Şimdi Ara

GİTTİGİDİYOR (eBAY ) YURTDIŞI ALIŞVERİŞE AÇILIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: MiLLETiNVEKiLi

quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

milli değerlerin yabancılara satılması hiç hoş değil. yurtdışına grobal pazara açılmak varken 3-5 kuruşa yabancıya satılması üzücü.
    Türk halkında bir vizyonsuzluk ve geniş çaplı global düşünememe hastalığı var.

bakınız zamanında Dünyanın en büyük web sitesi olan yahoo facebook u satın almak istemişti 1 milyar dolara Ama Mark bu teklifi elinin tersiyle itti. ve facebook bugün
    500 milyar dolar değerinde bir şirket web sitesi yahoo ise iflas etti.

gittigidiyor yurtdışına açılmak,tüm dünyaya satış yapmak yerine tuttulr ebay e satıldı, peki ebay a satılınca değişen birşey oldu mu?yok.

bunun nedeni bence hükümetin tutumu

dolar kuru düşük olunca kimse yurtdışına birşey satamayıp hep yurtdışından satın alma olacağı için devlet gittigidiyorun ebay entegresini yasakladı yurtdışı dropshipping gittigidiyorda 2011den beri yasak zaten

dolar-tl gerçek kuru olan 6yı gelirse ve ptt'de devlet tarafından desteklenirse bence ebay entegresi için engeller kalkar ama zihniyette değişmesi gerekir tabii ki

şimdi mesaj geldi. Gittigidiyor'dan Yurtdışı alış serbest olmuş. yurtdışından bazı firmalar Türkiye'ye ürün gönderebiliyor artık... Yakında pekçok firma olur sanırım. Döviz yükseldikten hemen sonrası olması ilginç

• vaybe sonunda,sesimi duyan birileri olmuş.
    gittigidiyor yönetimine de yazmıştım bu yırtdışına satış mevzusunu.

• quote:

vaybe sonunda,sesimi duyan birileri olmuş.
    gittigidiyor yönetimine de yazmıştım bu yırtdışına satış mevzusunu.

Yurtdışına satış mevzusunu bilmiyorum. Umarım oda vardır, şu an alış gibi görünüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana mesaj gelmemiş. sana ne tür mesaj gelmiş mesajı burdan aynen paylaşır mısın
  • quote:

bana mesaj gelmemiş. sana ne tür mesaj gelmiş mesajı burdan aynen paylaşır mısın

sms şeklinde değilde bildirim şeklinde gelmişti

konu ve gelen bildirimdeki satıcı aşağıdaki linkte

gittigidiyor
    Yurt Dışı Alışveriş - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/kampanya/yurt-disi-alisveris

www.gittigidiyor.com
    global_brand - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=global_brand

2010 lu yıllarda GG ortakları yurtdışı dropshipping yapardı 1000lerce ürün satardı Taa amerikadan bilgisayar , kamera vs. satardı sıradan vatandaşta birkaç ürün satardı aradan .Sonra vergi takibi başladı gittigidiyor ebaya satıp kurtuldu ,bu satışı çok yapanlarıda da vergi dairesi çağırmıştı... Donanımhaberde de amazon gearbest reklamı yapılıyordu (halada yapılıyor ) gearbest yasaklandı yurtdışı vergisiz ürün sınırı sanırım 22 euroya düştü...

Gittigidiyordaki bu firmanın gittigidiyorla ne gibi anlaşması var bilmiyorum artık?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• GG de yurt dışı ürün alınca vergi kim ödüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergisiz ürün sınırı sıfıra düştü. 1€ ödeyip ufacık bir şey alsan, gümrüğe sunum + damga pulu + malın %20 si kadar vergi.
    Yani 1 euro için 15 TL + 1.6 TL =16.6 yaklaşık 2 euro vergiyi postacı tahsil ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com Alışveriş tecrübesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne faydası olacak ki? Vergiyi peşinen alacaklar. İlla Amerikadan bişey alacaksam Amazon.com dan alırım zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.