Şimdi Ara

Gittigidiyor Schafer Kampanyası -%55

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.034
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, GG de çok iyi bir tencere tava, düdüklü kampanyasına rastladım ihtiyacı olan bir kontrol etsin

Gittigidiyor Linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WEST_BOY -- 7 Kasım 2018; 14:29:46 >

• Schafer pişmanlık, uzak durun. Alman malı falan değil, istanbulda üretim yapan bir firma.

https://forum.donanimhaber.com/schafer-tuketici-hakem-heyeti-kararim-ve-bedel-iade-surecim--116011616#116012452

ilgili açtığım konuyu okuyun.
  • berbat bir marka. 5 para etmez. aldıktan sonra yalnız başınızasınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatları piyasası aşağı yukarı yakın. Bende almam bu markayı.

• Ben vals tencere setini ve çaydanlığıni 1 sene önce aldım çok memnunum. Diger ürünlerini bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tencere tava bence çok sorun çıkarmaz kullanmayla alakalı, düdüklü vs sıkıntı çıkarır lastiği vs....

• En iyisi hangisi bu tencerelerde? Korkmaz,bernardo falan nasıldır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Korkmaz ile Lava.

• kaliteli alman mali ariyorum bu paralara
  • çok kalitesiz.bulaşmayın
  • Herkes firmayı gömmüş ama 1.5 senedir kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Evlenirken çeyiz seti almıştık tencere, tava, yemek takımı kahvaltı takımı. 2 sene kırılma garantisi verdiler ücretsiz değişim hakkı, 3 kere tabak kırıldı gittik değiştirdik gık demediler 5 kuruş da vermedik.

Başka yerden gittik günlük yemek takımı aldık üzerindeki desenler 1 senede çıktı yok oldu, schefar da hiçbirşey olmadı.

Bu arada fiyatlar çok şişik indirim falan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chantodowill -- 7 Kasım 2018; 23:59:48 >
  • İyi bir bütçe ayırıp 2 yıl önce Schafer'dan aldığım bıçak seti çok kötü çıkmıştı. ilk yıkama sonrası pas yaptı ayrıca hiç keskin değil
  • Bende düdüklü siparişi geçtim. Diğer markalarda 700 tl den aşağı ürün yok. Tefal ve diğerler 1000 tl bandında. Bir düdüklü tencereye 1000 tl verecek paramız yok maalesef bu yüzden alabileceğimiz bir ürün bir tek bu vardı aldım.
  • Schefer diva valente düdüklü tencere 2 yıla yakındır kullanıyoruz evde. 4 +7 lt 199Tl.Herhangi bir problem ile karşılaşmadık. Schefer değil sanki markası diva gibi üzerinde diva yazıyordu ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 8 Kasım 2018; 13:20:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.