Şimdi Ara

GittiGidiyor İNDİRİMLERLE yine karşınızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.161
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GittiGidiyor'dan 20 Ekim 2015 tarihinde 10:00 - 23:59 saatleri arasında tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri alışverişe 25 TL, 500 TL ve üzeri alışverişe 50 TL, 1000 TL ve üzeri alışverişe 100 TL indirim kuponu kazanabilirsiniz.

Kazandığınız 25 TL tutarındaki indirim kuponunu, bir sonraki 125 TL ve üzeri bir alışverişinizde, 50 TL tutarındaki indirim kuponunu bir sonraki 250 TL ve üzeri alışverişinizde, 100 TL tutarındaki indirim kuponunu bir sonraki 500 TL ve üzeri alışverişinizde geçerli olacaktır.

Alışverişiniz başarıyla tamamlandıktan sonra (Onayınızın ardından para satıcıya aktarılınca) kazandığınız indirim kuponu GittiGidiyor kullanıcı adınıza tanımlanacaktır. Alışveriş süreci tamamlanan kullanıcıların kazandığı indirim kuponları 5 Kasım 2015 tarihinde yüklenecektir.

5 Kasım tarihinde kullanıcı adına yüklenen indirim kuponları 5-8 Kasım tarihleri arasında yapılacak alışverişlerde geçerli olacaktır.

29 Ekim tarihine kadar satın aldıklara ürüne onay vermeyen kullanıcılar indirim kuponu kazanma hakkını kaybedecektir.

Bu kampanya kullanıcı bazındadır. Her kullanıcı sadece bir kez indirim kuponu kazanabilir. Birden fazla alışveriş yapan kullanıcıların sadece en yüksek tutardaki indirim kuponu üyeliğine tanımlanacaktır.

20 Ekim 2015 tarihinde yapılan alışveriş, bu tarihten sonra veya herhangi bir zamanda iptal edilirse, kullanıcı indirim kuponu kullanım hakkını kaybedecektir.

Kampanya, 16 Ekim - 16 Kasım 2015 Garanti Bankası Bonus Kampanyası ile birlikte kullanılabilir. Garanti Bankası Bonus Kampanyası haricinde indirim kuponu kampanyası başka indirim kampanyaları ile birleştirilemez.

Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir.

Kurumsal üyeler bu kampanyadan faydalanamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onceleri direk indirim verirdi..

• 375 tl harca 25 tl kazan. bunu zaten git bi esnafa ben senden 400 liralık mal alacam de 375 e indirir. ne cazibesi varsa. Hadi direkt indirse tamam.
  • Direk indirim olmaliydi.

• İşte bunların sebebi n11...

• 375'e 25, 750'ye 50, 1500'e 100.

Değmez.
  • gg = tırt indirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aman böyle çıkma sen bizim karşımıza, bizimlen değilsin gg
  • ne güzel 100e 20 çek vermişlerdi unuttum yoğunluktan kullanamadım şimdi tekrar bekliyorum...
  • böyle indirimlere talep olmasın, n11 e özendirmeyin lütfen..:)
  • geçen ay ki %7 direk indirim gelsin yada %10 yapsınlar kral olsunlar. ben bu indirimler gelmeden alışveriş yapmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.