Bildirim
Gittigidiyor 80 e 20 tl indirim veriyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
dolanayım o zamn
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş bugün dördüncüyü kullandım. Duman etti bu GG bizi bu ay. -
Cep uygulamasindami cikiyor web demi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: leon6325
Cep uygulamasindami cikiyor web demi
+1 ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuusuuf -- 20 Şubat 2018; 13:41:29 > -
abi şu adamlardan 10tl çek kullanmak mümkün olmadı 10 tane tarayıcıdan geziyorum yok bize vermiyor. -
Mobil webden çıktı. Tarayicinizi sifirlayip temizleyip tekrar deneyin isterseniz
Dün bana da verdi. Haftasonu da başka bir hesabıma vermişti. Bu aralar bir cömertlik var niyeyse .
-
Cepten Chrome gizli sekme açıp aktif kullanmadığım hesabımla giriş yaptım ana sayfada dolanırken popup çıktı tıkladım 80-20 geldi bilginize.
Maşallah herkese vermiş ama bi kişi konu açmamış.
Bana vermedi -
dediğiniz gibi yaptım , bişey vermedi -
quote:
Orijinalden alıntı: vincentvega
Dün bana da verdi. Haftasonu da başka bir hesabıma vermişti. Bu aralar bir cömertlik var niyeyse.
Komisyon oranlarını yüzde 10 dan yüzde 15 e çıkarmışlar. Anlaşılan aradaki yüzde 5i reklam tanıdım vs amaçlı çeklerle kullanacaklar.
Eskiden n11 komisyonu fazla olduğundan ürünler pahalıydı fakat kuponları boldu. Şimdi aynı durum gittigidiyor için geçerli.bu arada oran çok iyi %25. 11.11de bu oranda çekler kapışılıyordu .Teşekkürler 3 adet kaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferman1987 -- 20 Şubat 2018; 14:55:10 >
Bu akşam saat 19:23 e kadar geçerli 80/20 çek verdi. İhtiyacı olana ucretsiz olarak kullandirtabilirim.
duruyorsa ben alıyım hocam -
İki farklı tarayıcıda iki farklı hesapla deniyorum olmuyor. Kuponu kullanmayıp boşa gidecek olan varsa verirse ben kullanabilirim -
Sokak Hayvanlarına mama satın almak için kod kullanmayanlar tarafıma ücretsiz kod verebilirmi. Teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkt -- 20 Şubat 2018; 16:37:4 > -
ben de mama alacağım arkadaşlar, kupon varsa paylasabilir misiniz
Kullanmayacak olan varsa ben de talibim. -
İneğe saman ve yonca alacağım arkadaşlar. Kodu olan paylaşabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

İneğe saman ve yonca alacağım arkadaşlar. Kodu olan paylaşabilir mi?
|
Benzer içerikler
- kim gb ister puan hilesi
- migros 1 alana 1 bedava hangi ürünler
- setcard geçen yerler
- tcl 65c755 yorum
- qnb maaş kampanyası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X