorunu yasadım cunku hatta tıklayınca hata mesajı da alıosan baska secenegin yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

'....'bulunamadı. yolun veya internet adresinin dogrulugundan emin olun diyor.... klasörler gizli oldugu için bumuyor olabilir

çalışması lazım bu yöntemin bendeda aynı virüs vardı bu şekilde girdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.