Şimdi Ara

gitti güzelim explerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler saat 11den beri kastigim explerim rollback ile gitti kaybim %8 ya bilgisi olan warmi bu expler geri gelirmi aynisi bir çok kisiye oldu olympia1 de kimilerinin np si kimilerinin expleri gitti geri gelirmi sizce explerim ?

• Beyler Roolback ne? Ben Buqun Knightı Bıraktımda ne oldu takip edemedim
  • aynen
    quote:

Orjinalden alıntı: Human_up

Beyler Roolback ne? Ben Buqun Knightı Bıraktımda ne oldu takip edemedim
  • geçmiş olsun .....sanmam geri geleceini
  • roll back ;
    oyunu geri sarmaya denir
  • biraz zor gibi görünüyor ama bu çok kişiye olduğu için belki düzeltebilirler
  • 57 asasla troll ıkesiodum ne güzel 1 tane kestim 2.de drain attım dc verdiii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fena Battım Ne Yapayım :(
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLUE_WOLF

57 asasla troll ıkesiodum ne güzel 1 tane kestim 2.de drain attım dc verdiii

yazııık
  • beyler 69 dan 70e kasiorm sabah saat 8de falcona girdim aksama exp kasdim %5den %20 olmusdm sora bi dc werdi kasdiim 55-60m exp gitti gumbutuye bukadarda olmaz artik
  • ya deli olduk partice sabah ft den sonra 11 de basladik kasioz seri seri pre de yoq adamlar bi rollback ile tüm emegimi sildi
  • ya kardesim giden gitti ne gerek var bu topic e
  • ya sen ne kadar kötü bi insansin moralim bozulmus düsün 4 saatlik emegim bi anda gidio forumda paylasmak istedim olayi gelmis diosun insanligina...
  • yazık oluş
  • rollbacklerde pek exp falan gitmez . nasıl olmuş da gitmiş senin exp anlayamadım. itemler değişir para değişir ama exp gitmez hayret ettim...demek ki hata yapmışlar belki de düzeltirler hiç belli olmaz. geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdy -- 23 Ağustos 2006; 22:42:03 >
  • ya adamlar 4 saat geri almislar oyunu o 4 saat icinde yapmis oldugun hersey giido np exp item bazilarinin npsi gitti bazilarinin expi bizdede expler gitti ve drop md ler of off ne güzelde kasmistik neyse saglık olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: birdy

rollbacklerde pek exp falan gitmez . nasıl olmuş da gitmiş senin exp anlayamadım. itemler değişir para değişir ama exp gitmez hayret ettim...demek ki hata yapmışlar belki de düzeltirler hiç belli olmaz. geçmiş olsun

nasıl gitmez öyle bi giderki
  • quote:

Orjinalden alıntı: chipset_b

beyler saat 11den beri kastigim explerim rollback ile gitti kaybim %8 ya bilgisi olan warmi bu expler geri gelirmi aynisi bir çok kisiye oldu olympia1 de kimilerinin np si kimilerinin expleri gitti geri gelirmi sizce explerim ?

bende 4 abies gitmiş rollbackden
  • quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

quote:

Orjinalden alıntı: birdy

rollbacklerde pek exp falan gitmez . nasıl olmuş da gitmiş senin exp anlayamadım. itemler değişir para değişir ama exp gitmez hayret ettim...demek ki hata yapmışlar belki de düzeltirler hiç belli olmaz. geçmiş olsun

nasıl gitmez öyle bi giderki

öyle de bir gitmez ki.

hiç bir rollbackde benden bir şey gitmedi . hata olmuş. rollback itemler için yapılır. kişiye özel yapıldığında ise hack için yapılır ve expler kolay kolay gitmez. amaçtan sapıyo exp giderse. hata olmuş.
  • geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.