Şimdi Ara

Giyim Mağazaları İndirim Tarihleri (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
155
Favori
40.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: safak123a

kyk bursu yatsında harçlık avans + kyk 700-800 yapıyor. zara, levis, mavi, jackj. ve iç çamaşırı için gap indirimlerini kovalıycam

Kardeş ogrenci adamsin bursla,harclik avansla boyle magazalardan alisveris yapmak sana gore degil 700-800 liraya zaradan 3-4 parca bisey alirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterap

mağazada incelemiştim, rezalet bi malzemesi var hatta genel olarak mangonun montlarını çok kötü durumda gördüm ve çıktım

pull and bear ve bershka yı bekliyorum, takipteyim

Bershka ve beardan internet üzerinde alışverişlerde indirim geçerlimi hocam biliyor musunuz ? Gaziantepte bershka yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet uzerinden satislari yok hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

internet uzerinden satislari yok hocam

Ovvv

• quote:

2 ocakta zara indirime giriyor her sene. haberiniz olsun tüm ürünlerde mağazada geçerli

eyvallah güzel bilgi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Jack Jones indirime girerse kotlar 100 TL altına iner mi?

debenhams mağazasında 99-89-79 'du 1 ay önce
    cevahire bak
  • H&M de guzel seyler var.7 liraya sweatshirt aldim dun 25 liraya kazak aldim bir de.Ayni zamanda Pointte 150 liraya 50 lira hediye ceki veriyorlar haberiniz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: malaustası

quote:

kyk bursu yatsında harçlık avans + kyk 700-800 yapıyor. zara, levis, mavi, jackj. ve iç çamaşırı için gap indirimlerini kovalıycam

Kardeş ogrenci adamsin bursla,harclik avansla boyle magazalardan alisveris yapmak sana gore degil 700-800 liraya zaradan 3-4 parca bisey alirsin

bu yazdığım markalarda pantolonlar indirimle 100-120ye düşerse alırım 2 tane. gömlekler 100tl şuan ve indirimli 60-65 olursa 4 tane alırım.
    kalan 200tlye de bir ceket ya da mont alırım. 7 parça beni vaya bi süre götürür. zaten yılda 1 kere alıyorum

ama indirimsiz almam haklısın çok pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

H&M de guzel seyler var.7 liraya sweatshirt aldim dun 25 liraya kazak aldim bir de.Ayni zamanda Pointte 150 liraya 50 lira hediye ceki veriyorlar haberiniz olsun.

Başka gördüğün dikkatini çeken indirim var mıydı ? H&M de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

H&M de guzel seyler var.7 liraya sweatshirt aldim dun 25 liraya kazak aldim bir de.Ayni zamanda Pointte 150 liraya 50 lira hediye ceki veriyorlar haberiniz olsun.

Başka gördüğün dikkatini çeken indirim var mıydı ? H&M de :)

Nisantasi oglanlari icin ozel olan esofmanlar uygundu 25 tlye falan dusmustu Kazak vardi 1-2 tane 25-30 tlye.Sweatshirt aldim bordo 7 tlye ihtiyacim oldugu icin lacivertini aldim aynisinin ona 25 tl verdim 2 li boxer 10 tlydi.Uzun gereksiz tshirtler 10 tl civari.

• Takip
  • safak123a S kullanıcısına yanıt
    iç çamaşırını da mı gaptan alacaksın o kadar vereceğine lcwden falan al
  • Bershka da çalışıyorum indirim hazırlıkları devam ediyor ürünler bitmeden kaçırmayın derim :)
  • Zara grubu indirime hangi tarihte girecek peki😊

• @Azstek
    dostum iç çamaşırını özellikle gaptan alıyorum. günümüzde kızlar en önemli şey etiket. yakışıklı,efendi filan eskide kaldı üni hayatı değişti artık. mesela düz siyah mont giy kimse bakmaz ama üstünde küçük bir timsah işareti olduğunda herkes ona bakar dikkat çeker. ben de bu durumdan memnun değilim ama en azından sürekli görünün şeylerde etikete dikkat ediyorum.
    gap çok pahalı değil yani pahalı ama güzel bir indirim oldumu alınır

@IMPLEMENTOR
    indirim ne zaman başlıycak tam olarak? bilgi verirmisin biraz ne kadar indirim olucak? yüzde kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

Zara grubu indirime hangi tarihte girecek peki😊

Ocak başı sanırım.
  • IMPLEMENTOR kullanıcısına yanıt
    Ne zaman gircek hocam indirime? Ve de ilk indirim oranları kaç olucak?

iç çamaşırını nereden görecek bu kızlar
    ben de lcw'den alacaktım da aldıktan 2 yıkama sonra şekil değiştirir hangi markaları önerirsin ?
  • lcw den 2 tane aldım müthiş kaliteli ve 2 yıldır ilk aldığım renk ve şekilde duruyo. bollaşma daralma olmadı. dikiş bile atmadı :D
    inanılmaz rahat ve terletmiyor yazın. tek kaliteli ürünü boxeri sanırım

jack&jones kullanıyorum fena sayılmaz ama yazın terletiyor. polyester oranı yüksek
    gap tavsiye ederim. normal 3lü paketi 90tl siyah beyaz ve gri renk seçenekleri var. 1 pakette 3 tane aynı renk çıkıyor, hepsinden birer tane değil.
    ayrıca gömlek slim, pantolon orta seviye düşük olunca kolumu kaldırsam bile gömlek havaya kalkıyor alttan görünüyor. boyumda uzun bununda etkisi var

ama şuan siteye baktım ürün kalitesi değişmiş. %40 polyester omuş benimkiler %100 pamuk.
    ayrıca 2 tanesi 15-16 tlye almıştım ben paket olarak. şuan 3 tanesi 12tl olmuş :D

30tlye 1 adet boxer alırsam giymeye korkarım en iyisi lcwden %100 pamuklardan almak
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.