Şimdi Ara

gittikçe daha da pahalılaşan hayat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
4
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hayata masraflara yetişmek her geçen gün daha da zorlaşıyor, evli arkadaşlar beni daha iyi anlayacaklardır.

kaliteli beslenme için mutlaka iyi şeyler almanız lazım, bime gidip her ürünün çakmasını almak da var ama olmuyor, iyi ve kötü gıda b mutfak masrafında ciddi bir uçurum yaratıyor. millet çakma ve dandik şeyleri kendini geçtim çoluğuna çocuğuna nasıl yediriyor anlamıyorum.

benzinin korkunç bir hal alması motosikletime bile depoyu doldururken artık resmen stress yapar hala geldi.

ADSL ttnet den eve mektup geldi! ocaktan sonra resmen 67tl geçiricez demişler ! bu nedir abi? 8mbit bağlantı veriyorsun üstelik telefonu kullanmıyoruz kapattırdık diye birde üzerine 15tl telekom hat vergisi alırsan bak sen cümbüşe..

belkide şu yukarıda saydıklarımın hepsi lüks diyeceksiniz, o zaman eyvallah derim. zaten bu gidişle bu yukarıdakileride kapatmak ve kısmak zorunda kalacağız.

2011 de 1kg tere yağı 11-12tl civarıydı, şu anda 20tl, varın siz enfilasyonu anlayın...

• Uydunet en iyisi hocam eger bulundugunuz semtte varsa oneririm. Ttnet cekilmez. Hala bazi arkadaslar insanlarin zengin oldugunu soyluyorlar bir de ben anlatmaktan yoruldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı şeyler bimden alınır herşey değil ama.Herşeyin ucuzunu seçiyoruz artık.İşin kötüsü ucuzu da pahalı geliyor.Bimde bile süt 1 liradan yavaş yavaş 1,5 lirayı geçti herşey zamlandı.
  • Ben her ay 1500 tl lik yaşıyorum zamlar beni etkilemez.

Fazla saldırmayın Trolluyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 6 Aralık 2013; 9:47:16 >
  • Haklısınız marketlerden aldığınız markalı ürünler de bile katkıdan başka bişey yok. Birde para verip alıyoruz milleti zengin ediyoruz. Ama ne yapabiliriz kendi hakkımızı kendimiz savunmalıyız böyle konuşarak bir yere varılmaz birileri bizleri sürekli enayi yerine koyuyor.

• bimden alışveriş yapıyorum ne dandikmiş anlamadım?

• Çok haklısın ama yapacak da bir şey yok. Okumuş bir birey olarak, hakkımı nerde arayacağımı bile bilmiyorum. Zamanında çok denedim ama hiçbir şey sonuçlanmıyor bu ülkede. Hakkını aramak çok zor. Ne yazık ki düşük standartlarda yaşıyoruz hak açısından. Şikayetvar.com gibi sitelere bakın, hangi biri çözümleniyor. Başıma çok şey geldi, gerekli kısımların müdürlüklerine e-mail yoluyla, telefon yoluyla ulaşmayı denedim, bazılarını başardım. Yapacağız, edeceğiz diyorlar ama hiçbir şey olduğu yok. Bu ülkede özgürüm ve kendi istediğim her şeyi yapabiliyorum ve isteklerimi yaptırabiliyorum diyen varsa, onun aklından şaşarım.

Ne yazık ki sadece konuşmakla kalıyoruz(şu an yaptığım şey) o yüzden. Daha bir kaç gün önce arkadaşa, özür dileriz diye teşekkür etmişlerdi bir özel şirket. Şaka gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fakirler toplanmis yine ölün hepiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Fakirler toplanmis yine ölün hepiniz

• bence devlet kurumlarinin hepsini ozellestirecekler.. calisanlar daha yogun caliscaklar.. soruna cevap alabileceksin.. ilgilenmeyen calisani kapi onune koyacaklar..
  • kapitalist sistemin gerçeği bu malesef. zenginler hep daha zengin. fakirler hep daha fakir olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

bimden alışveriş yapıyorum ne dandikmiş anlamadım?

sen boşver devam et

http://forum.donanimhaber.com/m_61998029/tm.htm

adamlar o kadar sağlam yerleşmiş ki bu ürün halen satılıyor.

bime gidilmez demiyorum! herşey alınmaz oradan diyorum

mesela:

ülker çokonat ı veya çikolatalı gokfreti herkes bilir değil mi? eskiden bimde vardı ya şimdi? aynısını aynı reyona benzer çakmasını satıyorlar! dikkat etmezsen ülker diye alırsın. (taktik)

bimde üst düzey çalışan bir arkadaşım anlatmıştı bana bim in politikasını.

zamanla neden lipton ice tea bulamadığımın tek cevabını bana o vermişti. oysa bimde çalışan zavallıların hiç birşeyden haberi yok.

lipton ice tea alıştırıp, sonra aynı reyonda elini attığın zaman eline tea tone geliyor, dikkat etmeyen fiyatına aldanıp alıp içiyor. bak şimdi yok ice tea. ki en ucuz satan bim di.

• quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

quote:

sen boşver devam et

mesela:

ülker çokonat ı veya çikolatalı gokfreti herkes bilir değil mi? eskiden bimde vardı ya şimdi? aynısını aynı reyona benzer çakmasını satıyorlar! dikkat etmezsen ülker diye alırsın. (taktik)

zamanla neden lipton ice tea bulamadığımın tek cevabını bana o vermişti. oysa bimde çalışan zavallıların hiç birşeyden haberi yok.

lipton ice tea alıştırıp, sonra aynı reyonda elini attığın zaman eline tea tone geliyor, dikkat etmeyen fiyatına aldanıp alıp içiyor. bak şimdi yok ice tea. ki en ucuz satan bim di.

* Verdiğin örneklere bakar mısın: buzlu çay ve çikolatalı gofret.

* Bu ürünler Lipton, Ülker olsa ne farkeder başka bir marka olsa ne farkeder.

* Sanki temel gıda maddesi.

* Makarna, un, tavuk, pirinç, yağ, şeker bunların ucuzu ile pahalısı arasındaki farkı anlatsana bana bi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

quote:

quote:

sen boşver devam et

mesela:

* Verdiğin örneklere bakar mısın: buzlu çay ve çikolatalı gofret.

* Bu ürünler Lipton, Ülker olsa ne farkeder başka bir marka olsa ne farkeder.

* Sanki temel gıda maddesi.

* Makarna, un, tavuk, pirinç, yağ, şeker bunların ucuzu ile pahalısı arasındaki farkı anlatsana bana bi?

ben aklıma gelen en belirgin forum da en kolay anlaşılacak ürünleri örnek verdim yoksa diğerlerinde de fark yok

orjinaline alıştır sonra bim a.ş. üretiminin çakmasını aynı reyona yavaş yavaş yerleştir.

bunu ben demiyorum dostum adamlar kendi diyor

şimdi ben sana tüm reyonları sayamam.

ha senin için çakması orjinali farketmez ise saygı duyarım zevkler renkler tartışılmaz ama doğrularıda yazmak gerekir.

• quote:

quote:

sen boşver devam et

mesela:

tavuk sade halde kilosu 5tl nin altında yokken gidip o fiyata sosis olmayacaını herkes bilir.

sütü yoğurdu bakliyatı peyniri vs vs gayet iyi ve güzel. çayıda fiyatına göre idare eder. migros discount ürünü satarken iyi bim mi kötü oluyor? beğenessin almazsın. ben a101 vdende bimdende alış veriş yaparım sadece sosis ucuz değil. zaten mantılo bir insan çocuguna sosis salam çikolata felan yedirmez.

• quote:

quote:

quote:

sen boşver devam et

mesela:

tavuk sade halde kilosu 5tl nin altında yokken gidip o fiyata sosis olmayacaını herkes bilir.

sütü yoğurdu bakliyatı peyniri vs vs gayet iyi ve güzel. çayıda fiyatına göre idare eder. migros discount ürünü satarken iyi bim mi kötü oluyor? beğenessin almazsın. ben a101 vdende bimdende alış veriş yaparım sadece sosis ucuz değil. zaten mantılo bir insan çocuguna sosis salam çikolata felan yedirmez.

tamam o zaman problem yok.

migros real v.s. gibi marketlerin kendi ürünleri için de söylediklerim geçerli.

kimine göre aynı şey canım işte, kimine göre uzak durulası

• Hala ttnet kullanan varsa aklını seveyim ben onun
    hd teledünya paket+ 50 akk li 10 mbit sınırsız internet (50 gb geçince 3 e düşüyor) 39 liraya kullanıyoruz 67 lira internete vermek nedir yahu hemde ttnet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noldu La

Hala ttnet kullanan varsa aklını seveyim ben onun
    hd teledünya paket+ 50 akk li 10 mbit sınırsız internet (50 gb geçince 3 e düşüyor) 39 liraya kullanıyoruz 67 lira internete vermek nedir yahu hemde ttnet
    quote:

Orijinalden alinti: Noldu La

Hala ttnet kullanan varsa aklini seveyim ben onun
    hd teledünya paket+ 50 akk li 10 mbit sinirsiz internet (50 gb geçince 3 e düsüyor) 39 liraya kullaniyoruz 67 lira internete vermek nedir yahu hemde ttnet

dostum o canyna yandy?ymyn türksat kablo hatty her yerde yok i?te

öyle yaygyn olsa ttnet bu fiyaty koyabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftipeniz -- 6 Aralık 2013; 13:04:30 >

• quote:

quote:

hd teledünya paket+ 50 akk li 10 mbit sinirsiz internet (50 gb geçince 3 e düsüyor) 39 liraya kullaniyoruz 67 lira internete vermek nedir yahu hemde ttnet

Dilekçe tarzı bişey yazıp ulaştırırsanız bir süre sonra gelir mahallenize hocam uğraştırır ama gidip her ay ttnetin dandik internetine para dökmekten iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Noldu La

quote:

quote:

Dilekçe tarzı bişey yazıp ulaştırırsanız bir süre sonra gelir mahallenize hocam uğraştırır ama gidip her ay ttnetin dandik internetine para dökmekten iyidir

bir benim dilekçem ile olacak iş değil onlar bilmiyor mu potansiyeli?

demekki arz talep yok yada hiç o topa girmiyorlar.

kablo çok oturmuş eski semtlerde yada yeni kaliteli yerleşim yerlerinde merkezlerde oluyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.