Şimdi Ara

GITTIGIDIYOR'DA NASIL OLUYORDA TUM SATICILARIN PUANI 5 YILDIZ OLUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gittigidiyor da cep telefonu almak için satıcılara güvenmek için geçmişine kullanıcıların yorumlarına bakıp karar vermek istedim ama bir şey fark ettim ki oda tüm satıcıların puanı %90-%100.
    Kimse olumsuz bir şey yaşamamış sanki. Amazon gibi bir sitede bile 3-4 yıldız gibi bir ortalama varken ülkemizde bu kadar sorunsuz bir alışveriş olduğuna inanmıyorum açıkcası.

Gerçekten bu kadar sorunsuz mu? Eğer gerçekten doğruysa böyle tedarikçileri olduğu için firmayı tebrik etmek lazım.

• çoğu kullanıcı kargo eline ulaşınca direk 5 yıldır veriyor sorunsuz geldi diye.En fazla üründe sıkıntı çıkarsa yazıyorlar bekleyip 2-3 ay sonra puan verme gibi bir durum yok.Yabancılar haklarını bilen ve arayan bir millet olduğu için en ufak sıkıntıya olumsuz yorum yazarlar.
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Bu söylediğinizin azınlıkta olduğunu düşünüyorum, bence durum böyleyse gittigidiyor olumsuz olan yorumları aralarından eleyip bir kaç tanesini yayınlıyordur.
    Kötü yorumların hiçbirini de yayınlamamazlık yapamaz bu seferde hepsi olumlu gözükür müşteri şüphelenir. Konuyu açan arkadaşın şüphelendiği gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: velhasil

Bu söylediğinizin azınlıkta olduğunu düşünüyorum, bence durum böyleyse gittigidiyor olumsuz olan yorumları aralarından eleyip bir kaç tanesini yayınlıyordur.
    Kötü yorumların hiçbirini de yayınlamamazlık yapamaz bu seferde hepsi olumlu gözükür müşteri şüphelenir. Konuyu açan arkadaşın şüphelendiği gibi

ben böyle birşey yaptığını sanmıyorum , yaptığmı alışverişlerde ne yazdıysam anında yayınlandı mesela profilde.Olay dediğim gibi kargo eline gelir gelmez onaylayıp 5 yıldız veriyorlar.Senin dediğini hepsiburada yapıyor yorumlar genelde fake.Yorumlara bak 5 sayfa ürünü övüyorsa fake yorum o.Kargo hızlı geldi diye 5 yıldız veren var , ulan ürünle ne ilgisi var ? ürün yorumunda kargo için övüyor adam

• Yorum siliyor olabilirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • velhasil V kullanıcısına yanıt
    Yemeksepetinde bile olumsuz yorumlar bir yayınlanırsa on yayınlanmaz, işin raconu bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.