Bildirim
Gitmek istemiyorum yardım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
git la işte sosyalleşirsin biraz -
beni de sürekli çağırıyorlar. samimi arkadaşlarım olunca gidiyorum da samimi olmadıklarım olunca herhangi bir bahane uydursamda uydurmasamda yalan söylediğimi düşünüyorlar o yüzden direk gelmek istemiyorum veya işim var de. -
Tam yola çıkma vakti geldiğinde "cünubum, gusül abdesti almam lazım siz gidin." diyebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelmiyorum de -
quote:
Orijinalden alıntı: mertgold
git la işte sosyalleşirsin biraz
Samimi değiller hocam onların yanında kendimi mülteci gibi hissediyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: mz~
beni de sürekli çağırıyorlar. samimi arkadaşlarım olunca gidiyorum da samimi olmadıklarım olunca herhangi bir bahane uydursamda uydurmasamda yalan söylediğimi düşünüyorlar o yüzden direk gelmek istemiyorum veya işim var de.
Evet aslında mantıklı olanı -
anlasana samimi olmaya çalışıyor seninle,seninle bağlarını sıkı tutmaya çalışıyor ancak sen burada nasıl kaçabilirim diye konu açıyorsun,git bi bak durumlara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X