Şimdi Ara

Giyim Mağazaları İndirim Tarihleri (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
155
Favori
40.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zara ve Bershka'nın indirimlerinin ne zaman başlayacağını bilen varmı arkadaşlar tam tarihini?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

Zara ve Bershka'nın indirimlerinin ne zaman başlayacağını bilen varmı arkadaşlar tam tarihini?

her sene 2 ocakta başlıyor Tüm inditex grup

• İç çamaşırı için mark and spencer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnditex mağazalarına indirim zamanı hiç uğramadım, mont ve kabanlarda ilk %30'luk indirime dahil oluyor değil mi ? Bir de yukarıda bir arkadaş belirtmiş ama 2 Ocak tarihi kesin mi yine bu senede ?

Mango'da yalandan %30-%50 indirime girmiş, yakın zamanda daha iyi bir indirim gelir mi yoksa Mango hep bu şekilde mi devam ediyor ?
  • 2 Ocak kesin arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inditex 2 ocakta giriyo ama hemen atlamayın önce %30 civarından satıyolar zamanla %70 e kadar giriyo geçen sene pull and bear pazara dönmüştü 5 lira tshirtler sezonda 90 lira olan kotları 15 3 boxer 7 liraya aldım zarada da aynı şekilde 230 liralık ceketi 70 liraya aldım zaranın cevahir mağazasında toplanıyo ellerinde kalan ürünler oraya bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaycees

Konu takip. Zara pull and bear bershka nın 2 Ocak ta başladığını biliyorum.

%20 artıyoe her hafta. İlk hafta almayı düşünmüyorum yada al iade et tekrar al yapıcam.

• Dutti için 2.indirimi beklemeyeceğim bu sefer.
    Zara için beklerim
    Mango için zaten orada indirim başlamış.

• Wheatley kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ikinci haftayı beklemeyi düşünüyorum fakat ilk haftadan stoklar tükenmesin ya ilk haftadan tüm millet kapışırsa

• Pb ye sordum 2 Ocak kesin bilgi.

• Konu güzel

• Mango yüzde 70 demiş ama yine çok pahalı bir kaç sene öncesine kadar böyle bir durum yoktu hem ürünlerde daha şıktı şimdi bakıyorum yüzde 70 indirim de bile 80 100 lira kazaklar. Ben outletten bir kazak aldım 40 liraya ama oradan sipariş yapmak baya zor kapan kapana bedenler hemen bitiyor erken saatte denk gelip zorlu bir mücadele ardından alabildim.

• Zarada askıları öyle bi doldurmuşlar ki ürünü alıp incelemek bile mümkün değil
    Depoda ne kadar mal varsa çıkarmışlar
    Hafta sonu indirim başlıyo demek ki

• Konu güzel tutmuş ama konu sahibi ilgilenip ilk mesajı güncellese, tarih ve mağazaları yazsa keşke.

• Alıp iade edicem diyen arkadaş mesajımı görüyosa bilgilendireyim. Örneğin 100 liraya bi ürün aldın 1 hafta sonra gittin o ürün 50 liraya düştüyse 50 liraya iade edebilirsin bilgin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimbag44

Alıp iade edicem diyen arkadaş mesajımı görüyosa bilgilendireyim. Örneğin 100 liraya bi ürün aldın 1 hafta sonra gittin o ürün 50 liraya düştüyse 50 liraya iade edebilirsin bilgin olsun

Öyle şey olmaz hocam ne verdiysen onu alırsın faturadaki yazan degismez

• kerimbag44 kullanıcısına yanıt
    Olurmu öyle şey hocam 100 tl ye aldigin urunu iade edince atiyorum 50 tl ye dustu 50 tl mi vericekler guldurdunuz zorla

• Cumartesıye denk gelecek olması kötü , bir de Pazar var...

Neyse kalır elbet bır seyler ...

• Dutti de kurutti indirimleri yarın başlar umarım.

• Olmaz diyosanız deneyin görün her mağaza da aynı kural geçerlidir bende satış danışmanlığı yapıyorum markaparkta ordan biliyorum

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.