Şimdi Ara

gittigidiyor hediye çekleri için uyarı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Malumunuz hafta sonu gittigidiyor bazı hesaplara indirim çeki tanımlamıştı.Ben de hesabı kullanmayacağım için forumdan bir arkadaşa verdim.Bugün ise ilginç bir şey oldu.Hesabı verdiğim arkadaş, gittigidiyor müşteri hizmetleri tarafından arandığını ve hesabı nereden aldığına dair bazı sorular sorulduğunu söyledi.Hesabı kontrol etmek için girdiğimde hesabın kapatıldığına dair bir uyarı aldım.Arkadaşa siparişinin iptal edildiği ve para iadesinin yapılacağı söylenmiş.Forumdan çek alan arkadaşların mağdur olmaması için bu bilgiyi paylaşma ihtiyacı duydum.İlgilenenlere duyurulur.

Not:Hesabı birkaç ay önce forumdan bir arkadaştan satın almış ve sıkıntısız kullanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1155 -- 24 Şubat 2015; 23:20:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onur1155 kullanıcısına yanıt
    Telini nerden bulmuşlar? hesabı ilk açanın teli kayıtlı olması lazım

• Bilmiyorum ama sipariş vermiş.Muhtemelen adres bilgilerinden bulmuşlardır.

• Yüzlerce gittigidiyor satışım oldu bir o kadarda alışım olmuştur. Gittigidiyor m. temsilcilerine telle ulaşmak imkansızdır. Onlarında ulaştıklarına şahit olmadım.

1500 işlemli hesabımı kapattılar ne arayan nede soran oldu.

Fakat gittigidiyor editörleri forumlara bakıyorlar ya da birileri şikayet ediyor. Çek-takas-satış muhabbetinden baya şikayetçiler.
  • 3 ay önce forumdan %10 indirimli hesap satın almıştım.

1925TL lik alışveriş yaptım ve bana 192TL indirim sağladı.

Alışverişi tamamladıktan 1 gün sonra telefonum çaldı tanımadığım bir numaraydı. gittigidiyordan aradığını ve hesabın kime ait olduğunu sordu. tabi bende bozuntuya vermeden hesap arkadaşımın dedim. peki arkadaşınızın isimi ne diye sordu, (hesaba girdiğimde sahibinin ismi yazıyordu oradan aklımda kalmış) hemen söyledim ismini. Peki hangi şehirde ikamet ediyorlar diye sordu izmir dedim. Sonrasında kusura bakmayın rahatsız ettik ama bazen teyid amaçlı arıyoruz dedi. Bende sorun yok dedim kapattım.

Bu işi yapan arkadaşlar uyanık olsunlar ve hesabın kime ait olduğunu falan ezberlesinler. Sonra başları ağrımasın.
  • Gecen ben de arkadasa hesap verdim icinde hem%10 hem de%5 vardi.hesabi calinti hesap sayip iptal ettiler.ne ettiysem acmadilar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.