Şimdi Ara

Gizemli seslerin esrarı çözülemedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kanada’nın bazı bölgelerinde duyulan ve esrarı şimdiye kadar çözülemeyen gizemli seslerle ilgili üniversitelerce hazırlanan bilimsel raporlar bakanlıklara sunuldu.

Windsor 'Hum' olarak da bilinen gizemli seslerin nedenini araştıran Western Ontario Üniversitesi’nden Peter Brown ile Windsor Üniversitesi bilimadamlarından Colin Novak ve ekibi raporlarını tamamlayarak, Kanada Federal Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile Dışişleri Bakanlığı’na sundu.

BİLİMSEL İNCELEME BAŞLATILDI

Windsor ve yakınındaki LaSalle kasabasında uzun zamandır duyulan gizemli sesler için iki üniversiteden bilimadamları geçen yıl bilimsel inceleme başlatmışlardı. 60 bin dolara malolan raporun, iki bakanlığın bundan sonraki araştırmaları için yol gösterici olacağı belirtilirken, konuyla ilgili bakanlıklardan açıklama yapılmadı.

İNSANLAR OLUMSUZ ETKİLENİYOR

ABD’nin Indiana eyaletine bağlı Kokoma kasabası, New Mexico eyaletindeki Taos kasabası, İngiltere’nin Bristol kenti, Avustralya’nın Sydney ve Kanada’nın Windsor kentlerinde duyulan ve 'hum' olarak adlandırılan seslerin, etkili oldukları bölgelerin sakinleri üzerinde olumsuz etki bıraktığı ileri sürülüyor. Duyulduğu bölgeler başta olmak üzere dünya genelinde yüzlerce hikâyeye de kaynak olan 'hum'ların gerçek nedeni henüz belirlenebilmiş değil...

VİDEO

• Esrar yasadisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Para is Everything

Esrar yasadisi

/>
  • ses megafondan çıkıyor sanki
  • Mehter takımı sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strelok

ses megafondan çıkıyor sanki

Evet.

Ayrıca haberde belirtildiği üzere dünyanın farklı yerlerinde de duyulan ve araştırılan bir sesmiş :S
  • Bizim orda da olmuştu belediye megafonu açık kalmıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

Esrar yasadisi

/>

• Cin senfoni orkestrası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya türkiyeden cs oynuyan birisini alsınlar götürsünler, ses kasarak direk bulur sonucu. neymiş bilimselmiş meh.
    ben bile giderim sorun olmaz yani cs 1.5 zamanında az ses kasmadım. gerçi black ops 2 de yine ses kasıyorum orası ayrı
  • adinnedirsenin kullanıcısına yanıt
    Bilginiz var mı acaba günün belirli saatlerinde mi oluyor. Videoyu çeken kişi ses geldikten sonra kayıt almaya başlamış haberi yokmuş gibi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cs:go

Bilginiz var mı acaba günün belirli saatlerinde mi oluyor. Videoyu çeken kişi ses geldikten sonra kayıt almaya başlamış haberi yokmuş gibi sanki.

Bir bilgim yok o konuda
  • bunun konusu vardı, bayada sayfa olmuştu.
  • quote:

quote:

Esrar yasadisi

/>

Müthiş gif

• quote:

quote:

Esrar yasadisi

/>

Ya her gördüğümde gülüyorum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• atmosfer ossuruğu bir kerede anladım
  • Kıyamet kopacaksa sur borusuna soundcheck alıyor olabilirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.