Şimdi Ara

GİTTİGİDİYOR GİBİ BİR SİTE KURMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar televizyon reklamı,gittigidiyordan daha kaliteli bir site vs. yani böyle bişey yapmaya kalksak ne kadara patlar %6 komisyon alarak gittigidiyoru rahat geçilir diye düşünüyorum bütün ücretler(ilan verme vs. gittigidiyorun yarısı oldumu gittigidiyor bir anda söner günde 100 tane 200 tl lik ürün satsak ki daha fazla satılıyordur günde 20 bin tl eder bu 20 bin tl nin en fazla %2 si bankalara gidiyor bize %4 lük bir kısım kalıyor 20 bin tl nin %4 ü 800 tl eder yani ayda 24-25 bin tl en az para kazanılır hadi 15tane işçi olsun 1 bin tl den sana 10-15 bin tl kalıyor ki bu zamanlar artar gittigidiyorun şuan kazandıgı adamlar her saniye 1 ürün satılıyor diyor 2bin tl filandır günlük ayda 60 bin tl eder yani baya para var bu işte haksızmıyım yani 100 bin tl ye böyle bir site açıp reklamını verdimi en fazla 4-5 ayda kara geçmeye başlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ben böyle hayatın -- 23 Haziran 2009; 13:47:19 >

• Aç o zaman

Orjinalden alıntı: Riqimaru

Aç o zaman

Ne kadar gerekir onu soruyorum yani 100 bin tl yeterli olurmu

Orjinalden alıntı: ben böyle hayatın

Arkadaslar televizyon reklamı,gittigidiyordan daha kaliteli bir site vs. yani böyle bişey yapmaya kalksak ne kadara patlar %6 komisyon alarak gittigidiyoru rahat geçilir diye düşünüyorum bütün ücretler(ilan verme vs. gittigidiyorun yarısı oldumu gittigidiyor bir anda söner günde 100 tane 200 tl lik ürün satsak ki daha fazla satılıyordur günde 20 bin tl eder bu 20 bin tl nin en fazla %2 si bankalara gidiyor bize %4 lük bir kısım kalıyor 20 bin tl nin %4 ü 800 tl eder yani ayda 24-25 bin tl en az para kazanılır hadi 15tane işçi olsun 1 bin tl den sana 10-15 bin tl kalıyor ki bu zamanlar artar gittigidiyorun şuan kazandıgı adamlar her saniye 1 ürün satılıyor diyor 2bin tl filandır günlük ayda 60 bin tl eder yani baya para var bu işte haksızmıyım yani 100 bin tl ye böyle bir site açıp reklamını verdimi en fazla 4-5 ayda kara geçmeye başlarsın

Milyarlar paralık sunucların olması lazım müşteri güvenliği için.Bunun komisyon ve site vergisini hiç saymıyorum.Yaş kaç ?

• Tanınmamış bir sitede gittigidiyor varken kimse ürününü satmaya çalışmakla uğraşmaz,

Gittigidiyor :%10 alıyor, Ben %6 alırım diyorsun ama iş tanınmada bitiyor

Gittigidiyor şuan türkiyede en fazla girilen 19. site,

Seninde bu işten paralar kazanman için gittigi gidiyora rakip olabilmem için

Triliyonlar harcayıp televizyonlara reklam vermem gerek, Anca bu şekilde olur.

Mesela gittigidiyor mantığıyla çalışan bir site daha var benim bildiğim hemalhemsat.com

Site kaç yıldır var ama hala büyük bir atılım yapıp ilk 100 e giremediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 23 Haziran 2009; 14:14:08 >
  • kuzenim elektronik haberleşme mezunu egüvenlik sağlayan bi şirkette yonetici kendisi bikeresinde gg'nin bir egüvenlik firması tarafından aylık 200bindolara korunduğunu soylemişti anlayacağın bu işler hayal kurmak kadar kolay değil orda bi kişinin şifresi çalınsa o şirket batar

Rüyamda Mevlana'yı gördüm, "Sen gelmesen de olur" dedi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cliff -Lee- Burton

kuzenim elektronik haberleşme mezunu egüvenlik sağlayan bi şirkette yonetici kendisi bikeresinde gg'nin bir egüvenlik firması tarafından aylık 200bindolara korunduğunu soylemişti anlayacağın bu işler hayal kurmak kadar kolay değil orda bi kişinin şifresi çalınsa o şirket batar

Aylık 200 bin dolar sadece güvenlik için demekki bunlar kaç trilyon kazanıyor ayda yuh

quote:

kuzenim elektronik haberleşme mezunu egüvenlik sağlayan bi şirkette yonetici kendisi bikeresinde gg'nin bir egüvenlik firması tarafından aylık 200bindolara korunduğunu soylemişti anlayacağın bu işler hayal kurmak kadar kolay değil orda bi kişinin şifresi çalınsa o şirket batar

Aylık 200 bin dolar sadece güvenlik için demekki bunlar kaç trilyon kazanıyor ayda yuh

adamlar ev satıyorlar 1 milyon dolara %7sini aldığını düşün..

• quote:

quote:

quote:

Gittigidiyor emlak ve araba için komisyon almaz sadece listeleme bedeli alıyor.

• Üniversite bittikten sonra 3-4 arkadaş internet pazarlamacılığı işini ciddi ciddi düşünüyoruz.Paralı bir site açacaz.Dükkan açmaya kalksan kazandığın paranın yarısı dükkana gidiyor.İnternet alışverişinde hem boyle bir masraf yok,bu yüzdende malları müşteriye daha ucuza satabiliyoruz.Arz ve talep ilişkisinde iyi para kazanabileceğimizi düşünüyoruz.

Çift kişilikliyim evet farkındayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: georgia

bu dediğini hemalhemsat ile doğan gurubu bile yapamadı bunu da biliyorsun değil mi

Hemalhemsatı bende beğenmiyorum bence sitenin alt yapısından çok dizaynı önemli yani insaların içini açmalı güzel renkler seçilmeli insanlara güven vermeli mesela donanımhaber turuncu renk veya gittigidiyor oda turuncu renk demek ki turuncu renkte bişey var sıcak renkler seçilmeli hemalhemsat gibi mavi soğuk renkler değil sahibinden sitesi çok karışık birde güvenilir değil gittigidiyor gibi zaten sahibinden sitesinde kredikartıyla alma çok az var hepsi havale ile veya elden böylece dolandırıcılık fazla oluyor birde çok karışık bir site ilan vermek bedava oldugu için önüne gelen ilan veriyor

Orjinalden alıntı: Husay

quote:

quote:

quote:

Gittigidiyor emlak ve araba için komisyon almaz sadece listeleme bedeli alıyor.

ben alıyorlar diye biliyorum almasalar bile bünyesindeki binlerce üründen parayı goturuyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Junior.qL

Üniversite bittikten sonra 3-4 arkadaş internet pazarlamacılığı işini ciddi ciddi düşünüyoruz.Paralı bir site açacaz.Dükkan açmaya kalksan kazandığın paranın yarısı dükkana gidiyor.İnternet alışverişinde hem boyle bir masraf yok,bu yüzdende malları müşteriye daha ucuza satabiliyoruz.Arz ve talep ilişkisinde iyi para kazanabileceğimizi düşünüyoruz.

arkadaşım tebrikler iyi düşündünüzde müşteri nerden bulcaksınız bu zamanda

Ben gittigidiyordan aylık 50 lira karşılığı dükkan aldım:)
    Giyim üzerine birşeyler satmsak için.

Yalnız işin komik ve gülünç yanı ben ürünü satmadan bende Kategori Vitrin ve Altyazı listelşeme ücretini peşin alıyor.

Dahası dükkandaki ürünler gittigidiyor reklamlarında banerlerinde gösterilmiyor.

ürünü sabit fiyattanh satmaya kalkıp vitrin reklam altyazı kategori resmi extra 1-2 resimle beraber 1 adet 25 liralık ürün için 3 -3.5 lira yı peşin alıyor.

Dolayısı ile acaba neticaret altyapısını alıp kullanmak daha mı iyi olur bizim için?

gitti gidiyoru tercih etmemizin nedeni birden hızlıca müşteriye ulaşmak çok büyük reklam bütçemiz yok.

yani domain,güvenlik,site tasarrım konusunda neticaret tin alternatifi var mıdır?
    yani iş google a girmekle bitmiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 23 Haziran 2009; 15:56:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cefucsa

Tanınmamış bir sitede gittigidiyor varken kimse ürününü satmaya çalışmakla uğraşmaz,

Gittigidiyor :%10 alıyor, Ben %6 alırım diyorsun ama iş tanınmada bitiyor

Gittigidiyor şuan türkiyede en fazla girilen 19. site,

Seninde bu işten paralar kazanman için gittigi gidiyora rakip olabilmem için

Triliyonlar harcayıp televizyonlara reklam vermem gerek, Anca bu şekilde olur.

Mesela gittigidiyor mantığıyla çalışan bir site daha var benim bildiğim hemalhemsat.com

Site kaç yıldır var ama hala büyük bir atılım yapıp ilk 100 e giremediler.

site kapandı

• Böyle iş hesabı yapan adamların sonu genelde konfeksiyon veya sanayi oluyor 5 cümlede 25 bin lira kazandı adam.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.