Şimdi Ara

Gitti Gidiyor'dan alışveriş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu sene staja başladım ve banka kartım var (iş bankası) onunla gitti gidiyordan alışveriş yapabiliyormuşum sizce gitti gidiyor güvenilir bir sitemi? bide sitede güvenilir oyun satıcıarının linkini verebilirseniz sevinirim

• SAtıcıların satış oranına bakabilirsiniz. 3000 satışı olup %100 olumlu referansı olan çok satıcı var. Zaten ürünü alıp kontrol ettikten sonra ödeme onayını veriyorsunuz
  • Evet çok güvenilir . Sistem şöyle işliyor ürünü alıyorsunuz 3 iş günü boyunca para satıcıya gitmiyor siz onay vermedikce ürün geldiği zaman sorunsuzsa onay veriyorsunuz para satıcıya gidiyor . Ben çok alışveriş yaptım gayet güzel işliyor . Orda arama yeri var almak istediğiniz ürünü yazın satıcılar ve sattıkları ürünler sıralanır .
  • ürün onay sistemi var onayın olmadan satıcı parayı alamıyor
  • Ürün onayı çok iyimiş peki diyelimki beğenmedim hemen para geri ödeniyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: planetearth

Ürün onayı çok iyimiş peki diyelimki beğenmedim hemen para geri ödeniyormu?

satıcı kişinin duruma bak olumlu alışverişi yüksek olanları tercih et hocam güvenilir bir sitedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

quote:

satıcı kişinin duruma bak olumlu alışverişi yüksek olanları tercih et hocam güvenilir bir sitedir

mesela world_bazaar diye bir kullanıcı buldum 3294 işlemde %99 puan almış sizce güvenilirmidir bu satıcı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20'den fazla alışveriş yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım.
    world_bazaar'dan ürün almıştım sanırım.
  • quote:

quote:

quote:

mesela world_bazaar diye bir kullanıcı buldum 3294 işlemde %99 puan almış sizce güvenilirmidir bu satıcı ?

hocam 3294 satışta yüksek bir olumlu oran çekinmeden alışveriş yapabilirsin

• Tamam cevap yazan herkeze teşekkürler ileride sorunum olursa yazarım yine
  • Ben ilk kez 3 ay önce alısveris yaptım gg den tablet pc aldım herhangi bir sorun yasamadım..
  • 2004 yılından beri 47 tane alışverişim oldu ve hiç bir sorun yaşamadım.
  • Banka kartlarıyla artık alışveriş yapılabiliyor.. Garanti hariç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orknt

Banka kartlarıyla artık alışveriş yapılabiliyor.. Garanti hariç..

neden garanti hariç ?
  • GG ' den bu günü kadar 40'a yakın alışverişim oldu.Telefon sattım , 25-30 tane ps3 oyunu aldım - sattım , 1 kere bile sorun yaşamadım. World-bazaar güvenilirdir . 3-4 kere alışveriş yapmıştım oradan . Ayrıca prenses store u tavsiye ederim gerçekten baya ilgililier.Bir keresinde 2.el oyun almıştım arızalı çıktı hemen yollayım başkasını yollayalım dediler , baya şaşırmıştım
  • Benim artık GittiGidiyor'a güvenim kalmadı ve çok iyi bir müştersini kaybetti.Hesabım hacklenmişti.Hackleyen adam alış veriş yapmış (650 Liralık Knight OnLineGOLDBAR satın almış). Hesabımı zar zor geri verdiler.Daha sonra tekrar blokladılar.Her türlü yolu sundum GittiGidiyor'a ama Orada bir tane kalitesiz müşteri temsilcisi var Bülent adında , hesabın benim olduğun ispatlamak için Kimlik fotokopisini filan faxlıyayım dedim ama zorluk çıkarttılar.Yani kısacası benim güvenim kalmadı artık.Aynı hepsiburada.com gibi olmaya başladı.Mesajlar ilgisiz cevaplar lakayit...Artık GG'den hiç bir şey almamaktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardadgr

quote:

Orijinalden alıntı: orknt

Banka kartlarıyla artık alışveriş yapılabiliyor.. Garanti hariç..

neden garanti hariç ?

Bilmiyorum.. GG'a sormak lazım..
  • Arkadaşlar,gg'dan bankamatik kartıyla alışveriş yapmak istiyorum;hesap numarılarını falan hepsini giriyorum,ödeme yap dediğimde 3d secure diye sayfa çıkıyo tıklıyorum "bankanız 3d güvenlik sorgulamasını yanıt vermiyo " diyo... sonra googleda araştırdım 3d kayıt ettirmek gerekiyomuş ,ettirmek istediğimde olumsuz yanıt alıyorum;geçersiz kart diye...gg'dan nasıl bankamatikle alışveriş yapabilirim? GG mesaj yazıyorum alakasız mesajlar atıp duruyolar.
  • 2 alışverişim oldu sorun yaşamadım. Ama unutmayın bu sitede kişiler sizler , benim gibi normal satıcılarda var. Hepsi ticari firmalar değil , kaldı ki elinize çakma vs. ürünlerde gelebilir. Dikkat etmek lazım
  • quote:

quote:

quote:

bende world_bazaar'dan oyun almıştım sorun olmadı,ama alacağım oyunun online'ı varsa pal almayı tercih ediyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.