Şimdi Ara

Gittigidiyor'dan Alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar asus marka notebookumun lcd paneli kırıldı. ne zamandır araştırıyorum ve gitti gidiyor da lcd panel buldum ve almaya karar verdim. lcd paneli istersem normal olarak alabiliyorum ama satıcı ücretsiz montaj yapıyormuş öyle yazıyor ürün bilgilerinde bende montaj yaptırmaya karar verdim. ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. acaba ben nereye göndereceğim notebooku montaj için ve güvencem nedir??

• Notebook'unu gönderme derim ben.Tabi aynı şehirde iseniz,olabilir.

Asus servisine versene arkadaşım.Kafan rahat olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Notebook'unu gönderme derim ben.Tabi aynı şehirde iseniz,olabilir.

Asus servisine versene arkadaşım.Kafan rahat olur

onlar da montaj yapıyorlarmı
  • Adama ulaşım imkanın varsa götür taktır. Yoksa adama yollamak güvenli değil. Adamın profiline gözat en azından 100 işlemi olsun ve yorumları iyi olsun; güven versin. Kötü yorum ve puanı çok biriyse SAKIN yollama! Ayrıca kargo masrafları olacak niye gidip normal bir bilgisayarcıya taktırmıyorsun? Hemen hemen aynı paraya gelir. Makinanın kargoda hasar görme ihtimali de var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Koray_Aykut

Adama ulaşım imkanın varsa götür taktır. Yoksa adama yollamak güvenli değil. Adamın profiline gözat en azından 100 işlemi olsun ve yorumları iyi olsun; güven versin. Kötü yorum ve puanı çok biriyse SAKIN yollama! Ayrıca kargo masrafları olacak niye gidip normal bir bilgisayarcıya taktırmıyorsun? Hemen hemen aynı paraya gelir. Makinanın kargoda hasar görme ihtimali de var

sağolun arkadaşlar... en iyisi kendim bi bilgisayarcıya taktırayım
  • bence alışveriş yaparken mutlaka muhatabın olsun.öyle ne idiği belirsiz dandik sitelerden alisveriş yapmayı.slm
  • Adamın eski alışverişlerinde referansı iyiyse, aynı şehirdeyseniz git yaptır...
    Değilseniz hiç kasma bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com Alışveriş tecrübesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı şehirdeysen birebir görüşerek yaptırabilirsin. Ama farklı şehirdeysen Gittigidiyor laptopnun akibetine garanti vermez hiçbirzaman. Çünkü gg sadece satılacak mal için aracıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.