Şimdi Ara

Gittigidiyor alışveriş 3D Güvenlik hatası (Paypal ile oldu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde iş bankası bankamatik kartı var ödeme yaparken "Bankanız 3D Güvenlik sorgulaması sonucunda olumlu yanıt vermemiştir. Lütfen tekrar deneyiniz!" diye mesaj çıkıp duruyo
    3-4 kere denedim gene aynı
    Nedir bunun çözümü

Kart int. bankacılığına açık

Biraz araştırma yaptım ama verilen cevaplarda istediğim sonuca ulaşamadım.

edit -------------------------------- :
    Bankaya gittim , bireylese yönlendirdiler ordaki kadın bizden kaynaklanan bişey değildir siteyle alakalı olabilir, yapabileceğimiz bişey yok, site belki banka kartı desteklemiyodur kredi kartı destekliyodur felan işte , beni başından atmak istercesine laf ediyodu iyi dedim çıktım bankadan.

müşteri hizmetlerini aradım adama anlattım böyle hata çıkıyo diye , Kart 3D sistemine kayıtlı değil felan bişeyler dedi ben işlemleri yapıyorum 1-2 dk bekledim başka bir şey varmı dedi yok dedim kapattım.Aradan 3-4 gün geçti gene olmuyo.

Cumartesi tekrar aradım müşteri hizmetlerini kadın çıktı onada söyledim.Kadın başladı vır vır bişeyler anlatmaya -Kontrol edicem dedi bekledim biraz , bizde bir problem gözükmüyo şuan normal , yapılmış işlem felanda yok dedi.Sonra ben kadına geçen daha önce aradığımı ve telefondaki kişinin bana "kartın 3D sisteme kayıtlı değil diye" söylediğini söyledim - Kadında kartların hepsi zaten 3D sisteme kayıtlıdır oto kayıt olur dedi. Sinir oldum Neyse dedim kapattım teli.

Siteden paypal ile ödeme seçeneğini denedim , ödeme yaparken paypal hesabı yoktu yeni hesap oluşturdum ödeme yapıldı.Mail geldi ödeme kontrol ediliyor sonuç bildirilecek.Tekrar mail geldi ödemeniz onaylanmıştır diye.(Mailler gittigidiyordan geldi.)C.tesi verdiydim siparişi bu hafta içi gelir heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctn48 -- 30 Eylül 2013; 17:04:47 >

• kredi kartı gerekebilir hocam ben öyle biliyorum yani

Orijinalden alıntı: ctn48

Elimde iş bankası bankamatik kartı var ödeme yaparken 3D Güvenlik hatası verip duruyo
    3-4 kere denedim gene aynı
    Nedir bunun çözümü

Kart int. bankacılığına açık

Biraz araştırma yaptım ama verilen cevaplarda istediğim sonuca ulaşamadım.

limitindolmusolabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

burda 3D sistemine kayıt ettirmek gerekiyo diye cevap yazılmış
    http://yanit-merkezi.gittigidiyor.com/banka-karti-ile-alis-veris-mumkunmu-t28095.html

öğlene doğru bankaya gidip sorayım

İmza için OCA'ya teşekkürler.

Elektrik ve Elektronik Muhendisligi 4. Sinif
  • Banka kartlarında 3d secure yok kredi kartlarında geçerli bu özellik.Telefonuna mesaj geliyor sen bu mesajı yazarak satın alıyorsun.
  • Bankamatik kartlarının çoğunda 3D Secure özelliği yoktur. Ziraat Bankası'nda var diye biliyorum. Başka var mı?

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paypal ile denedim oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.