Şimdi Ara

gittiğiniz camii de çorap hediye ediyorlar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burdaki camide ediyorlar. çıplak ayak gelince koku olduğu için ve sağlıklı olmadığı için, çorapsız gelenler için sepet koymuş imam kapının yanına. üstüne de yazmış " lütfen camiiye çorapsız girmeyelim. giymeden gelenler için bu çoraplar ikramımız olsun"

millet hep çorapsız geliyor leş gibi kokuyor harbiden. iyi olmuş bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moyku -- 9 Eylül 2011; 13:36:10 >

• Oha çok mantıklı, keşke heryerde yapsalar. Bir de sucuk yiyip gelenler için ağız spreyi dağıtsalar süper olur
  • Çoraplı gelenlerin çorapları da gül bahçesi gibi kokuyor kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AccUssEdGR

Çoraplı gelenlerin çorapları da gül bahçesi gibi kokuyor kesin
    Gıcık oluyorum çıplak ayakla gelenlere. Senin leş gibi ayak kokunu ve o görüntüyü çekmek zorunda mıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AccUssEdGR

Çoraplı gelenlerin çorapları da gül bahçesi gibi kokuyor kesin
    Eminim çoraplarla da çok güzel kokuyordur.
  • Bizim camide ayakkabıyı hediye alıyorlar
  • Bizim brda maklube dagitiyorlar
  • Yer, bulunma belirten -de bitişik yazılır. Bağlaç olan de ayri yazılır. Lütfen düzeltin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 9 Eylül 2011; 13:11:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Bizim brda maklube dagitiyorlar
    bizim camide hoca herkeze teneşir tahtasında abdest aldırıp takım elbise giydiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kar Damlası Su Tanesi

Bizim camide ayakkabıyı hediye alıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Tremonster

Yer, bulunma belirten -de bitişik yazılır. Bağlaç olan de ayri yazılır. Lütfen düzeltin.
    Şimdi 50 kuruşluk çorap için çorapsız gider millet o camilere. Bu kişilere yazıklar olsun, çünkü olacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Şimdi 50 kuruşluk çorap için çorapsız gider millet o camilere. Bu kişilere yazıklar olsun, çünkü olacaktır..

Alıntıları Göster
    Bizim camide ayakkabıları çalıyorlar terlik hediye ediyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Garrosh

quote:

Orijinalden alıntı: Kar Damlası Su Tanesi

Bizim camide ayakkabıyı hediye alıyorlar

Alıntıları Göster
    Camiye kirli pasaklı onu geçtim de ter kokusuyla gidenler, sevaptan çok günaha giriyor bence. Benim ibadetime mani olacağına gelme, evinde kıl.
    Birinin misafirliğine gidince en güzel elbiseni giyiyosun, traş oluyosun, güzel kokular sürüyosun. Allah'ın ziyaretine gelince leş gibi. Geçiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Camiye kirli pasaklı onu geçtim de ter kokusuyla gidenler, sevaptan çok günaha giriyor bence. Benim ibadetime mani olacağına gelme, evinde kıl.
    Birinin misafirliğine gidince en güzel elbiseni giyiyosun, traş oluyosun, güzel kokular sürüyosun. Allah'ın ziyaretine gelince leş gibi. Geçiniz.

Alıntıları Göster
    imana geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Aslında sadece koku için değil, millet secdeye giderken mantarlı ayak görmesin diye de, ve birde herhalde temiz çorap kokuyu bastırır. Ayrıca aslında güzel de fikir gül suyu sıkmak lazım üstlerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ouroboros

quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Aslında sadece koku için değil, millet secdeye giderken mantarlı ayak görmesin diye de, ve birde herhalde temiz çorap kokuyu bastırır. Ayrıca aslında güzel de fikir gül suyu sıkmak lazım üstlerine

Alıntıları Göster
    bayramda gidersen takım elbise var.

• quote:

Orijinalden alıntı: insan.

bayramda gidersen takım elbise var.

Alıntıları Göster
    o konuda da haklısınız. çoraplı gidenlerinki de gül bahçesi gibi kokmuyor. ya da tek kokan yerleri ayakları değil. ben camiiye giderken mutlaka duş alır, temiz çorap, kıyafet giyer öyle giderim.

2. kötü bir durum ise yaşlı amcaların duaları dışından okuması. çok sinir bozucu bir ses çıkarıyorlar.

@şehr-i hüzün

tamamen katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: moyku

o konuda da haklısınız. çoraplı gidenlerinki de gül bahçesi gibi kokmuyor. ya da tek kokan yerleri ayakları değil. ben camiiye giderken mutlaka duş alır, temiz çorap, kıyafet giyer öyle giderim.

2. kötü bir durum ise yaşlı amcaların duaları dışından okuması. çok sinir bozucu bir ses çıkarıyorlar.

@şehr-i hüzün

tamamen katılıyorum.

2.durum olduydu bana amcanın ağzı sanki yemek yerken şapırdatma sesi olurya onun gibi sesler çıkartıyordu

• quote:

yanlış düşünüyosun adam dükkanında işinin başında oluyor namaz vakti gelince camiye gidiyor ogun duş alsa bile öğlene kadar terliyosun napsın adam yani hiç cumaya gitmesinmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

quote:

yanlış düşünüyosun adam dükkanında işinin başında oluyor namaz vakti gelince camiye gidiyor ogun duş alsa bile öğlene kadar terliyosun napsın adam yani hiç cumaya gitmesinmi ?

bence arkadaş doğru söylüyor.Allah'ın huzuruna çıkıyorsun sonuçta,ter kokuyorsa ter kokusunu önleyen deodorantlar var abartmayacak şekilde sıkabilir.O gün Cuma ise daha dikkat ederek işini yapsın.Veya yanında yedek kıyafet getirsin yani oraya temiz gitmek isterse 1 ton yol var..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.