Şunu bide şunu dışarıya alın haa şu yeşilliyide alın
Yazdım, okudum. Değiştirdim ve tekrar okudum. Beğenmedim, sildim. İçimde yaşadım. Tekrar yazmayı denedim. Zor oldu ama yazdım. Okumak zorlaştı çünkü kalemimin kurşunu tükendi artık. Sesimi hafızama kaydedip tekrar tekrar mırıldanıcam artık.
Söz uçar, yazı da uçar.
seni düşündüm dün akşam yine sonsuz bir umut doldu kalbime bir de kendimi düşündüm sonra bir garip duygu çöktü omuzuma
Efkarlı liseli var dediler geldik.Neyse kalkalım artık biz yarın çocukların okulu var.
Gamzedeyim deva bulmam
Garibim bir yuva kurmam
Kaderimdir hep çektiğim
İnlerim hiç reva bulmam
Belki aynı şarkıyı yüzüncü dinleyişim. Söylenenlerin hiçbir anlamı yok. Asıl önemli olan benim hissettiklerim. Yine de yazdığın her birşeyi kaçırmamaya çalışıyorum. Bu mouse sadece sayfalar arasında geçiş yapmak için yaratılmadı. Bu müzikler de üstüne yazdıklarını okumam ve dertlenmem için yapılmadı. Benim için acı çekmek güzel. Hayat herkese nasıl geliyorsa öyle yaşanmalı. Belki de ölüm yolumu seçtim
Hey heeeeeeey
Bu konu benim konum, benim meselem. Hiç öyle yükselmesin yukarılara. Beraber konu dışının en dışına kadar gidelim.
Sabahlara kadar oturmamın tek sebebi, ruh gücümle bir zamanlar martıların süslediği gecekondunun yerine dikilen koca binayı yıkmak. Arkadaşım dertleşmek istiyor, bense hiçbirşeyi umursamıyormuş gibi yalan cevaplar veriyorum. Yaşaması gerekenleri yaşamamış, yapma diyemem ki. Sorumlu olarak beni bulmasından korkuyorum.
Bugün çok yorulmuşsan Her yerde arayıp Yine de bulamamışsan O seni unutmuş Sen unutamamışsan Kalbinin kuşu uçmuş Sen tutamamışsan
Haydi gel (Haydi gel içelim) Derdini al da gel
(Haydi gel içelim) Bu evrende bir tozsun Tarih seni unutsun Haydi gel içelim
Topla da gel
(Haydi gel içelim) Hepsini al da gel
(Haydi gel içelim) Mazi kalbinde yaraysa Unut artık ne varsa Haydi gel içelim Yerlere düşelim Haydi gel içelim Yerlere düşelim
Sanırım iki gün daha böyle giderse gereksizlere atılacağım.