Şimdi Ara

Giydiğimiz Ayakkabının Markasıyla Adam Olduğumuzu mu Zannediyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunu geçen hafta hocamız bize söyledi..gerçekten düşündüm de harbi durumumuz öyle..hemen hemen herkes(ben dahil) ayakkabım nike olsun adidas olsun havasındayız.. çoğunun kalitesine baktığı bile yok üstünde nike logosu mu var tamam alalım diyoruz..

bundan sonra bu huyumdan vazgeçeceğim,markasına değil de kalitesine ve benim ihtiyacım olan ürünleri alacağım..

• Bu firmalardan aldığında 3-4 sene giyebiliyorsun bu kalitesizse ben aptalım arkadaşım
  • Adam olduğumu düşünmüyorum. Sadece markalı giyinmeyi seviyorum.
  • İyide saçmalık hocan şu düşüncede söylemiştir bakmış herkes birbirine hava atmaya çalışıyor yok benim ayakkabım şöyle yok bu marka diye oysa çoğu insan pahalıya alıp hava atmak için değil adam akıllı senelerce kullanmak için alıyor ayakkabıyı hava atan atar atmayan güzelce giyer dayanıklı olmasını gerektirecek şey markada değildir başka bir ayakkabıda deneyebilirsiniz önemli olan kalitesi ve dayanıklılığı.
  • adidas kullanırım hep ayakkabıları çok rahat ve hoştur . 3 tane de t shirt mü denir ne denir artık kısa kollum var fazla terletmez ve çok rahattır . hiç kimseye hava atmak gibi bi niyetim yok .
  • Adidas-Nike-Puma vs lüks marka felan değil zaten hocanın ezikliği o...
    TR değilmi herşey abartılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoqoKo -- 27 Şubat 2010; 19:40:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoqoKo

Adidas-Nike-Puma vs lüks marka felan değil zaten hocanın ezikliği o...
    TR değilmi herşey abartılır...

Aylık 1.500 lira alan adama lükstür belkide bir daha düşün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • marka olmayıpda kaliteli olan birşey bulman zor. kaliteli bir ayakkabıyada nike adidas için 50 60 hatta 100 tl vermek mantıklı. ama bir ayakkabıya DG, armani diye 700tl vermek saçmalıktır bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.