Şimdi Ara

Giulietta aydınlatma hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben İzmir'deyim farklı bir yere verdim fakat istanbulda umut far ve hira farı çok övdüler. Benim araçta AFL far var. Bu far tipi için hira fardan yusufu çok önerdiler fakat gönderme meselesi zor olacaktı göndermedim.

Yarın muhtemelen farları almış olurum, detayları paylaşırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de Ankarada yaşıyorum, AnkaFar diye bir yer var burada. Kurumsal da görünüyor. Aracı götürdükten sonra yorumlarımı başka arkadaşlara da faydalı olsun diye paylaşacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ysgramor -- 1 Ağustos 2022; 6:52:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ysgramor kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı ilde oturuyormuşuz süper oldu. Hemen Ankafar diyip götürmeyin hocam size 2 yer daha veriyim ordan da fiyat alın. İşçiliklerini bilmiyorum ama bir yerde bana yapan adam sağlam işçilik yapıyor izlenimi verdi.

1) Başkent Far
    2) Pehlivan Stop

Hocam bu 2 yer ile de konuşur musunuz hem kendiniz hem de konunuzdan faydalanacak diğer arkadaşlar için tabi siz isterseniz çünkü benimde aracımın farlarını farcıya götürmem gerekiyor aracım a4

• BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Detayları mutlaka bekliyorum hocam nickinizi not aldım. çünkü ben de far temizliği yaptıracağım ama benim sorun ampülden mi yoksa mercek kirliliğinden mi bilmiyorum. Benim orjinal ampüllerim patlamıştı geçen sene, gittim osram xenarc klasik 4300k aldım iki adet D3S ama sağ taraf biraz daha sönük ve sarımsı yanıyor. Bi türlü çözemedim bu yüzden merak ediyorum

Bir bakayım hocam güven verirse bu iki yer ile de görüşürüm. Ancak maalesef önümüzdeki bir kaç gün ilgilenemeyecek gibiyim. Bilgi aldığımda buraya da yazarım :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam aracın model yılı, paketi, far tipi ve varsa farların fotoğrafını özelden mesaj atabilirseniz bugün gittiğimde benim farcıdan bilgi almaya çalışırım.

Temizlenirken, açılıp kapatılırken dikkat edilmesi gereken noktalar varsa ben size söylerim, ona göre yaptıracağınız yeri seçersiniz.

Hocam foruma çok geç girdim ya gittiniz mi şansımı kaçırdım mı ?

Hocam ben farı kendim sökmeye çalıştım mercek önden çıkması gerekiyor. Arkadan çıkmıyor. Vidalarını dahil söktüm yok onu çerçeveleyen bi kapak tutuyor. Yani ön cam ayrılması gerekiyor. Ama ben nereleri sökülür nasıl temizlenir bilmiyorum yine de atıyım mı? Çok makbule geçer

Farım bu

Giulietta aydınlatma hk.

Kaçırmadınız, toplama işi biraz gecikmiş
    Sabaha kadar beklese daha iyi olur dedi. Yarın sabah gideceğim bir aksilik olmazsa.

Gittiğimde sorayım ama öncelikle sizin aracın yılı, modeli ve paketi neydi? AFL vb bir aydınlatma sistemi var mı yoksa düz xenon mu? Bir de üzerindeki farların markasına bakabilir misiniz? (hella, valeo vs)

2015
    A4 B8.5
    Advance Plus paket
    Afl yok direk Bi-Xenon

Üzerindeki marka ise Marelli Automotive Lightning. Yani Magneti Marelli marka ve orjinal

Ben nasıl yapıldığına dair bilgi almaya çalısacağım. Ankara'da mıydınız ona göre usta tavsiyesi de alayım. Ekstra özellikle sormak istediginiz hususlar varsa ileteyim.

Evet hocam Ankaradayım. Ekstra özellikle sormak istediğim bir şey yok sadece siz detaylı bilgi alın yeterli hocam. Çünkü benim sağ farım sol farıma göre biraz daha sarımsı yanıyor mercek kirliliğinden mi bilmiyorum. 2 ampül değiştirdim sağ far sol fara göre yine bi tık zayıf yanıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.