Şimdi Ara

Gittigidiyor mu hepsiburada mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
19.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi site daha güvenilir ilk kez internetten alışveriş yapıcam önce küçük bişey satın alıp deneyim sahibi olmak istiyorum.

• gittigidiyor daha güvenli.ödemeyi apıyorsun ama para satıcıya ulaşmıyor,para havuzda kalıyor.ürün elien gelip kontrol ettikten sonra üründe bir sorun yoksa onay veriyorsun ve para satıcıya ulaşıyor.üründe sorun varsa geri yollayıp paranı havuzdan alabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

gittigidiyor daha güvenli.ödemeyi apıyorsun ama para satıcıya ulaşmıyor,para havuzda kalıyor.ürün elien gelip kontrol ettikten sonra üründe bir sorun yoksa onay veriyorsun ve para satıcıya ulaşıyor.üründe sorun varsa geri yollayıp paranı havuzdan alabiliyorsun.

parayı nereye yatırıyorum peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Algos34

quote:

gittigidiyor daha güvenli.ödemeyi apıyorsun ama para satıcıya ulaşmıyor,para havuzda kalıyor.ürün elien gelip kontrol ettikten sonra üründe bir sorun yoksa onay veriyorsun ve para satıcıya ulaşıyor.üründe sorun varsa geri yollayıp paranı havuzdan alabiliyorsun.

siz ödemeyi normal olarak kredi kartınızdan yapıyorsunuz,para gg nin havuzuna geliyor satıcıya gitmiyor,gerisi anlattığım gibi.daha detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz :

http://www.gittigidiyor.com/sifir-risk-sistemi/

• quote:

quote:

quote:

siz ödemeyi normal olarak kredi kartınızdan yapıyorsunuz,para gg nin havuzuna geliyor satıcıya gitmiyor,gerisi anlattığım gibi.daha detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz :

Yanlız bir sorun var ben kredi kartı kullanmıyorum nakit olmuyor mu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlız bir sorun var ben kredi kartı kullanmıyorum nakit olmuyor mu

kapıdan ödeme yok diye biliyorum.

• e sanal kart cikar bir arkadasinin internet bankacigili varsa ordan sanal kart cikarbiliyorsun sanal kart ne diyeceksin belli bi suresi ve belli bir limiti olan bir kart sadece internete harciyabiliyorsun ikiside guvenli merak etme ben gittigidiyordan 80 yakin alisveris yaptim sorun cikmadi kapida odeme yok gg ama havalele odeme var hepsi buradadan alisveris yaptim telefon aldim hic bir sorunu cikmadi hepsi buradada kapida odeme var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferyurt

e sanal kart cikar bir arkadasinin internet bankacigili varsa ordan sanal kart cikarbiliyorsun sanal kart ne diyeceksin belli bi suresi ve belli bir limiti olan bir kart sadece internete harciyabiliyorsun ikiside guvenli merak etme ben gittigidiyordan 80 yakin alisveris yaptim sorun cikmadi kapida odeme yok gg ama havalele odeme var hepsi buradadan alisveris yaptim telefon aldim hic bir sorunu cikmadi hepsi buradada kapida odeme var

Kredi kartı kullanmıyorum ben daha önce hiç internetten alışveriş yapmadım deneyim kazanayım bişey alıyım diyorum netten kredi kartsız nasıl halledicem bu işi ben

• quote:

quote:

e sanal kart cikar bir arkadasinin internet bankacigili varsa ordan sanal kart cikarbiliyorsun sanal kart ne diyeceksin belli bi suresi ve belli bir limiti olan bir kart sadece internete harciyabiliyorsun ikiside guvenli merak etme ben gittigidiyordan 80 yakin alisveris yaptim sorun cikmadi kapida odeme yok gg ama havalele odeme var hepsi buradadan alisveris yaptim telefon aldim hic bir sorunu cikmadi hepsi buradada kapida odeme var

Kredi kartı kullanmıyorum ben daha önce hiç internetten alışveriş yapmadım deneyim kazanayım bişey alıyım diyorum netten kredi kartsız nasıl halledicem bu işi ben

sanal kart kredi kartindan farkli birsey diyorum internet bankacagilidan aciliyor sadece

• Birisinde bir şirketten alışveriş yapıyorsunuz diğerinde ise bireyden. En önemli fark bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Birisinde bir şirketten alışveriş yapıyorsunuz diğerinde ise bireyden. En önemli fark bu.

Aynen hocam.. ama artı olarak şunu ekleyim şirketler de satış yapabiliyor gg de ama yine bireysel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stain85

quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Birisinde bir şirketten alışveriş yapıyorsunuz diğerinde ise bireyden. En önemli fark bu.

Aynen hocam.. ama artı olarak şunu ekleyim şirketler de satış yapabiliyor gg de ama yine bireysel.

Tabiki o da var. GG'ye bir AVM dersek HepsiBurada bir mağaza oluyor.
  • gittigidiyor en güvenlisi
  • quote:

quote:

banka hesabın varsa hepsiburada.comdan eft/havale yaparak alabilirsin yada kapıda ödeme seçerek alabilirsin ürünü

• Alınacak ürün nedir? Özel değilse paylaşırsanız daha iyi yardımcı olunabilir. Neticede birçok alışveriş sitesi var güvenli olarak satış yapan.
  • Notebook soğutucusu.
  • hepsiburada bozuldu gitti. şikayetvar.com sitesine bakarsanızda durumun vahamiyetini anlarsınız. Burda da konu açtım zaten aldığım ürünleri yanlış ve eksik göndermişler bir türlü hatalarını düzeltemediler. Bir daha asla kullanmam.

gittigidiyorda hiç sorun yaşamadım. çünkü parayı almak istiyorsa doğru ve hızlı kargo yapması gerekiyor ve yapıyorda..
  • 2. el ise gittigidiyor.

0 ise hepsiburada.
  • quote:

Notebook soğutucusu.

Bütçeyi yada almayı düşündüğünüz modeli söylerseniz en uygun nerede bulur güvenli ise alırsınız. GG den de alınabilicek birşey bu. LCD Tv vs. deseniz açıkçası mağazadan almayı tercih ederim. GG'den alıcak da olsam oradaki mağaza sahibinin e-ticaret sitesi olup olmadığını öğrenirim. Neticede belli bir % bırakıyor siteye...

Örneğin alakasız bir ürün göstereyim. GG'de anlık indirim olmadığı sürece bu ürünü 160 TL ye alırsınız. Sitesinden alırsanız peşin 149 TL ye, 12 taksitli 160 TL ye alırısınız. Bu şekilde daha uygun bir alışveriş yapabilirsiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/OPTIMUM-100-WHEYPROTEIN-2-3KG-CARAMEL-SOK-FIYAT_W0QQidZZ43976685

http://www.protein7.com/news/index.php?s=urun-goruntule&id=119

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.